Auto srpskih tablica stao nasred puta u crnog gori, zbog onoga što je usledilo, svi dele Milojevu objavu: "Za***ano je videti dvojicu krupnih bradonja u sred noći..."

Blic pre 6 dana
Auto srpskih tablica stao nasred puta u crnog gori, zbog onoga što je usledilo, svi dele Milojevu objavu: "Za***ano je videti…

Dva mladića iz Crne Gore ispali su pravi diskretni heroji kada je devojci iz Srbije bila potrebna pomoć tokom putovanja ka Jadranskom moru. U cik zore, nisu prošli pored kola, već su stali, videli u čemu je problem, povezli devojku do Budve i za to nisu hteli da uzmu jednog jedinog centa.

Celu situaciju je na Iks-u opisao jedan od aktera koji se na ovoj mreži potpisuje kao "Đet Miloje", koji je nakon prepričanog događaja poručio svima da je čovečno pomoći drugome, jer nikada ne znamo kada će nama ta ista pomoć biti potrebna. Pored toga, opisao je i da joj verovatno nije bilo prijatno kada je videla dva momka "odvaljena od brega" kako prilaze njenom pokvarenom automobilu. Takođe, naveo je i da je devojka pripadnica specijalnih snaga MUP-a Srbije.

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »