PSG pozvao građane da ih obaveste o problemima i poručio da će odbornici te stranke pritiskati vlast

Beta pre 12 dana

Pokret slobodnih građana (PSG) poručio je danas građanima da se pokazalo kako pritisak koji lokalni odbornici vrše na vlast može da pomogne da se problemi reše i pozvao građane da nastave da obaveštavaju tu stranku kakve probleme imaju.

"Mi ćemo biti njihovi predstavnici kod svih nivoa gradske vlasti kako bismo učinili naš Beograd boljim i lepšim za život. Zajedno ćemo naterati institucije da makar ovako, pod reflektorima javnosti, rade ono što im je posao", istakao je predsednik beogradskog odbora PSG i odbronik u gradskoj skupštini Stefan Simić.

Kako je obrazložio, nedavno je razgovorao sa predstavnicima Opštine Voždovac i rekao im da je s komšijama naselja Kumodraž 2 simbolično proslavio "prvi rođendan" velike rupe koja se otvorila na pešačkoj stazi u ovom naselju, stvarajući pretnju da se neko povredi.

Napokon su izašli na teren i zakrpili rupu, naveo je, ali su, kako je ocenio, "posao obavili ipak malo traljavo, pa nisu naneli odgovarajući ravnajući sloj asfalta, kako bi sve bilo vraćeno u prvobitno stanje".

"Da ne bismo čekali još sastanaka i novu turu rasprave odlučili smo da sami završimo i uradimo šta je neophodno zajedno sa komšijama iz Kumodraža", rekao je Stefanović.

(Beta, 03.09.2024)

Beta »

Društvo, najnovije vesti »