Извор: Студио Б архива вести 21.09.2016

Додик: Ни Путин не може да промени одлуку о референдуму Тањуг

Студио Б 21.09.2016
Председник РС Милорад Додик, који ће се сутра састати у Москви са Владимиром Путином изјавио да ни председник Руске Федерације неће променити одлуку о одржавању референдума у Дану Републике у РС. „Ја тамо идем због… »

Аналитичари: Халиловићева изјава све, само не случајност Студио Б

Студио Б 21.09.2016
Изјава ратног команданта армије Босне и Херцеговине Сефера Халиловића да ће Република Српска нестати ако референдум о дану државности буде одржан и даље је ударна тема, не само у региону. Из Београда и Бањалуке стигле су… »

Успостављен комунални ред у делу Блока 42 Беоинфо

Студио Б 21.09.2016
Због великог броја пријава грађана да се у Блоку 42, на локацији где је била реплика Теразија, односно између улица Ђорђа Станојевића, Булевара Милутина Миланковића, Шпанских бораца и Антифашистичке борбе, као и на… »

Нови стикер пакет „Иоунг Лове Ин Белграде” на „Вибер”-у Беоинфо

Студио Б 21.09.2016
Након Москве, Париза, Њујорка и Токија – Град Београд добија „Вибер Стицкер Пацк” из серије стикера „Иоунг Лове Ин…”. Тридесетак особености Београда налази се на сличицама форматираним у „стикер пакет” који ће… »

Више од 25.000 ђака учествовало у школским спортским такмичењима Беоинфо

Студио Б 21.09.2016
Стратегија Града Београда који се определио за финансирање школског и рекреативног спорта испоставила се као прави потез јер су школска такмичења окупила 25.000 деце на општинском и 5.500 на градском нивоу у школској… »

Тачи могући оптуженик Специјалног суда у Хагу Тањуг

Студио Б 21.09.2016
Према информацијама холандског листа „Де Волкскрант“ косовски председник Хашим Тачи могао би да буде један од чланова бивше Ослободилачке војске Косова (ОВК) оптужених пред Специјалним судом за злочине ОВК на Косову… »

Поједини делови града у четвртак без воде Студио Б

Студио Б 21.09.2016
Због планираних радова на водоводној мрежи на општинама Звездара и Палилула, у четвртак 22. септембра од 08.00 до 22.00 сата, без воде ће остати потрошачи у Миријеву. Воду неће имати становници у делу у делу насеља… »

Градоначелник обишао радове на изградњи хотела Хилтон Студио Б, Беоинфо, Тањуг

Студио Б 21.09.2016
Градоначелник Београда Синиша Мали обишао је радове на изградњи хотела Хилтон у центру града, чија је вредност 70 милиона евра. Мали је поручио да изградња Хилтона у престоници говори да се неке ствари мењају. Изградња… »

Вучић и Ђукановић: Мир и стабилност кључни за напредак Тањуг

Студио Б 21.09.2016
Председник Владе Србије Александар Вучић и примијер Црне Горе Мило Ђукановић данас су се у Њујорку сагласили да су мир и пуна стабилност Западног Балкана кључни услов за економску, социјалну и сваку другу врсту друштвеног… »

Бергмановом „Јесењом сонатом“ Атеље отвара 60. сезону Студио Б

Студио Б 21.09.2016
На сцени Мира Траиловић Атељеа 212 изведена је прва премијера у новој сезони. Јесења соната Ингмара Бергмана у преводу Добриле Стојнић добила је своју верзију и на даскама Атељеа. Један од најзначајнијих позоришних и… »