Извор: Курир/Друштво архива вести 11.01.2016

Протест Широм Србије #НовинариНеКлече: Вучићу, смени Гашића, а Стефановић да објасни информације!

Курир 11.01.2016
Новинари су се поново окупили испред зграде Владе Србије како би протествовали због тога што, упркос најави премијера Александра Вучића, министар Братислав Гашић још није смењен. Ово је треће протестно окупљање са… »

И СУТРА ТОПЛО: Пре подне с кишом, по подне разведравање

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - У северним и централним деловима Србије сутра ујутро се очекује облачно с кишом, затим разведравање и претежно сунчано, саопштио је Хидрометеоролошки завод Србије. На југоистоку већи део дана биће облачно… »

Трагедија У Прешеву: Преминуло двогодишње дете из Сирије

Курир 11.01.2016
ПРЕШЕВО - Двогодишње дете из Сирије које је путовало са родитељима и широм породицом преминуло јутрос око четирти сата у Прешеву. Како је потврђено у Прихватном центру, дечак је имао урођену срчану ману и Даунов… »

Обрадовић: НУНС подноси пријаву против министра Стефановића

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - Председник Независног удружења новинара Србије (НУНС) Вукашин Обрадовић изјавио је да ће НУНС данас поднети пријаву против министра унутрашњих послова Небојше Стефановића како би се утврдило како је дошао до… »

Радић О Наоружању Војске: Подмећу нам фотошопиране фотографије као наше моћно оружје!

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - Војни аналитичар Александар Радић оценио је данас да су апсолутно неоствариве најаве о модернизацији наоружања Војске Србије (ВС) са постојећим буџетским издвајањима и да такве изјаве служе само за обмањивање… »

Скај Мјузик Одговара РТС-У: Нисмо одговорни за рекламу СНС-а која се појавила на дисплеју у Арени

Курир 11.01.2016
Током утакмице Европског првенства у ватрполу на дисплеју у Арени појавила се спорна реклама СНС-а, а РТС тврди да је за то одговоран "Скај мјузик". Тим поводом се огласила и поменута фирма. У саопштењу они су оповргли тврдње… »

Носили Деци Пакетиће: Студенти из Србије чекали два сата да уђу на Косово

Курир 11.01.2016
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Косовска царина зауставила је јутрос на прелазу Јариње аутобус са српским студентима из централне Србије који доносе новогодишње поклон пакетиће српској деци на Косову и Метохији и задржала их око два… »

Завршен избор нових чланова Високог савета судства

Курир 11.01.2016
Високи савет судства објавио је на свом сајту коначне резултате судијских избора на којима је изабрано шест нових чланова тог тела. То су судија Привредног апелационог суда Бранислава Горица, судија Вишег суда у Београду Иван… »

Апел Очајне Београђанке: Бивши муж ми је отео 3 деце и одвео их у Турску

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - Београђанка Славица Бурмазовић на свом Фејсбук профилу објавила је апел за помоћ јер јој је бивши ванбранћни супруг тусрски држављанин Ејуп Јунџу отео троје деце и одвео их у Турску. Она је у свом апелу за… »

Читајте У Куриру Бахато: Вучићев кум укинуо пакетиће, а на журке и парфеме спискао 6,5 милиона!

Курир 11.01.2016
Никола Петровић, директор ЕМС, забранио новогодишње поклоне за децу запослених, али је зато за дарове партнерима дао 1,5 милиона, календаре 2,4 милиона и феште 2,5 милиона динара. БЕОГРАД - Упркос кризи и тешкој финансијској… »