Извор: Правда архива вести 29.04.2016

Наука тврди: Кафа чува црева!

Правда 29.04.2016
Кафа све више наилази на одобравање у научним круговима, нарочито после истраживања која су спровели швајцарски стручњаци. Испитујући како делује на цревну флору, дошли су до закључка да свакодневно конзумирање три… »

Провокације из хрватске: Ковач упоредио Србију са нацистичком Немачком!

Правда 29.04.2016
БРАТИСЛАВА - Хрватска не блокира преговоре Србије за улазак у ЕУ, већ тражи испуњавање свих критеријума, пре свега укидање закона о универзалној јурисдикцији за злочине почињене у рату на подручју бивше Југославије… »

Притисак на Порошенка: Вашингтон дао Кијеву коначан датум за решавање ситуације у Донбасу

Правда 29.04.2016
Према наводима украјинских медија, помоћница америчког државног секретара Викторија Нуланд ставила је пред Порошенка немогућ задатак. До краја маја кијевске власти морају да доведу до прекида ватре у Донбасу и да спроведу… »

Позив српских интелектуалаца: Спречите изборну крађу!

Правда 29.04.2016
У саопштењу насловљеном као "Апел интелектуалаца за заштиту изборних резултата", које су потписали бројни академици и представници интелектуалне елите Србије, послато је упозорење Александру Вучићу да изборна крађа може… »

Рашчупана и без шминке: Овако уствари изгледа Цецина ћерка! (видео)

Правда 29.04.2016
Анастасија Ражнатовић је позната по томе што беспрекорно води рачуна о свом изгледу. Навикли смо да је виђамо у издањима у којима изгледа попут диве на црвеном тепиху, али је и много пута показала да и свакодневну одевну… »

Сутра је велика субота: Једну ствар никако не смете да пропустите да урадте!

Правда 29.04.2016
У суботу је Исус уснуо, уз обећање да ће васкрснути у трећи дан. Верници сутра обележавају празник Велике суботе. То је она субота у коју је Исус Христос показао да је дошао крај старом веку који је био обележен… »

Замал' се не удави! Змај од Шипова избегао трагедију у базену! (видео)

Правда 29.04.2016
Ово је доказ да од обичне шале може да се деси страхота. Мушке колеге из "Парова" су хтеле да се нашале са Змајем, па су га умотале у тепих и убацили у базен. После неколико секунди, он је почео да се копрца и заиста је… »

Балкан већ ври, и довољно је пустити џихадисте Исламске државе или учк па да експлодира

Правда 29.04.2016
Евидентна су настојања САД да умање улогу и успјехе Русије у Сирији. Примјетна је и бојазан да би Москва могла наоружати Курде, чиме би у преговорима о постконфликтној Сирији добила значајног савезника. Пише: Предраг… »

Паровић: Наступио је тренутак за трећи политички пут!

Правда 29.04.2016
НОВИ САД - Мирослав Паровић, председник Треће Србије, је оценио да "када уживо на Н1 Бојан Пајтић своје присталице позове да гласају за Двери-ДСС, а цела 'опозиција' окупљена око америчког амбасадора позове на уличне… »

И Радуловић уз двери-ДСС: Ово је почетак краја Вучићевог режима!

Правда 29.04.2016
Ово је почетак крај режима Александра Вучића, рекао је данас председник покрета Доста је било Саша Радуловић, наводећи да је Вучић доживео огромни изборни пораз јер је са више од 130 посланичких мандата пао на испод… »