Извор: Телеграф архива вести 26.11.2016

Нема секса пре трећег изласка: И још 3 најглупља љубавна савета која сте икада чули

Телеграф 26.11.2016
Људи су склони да деле савете и кад их нико ништа не пита. Вероватно тако настају и ове глупости. Свако је паметан за туђу везу, а ретко ко је свестан колико може своју да упропасти ако слуша погрешне савете. Чувајте се… »

Скандалозне поруке стижу жени која је лечила и улепшавала Челси

Телеграф 26.11.2016
Докторка се на контроверзан начин разишла са клубом после сукоба са тадашњим менаџером Жозеом Мурињом. Бивша чланица Челсијевог медицинског тима Ева Карнеиро открила је да је добијала претње смрћу док је била на… »

Председник Атлас групе Душко Кнежевић лауреат Награде за лидерство Медитерана

Телеграф 26.11.2016
Др Кнежевић представљаће Црну Гору на панелу посвећеном Западном Балкану, а међу учесницима форума у Вашингтону су и бројни представници пословне заједнице земаља западног балкана, као и Марока, Алжира, Либије, Египта и… »

Индустријски град у сред пустиње: Уместо нафте, Саудијска Арабија ће се уздати у производњу новог блага! (фото)

Телеграф 26.11.2016
На саудијској обали Арапског залива изникао је из песка индустријски град Рас ал Каир и у њему ће отпочети пројекат вредан скоро 35 милијарди долара. У пустињи, далеко од небодера и прометних саобраћајница великих градова, од… »

Како је случајан детаљ Фидела Кастра постао светски тренд, а политички лидер модна икона, иако то никада није требало да се…

Телеграф 26.11.2016
Веровали или не, један одевни предмет носи име великог кубанског лидера. Фидел Кастро је био и остаће познат као велики светски лидер. Иако му модни стил никада није био на првом месту, постао је икона захваљући само једном… »

Бачка Паланка добила терен са вештачком травом (фото)

Телеграф 26.11.2016
ФСС наставио са акцијом развоја инфраструктуре и доделу опреме бројним регионима и клубовима. После Лучана и Јагодине, раније и других средина, центар фудбалске Србије данас је и Бачка Паланка. Председник Фудбалског савеза… »

На помолу сензационалан трансфер из Реала у Барселону?!

Телеграф 26.11.2016
Последњи трансфер на релацији два гиганта био је 2007. године. Да ли би у јануару могло да дође до трансфер сарадње између два највећа ривала у Шпанији? Према наводима тамошњих медија, Барселона је заинтересована да доведе… »

Папа Фрања о смрти Кастра: Тужне вести, тугујем и молим се за његово упокојење

Телеграф 26.11.2016
Поглавар Римокатоличке цркве је саучешће у поруци на шпанском језику упутио Фиделовом брату Раулу, председнику Кубе. Папа Фрања назвао је данас “тужним вестима” информацију о смрти кубанског револуционарног вође Фидела… »

Велики обрт на суђењу капетана Драгана: Хрватски сведок обара оптужницу!

Телеграф 26.11.2016
Сведок тврди да је капетан Драган напустио Глину пре напада који је довео до погибија. Једна од три оптужбе за ратни злочин против Драгана Васиљковића на путу је да буде оборена на хрватском суду, пошто је један сведок… »

Сунцокретов ПУТЕР: Спада у здраву храну, а невероватно је укусан

Телеграф 26.11.2016
Главни разлог зашто људи радије једу нездраву храну него здраву, јесте зато што је укуснија. Али то не мора увек да буде тако. Исхрана је једна од најважнијих ствари у животу човека, а опет, готово сви ми се јако лоше… »