Извор: Дневник архива вести 13.10.2016

Вођама „кавчана” одавао информације?

Дневник 13.10.2016
Помоћник командира которске полиције Златко Самариић пуштен је на слободу након што је тужиоцима признао да је члановима „кавачког клана” одавао поверљиве службене информације. Подгоричке „Вијести” преносе да је… »

Изборна Скупштина РСС: Без већине делегата из Војводине

Дневник 13.10.2016
Пре месец дана одржана је изборна Скупштина Рукометног савеза Србије, на којој је изабран само председник тог тела Синиша Лазић. За председника Управног одбора РСС конкурисали су досадашњи генерални секретар Савеза Божидар… »

Прва башта на врху зграде у Новом Саду

Дневник 13.10.2016
Компанија „Еркер инжењеринг” представила је јуче први реализован зелени кров – кровну башту у Новом Саду, на врху стамбено-пословног објекта у Улици војводе Шупљикца 45. Осим обиласка кровне баште, присутни су имали… »

За подизање нових 80 пластеника у Војводини 26,5 милиона динара

Дневник 13.10.2016
Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић, потписао је данас уговоре са 80 пољопривредника из Војводине који су добили. бесповратна средства на конкурсу за суфинансирање набавке пластеника и… »

Окривљена признаје дело, али не зна зашто је убила

Дневник 13.10.2016
Биљана Јефтић (50) из Руме, окривљена за тешко убиство пензионерке Радио-телевизије Војводине Јарославе Дугошије Добренов почињено 9. фебруара ове године. у дневној соби куће у Улици Николе Тесле, код Јодне бање у Новом… »

У пуцњави у Београду убијен вођа навијача Партизана

Дневник 13.10.2016
У Бачванској улици око 21 час дошло је до пуцњаве у којој је убијен 29-годишњи мушкарац, док је једна особа рањена, саопштено је из МУП-а. Полиција тренутно врши увиђај. и интензивно трага за починиоцем овог кривичног… »

Новосађани и Пазовчани на отварању

Дневник 13.10.2016
Утакмицом Војводина НС семе – Јединство из Старе Пазове данас (18) почиње сезона у мушкој одбојкашкој Супериги. Иако је нова сезона, нови тим, нови стручни штаб, амбиције новосадског одбојкашког гиганта остају исте… »

ПУПС жели на велика врата у Народну скупштину

Дневник 13.10.2016
– ПУПС ће убудуће самостално излазити на изборе на локалном нивоу, а на наредним парламентарним изборима и у покрајини и републици – најавио је на седници. Покрајинског одбора ПУПС-а у Новом Саду председник странке Милан… »

Бечејци најмлађи у лиги

Дневник 13.10.2016
Некада су кошаркашице, рукометаши и футсалери играјући у прволигашкој конкуренцији пунили трибине спортске дворане „храма спортова“ крај Тисе у Бечеју, а сада се то очекује од одбојкаша. Јер, мушки одбојкашки клуб… »

Новосађани фокусирани на терен

Дневник 13.10.2016
Једна од најзанимљивијих утакмица 12. кола фудбалске Суперлиге Србије игра се у недељу у Лучанима, где ће снаге одмерити шестопласирани тим на табели Младост и другопласирана Војводина. Међутим, оно што свакако не радује… »