Hapšenje vehabija i crveni nivo pretnje – Koliko smo bezbedni posle subotnjeg terorističkog napada ispred izraelske ambasade? (VIDEO)

Insajder pre 2 dana
Hapšenje vehabija i crveni nivo pretnje – Koliko smo bezbedni posle subotnjeg terorističkog napada ispred izraelske…

Dva dana posle terorističkog napada u centru Beograda, i dalje je na snazi crveni nivo pretnje od terorizma, što znači da su sve jedinice MUP-a u najvišem stepenu pripravnosti, a da li će biti ukinut, razmatraće se sutra. Policija je pretresla više lokacija i razgovarala sa više desetina ljudi, posle čega su pritvorene dve osobe. Ipak, i dalje nema odgovora na ključna pitanja, od kojih je najvažnije: Ako je terorista praćen, kako je moguće da je izveo napad!?

I, dok antiratne aktiviste i umetnike iz inostranstva država Srbija proglašava bezbednosnom pretnjom, pripadnici radikalnog Islama iz srca Šumadije izvode teroristički napad. Nove informacije, ali i dalje mnogo pitanja o mogućim propustima nadležnih službi u slučaju terorističkog napada koji se u subotu desio usred dana u elitnom delu prestonice. Nove informacije dolaze iz Crne Gore gde je policija, na zahtev kolega iz Srbije, razgovarala sa suprugom čoveka koji

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »