Novi svedoci u slučaju Uroša Blažića: Otac ubijenih Milana i Kristine izneo detalje sa suđenja ubici iz Mladenovca: "Nećemo dozvoliti da se Radiša izvuče"

Blic pre 23 dana
Novi svedoci u slučaju Uroša Blažića: Otac ubijenih Milana i Kristine izneo detalje sa suđenja ubici iz Mladenovca…

"Novinari koji su sedeli iza nas su plakali, zamislite onda kako je nama bilo. Nema šta da se sudimo, jasno je sve kao dan, on je sve priznao i ja želim da se ovo u što kraćem roku završi, da se ne kidamo više. Roditelji piju lekove pre nego što uđu u sudnicu, prihvatljiva je jedino maksimalna ili smrtna kazna", izjavio je Saša Panić, otac ubijenih Milana i Kristine govoreći o suđenju Urošu Blažiću koje je održano protekle nedelje u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

Suđenje Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši za masakr u Mladenovcu obeležile su dramatične scene - roditelji ubijenih i ranjenih nisu mogli da dođu sebi od suza cela tri sata koliko su trajala saslušanja. Roditeljima i članovima porodice teško je palo što su ponovo morali da se prisećaju svega što su proživeli. Da situacija bude još teža - kada je Zorica Panić, majka koja je ostala bez sina i ćerke u masakru, Urošu Blažiću poručila da se danas ne smeje, on je

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »