Аутомобили архива вести 12.09.2016

Промотивни услови за комплетан преглед БМВ аутомобила

Ауто блог 12.09.2016
Делта Моторс је за своје клијенте припремио промотивне услове за комплетан преглед БМВ аутомобила. Комплетан преглед у овлашћеном БМВ сервису подразумева: дијагностички и спољашњи преглед, преглед моторног простора возила… »

Самсунг Ноте 7 запалио Јееп Гранд Цхерокее СРТ8

Вреле гуме 12.09.2016
Инцидент: Самсунг Ноте 7 запалио Јееп Гранд Цхерокее СРТ8 Почетком месеца, Самсунг је објавио добровољни опозив новог Ноте 7 смартфона, након 35 забележених случајева запаљивања током пуњења. Сада, један возач из Флориде… »

Интернет хит: Погледајте реакцију клинца када пројури Роси

Ауто блог 12.09.2016
Деца су готово увек неодољива, а овај случај у потпуности потврђује ту констатацију... Млади љубитељ брзине је навијач италијанског мотоциклисте Валентина Росија, најуспешнијег возача свих времена. Наиме, он се на трци… »

Пешовић након трка у Брну поново трећи у шампионату централне Европе

Ауто блог 12.09.2016
Овог викенда на познатом аутодрому Брно у Чешкој вожен је предпоследњи тркачки викенд у оквиру шампионата централне Европе у аутомобилизму. Српски ЕКО Леин рацинг теам овога пута акценат је дао на на наступ Рудија Пешовића… »

Тесла унапређује ауто-пилот, радар добија већу улогу

Пресс 12.09.2016
Први човек Тесла Моторса најавио је значајна унапређења ауто-пилота на моделима овог произвођача, која ће бити имплементирана у оквиру новог софтверског апдејта аутомобила. фото: б92.нет Тесла Моторс је последњих месеци у… »

АМГ узима нови Мерцедес-Бенз СЛ под своје

Тотал цар 12.09.2016
Наредна генерација Мерцедес-Бенз СЛ модела биће направљена од стране АМГ одељења, како би му се обезбедило више спортског духа и пратеће снаге. Он ће, према изворима из ове компаније, бити значајно другачији у односу на… »

Појачана контрола коришћења сигурносних појасева

Ауто блог 12.09.2016
Како пише Тањуг, Управа саобраћајне полиције од данас ће појачати контролу коришћења сигурносних појасева са циљем смањења страдања возача и путника у моторним возилима, а у оквиру акције која се спроводи у свим… »

Тесла унапређује самовозећи систем

Ауто блог 12.09.2016
Компанија Тесла Моторс је објавила да је њихов софтверски систем за аутомобиле стигао до верзије 8, а најважнија новост је читав низ унапређења које би требало да учине самовозећу вожњу безбеднијом. У том смислу, нови… »

Ссангионг ЛИВ-2 цонцепт на сајму у Паризу

Ауто блог 12.09.2016
И јужнокорејски Ссангионг ће имати премијеру на овогодишњем сајму аутомобила у Паризу, и то у виду концепта којим ће најавити свој будући СУВ. У Паризу ће наиме бити представљен Ссангионг ЛИВ-2 цонцепт, студија која… »

Уговор за ауто-пут Сурчин-Обреновац до краја године

Тотал цар 12.09.2016
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић изразила је очекивање да ће уговор о финансирању градње ауто-пута Сурчин – Обреновац, дугог 17,6 килметара, бити потписан до краја године, на… »