Ima više od 20 prijava! Otac braće Panić udario ženu na pešačkom i polomio joj ruke i noge, a već osuđivan: Dan pre toga sinovima nosio hranu u zatvor (foto)

Blic 28.07.2024
Ima više od 20 prijava! Otac braće Panić udario ženu na pešačkom i polomio joj ruke i noge, a već osuđivan: Dan pre…

Petar Panić, otac Uroša i Miloša Panića koji se sumnjiče za organizovanje prostitucije u saizvršilaštvu sa još četiri osobe, uhapšen je juče jer je, kako se sumnja, automobilom u Zemunu oborio ženu koja je bila na pešačkom prelazu. Kako "Blic" saznaje, Petru Paniću ovo nije prvi prekršaj, već iza sebe ima oko 20 prekršajnih prijava zbog čega se slučaj od juče tretira kao krivično delo sa umišljajem.

Kako tvrdi izvor "Blica", Petar ima oko 20 prekršajnih prijava i osuđujućih presuda. Podsetimo, Treće osnovno javno tužilaštvo naložilo je juče policijskim službenicima Uprave saobraćajne policije da donesu rešenje o zadržavanju prema Petru Paniću zbog sumnje da je počinio krivično delo - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena kazna zatvora u trajanju od jedne do osam godina. Okrivljenom se stavlja na teret da je u Zemunu, u Ulici

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »