Извор: Свет/Забава архива вести 20.12.2016

Парни ваљак у Вршцу након три деценије

Свет 20.12.2016
Након више од 30 година, Парни ваљак ће одржати предновогодишњи концерт у Вршцу, 28. децембар у Центру Милленниум са почетком у 20:30 часова. Публика ће имати прилику да ужива у свим безвременским хитовима Парног… »

Не жели о томе да говори: Ево зашто је Вики Миљковић била главна звезда немачког магазина “Штерн” (фото)

Свет 20.12.2016
Недавно је фолк певачица Вики Миљковић боравила осам дана у Израелу и Палестини како би са групом верника и свештеника из Србије обишла све најбитније верске знаменитости из предисторије Хришћанства, о чему је први писао… »

Расписана потерница за сином Гоце Божиновске

Свет 20.12.2016
За Мирославом Мирком Шијаном (24), сином певачице Гоце Божиновске, наводно је расписана потерница на територији целе Србије, јер се упорно не појављује на суђењима за вожњу у пијаном стању. Због тога је Прекршајни суд у… »

Породила се Гастозова бивша: Гога Бабић добила ћерку (фото)

Свет 20.12.2016
Певачи Горана Гога Бабић и Марко Гачић постали су данас родитељи једне малене девојчице. “Ништа не могу да кажем осим да сам најсрећнији човек на свету. Хвала ти љубави”, написао је Марко на Инстаграму. Убрзо након… »

Ана Ивановић крсну славу прославила у кругу породице: Недостаје ми домаћа храна, ко би одолео сарми и проји!

Свет 20.12.2016
Ана Ивановић већ неколико дана борави у српској престоници. Наша тенисерка дошла је како би са породицом прославила крсну славу Свети Никола. Иако води здрав живот, Ивановићева је на Светог Николу себи дала одушка и… »

Не може без њега: Харис отишао у Америку да пева, Рада појурила за њим!

Свет 20.12.2016
Атрактивна певачица Рада Манојловић спаковала је кофере некон наступа у Сплиту и отишла у загрљај дечку Харису Берковићу, који је у Америци на турнеји. Очигледно је да њих двоје нису могли да издрже једно без другог, па… »

Елена Карић коначно проговорила о љубави са Маријом Шерифовић!

Свет 20.12.2016
Када је потврђено писање СВЕТА да је Марија Шерифовић у вези са Еленом Карић јавност је била у шоку. Марија и Елена се нису званично оглашавале, све до сада. Док сви пишу о њеној афери са Маријом, она овде ужива… »

Сад је стварно крај!? Саша Ковачевић не жели ни да прича о Јовани (видео)

Свет 20.12.2016
Месецима се у медијима полемише да ли је популарни певач Саша Ковачевић и даље у вези са Јованом Јоцић. “Генерално сам ставио тачку на сва та нагађања. Сада више желим да се посветим свом новом синглу коју ћу ускоро… »

Познати похрлили на гала премијеру филма “Санта Мариа делла Салуте”! (фото)

Свет 20.12.2016
У Центру “Сава“ вечерас се одржана гала премијера филма “Санта Мариа делла Салуте”, ново остварење Здравка Шотре, који потписује сценарио и режију, а које је окупило више од 160 глумаца. Познато је да филмови и… »

Хуманитарни концерт: Ево где ће Брега, Ален и Тифа наступити за Нову годину

Свет 20.12.2016
У Нишу ће бити организован свечани дочек Нове 2017. године на Тргу Краља Милана, али ће се он разликовати од досадашњих по хуманој ноти коју ће имати. Нишлије и Нишлијке ће у новогодишњој ноћи забављати Бијело… »