"Voz je vukao auto nekoliko stotina: Metara!" Potresne scene u Lazarevcu gde su stradali brat (12), sestra (14) i vozač "audija", meštani tvrde da signalizacija ne radi! (foto, video)

Blic pre 31 dana
"Voz je vukao auto nekoliko stotina: Metara!" Potresne scene u Lazarevcu gde su stradali brat (12), sestra (14) i vozač…

"Voz nije mogao da ukoči. Scene su bile jezive. Vukao je automobil nekoliko stotina metara!", ovim rečima za "Blic" opisuju stravičnu saobraćajnu nesreću u Lazarevcu meštani koji žive nedaleko od pruge gde su stradali brat M.D. (12) i sestra M.D. (14), vozač automobila Milan L., dok je otac Milan D. mališana teško povređen.

Kako pričaju meštani, na pružnom prelazu gde je došlo do stravične nesreće saobraćajne signalizacija ne radi već duže vreme iako su upozoravali nadležne. Tvrde i da se pored toga pružni prelaz ne vidi od trave i korova koji su obrasli. - Ovde je bilo mnogo saobraćajnih nesreća. Najmanje osmoro ljudi je poginulo poslednjih godina. Svaki put kada se nesreća desi ovde dođu i raščiste i poprave sve, a onda zaborave na to - kaže jedan od meštana. Podsetimo, dečak M. D.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »