Stiže drastičan pad temperature, pogodiće nas pljuskovi! Ovog dana u Beogradu biće samo 10 stepeni, a evo gde će biti tek malo iznad nule!

Blic pre 7 dana
Stiže drastičan pad temperature, pogodiće nas pljuskovi! Ovog dana u Beogradu biće samo 10 stepeni, a evo gde će biti tek…

Posle iscrpljujućih skoro 90 dana tropskih temperatura, osveženje koje je zahvatilo Srbiju svima prija, međutim, prema najnovijim vremenskim prognozama vikend pred nama donosi drastičan pad temperature i padavine u celoj Srbiji, a najhladnije će biti na višim nadmorskim visinama, na planinama.

Ivan Ristić, meteorolog, kaže za „Blic“ da će u Beogradu za vikend baš da zahladi i da će maksimalne dnevne temperature biti samo oko 14–15 stepeni Celzijusa. - Već od petka 13. septembra će biti hladno, kišovito i oblačno. Maksimalna dnevna temperatura će biti oko 15 stepeni, u Beogradu oko 14-15 stepeni, dok će minimalna biti oko 10 stepeni – kaže Ivan Ristić. Na pitanje kolika će biti temperatura vazduha u drugim gradovima širom Srbije za vikend, Ristić kaže:

Povezane vesti »

Beograd, najnovije vesti »