Извор: Н1 Инфо архива вести 23.01.2017

Како је дошло до грешке са увећаним рачунима за струју?

Н1 Инфо 23.01.2017
Након што су на адресе бројних домаћинстава стигли од 100 до 150 одсто већи рачуни за струју, Електропривреда Србије позива грађане који сумњају у исправност истих, да поднесу рекламације по регуларној процедури на… »

У Нишу овог месеца врући и рачуни за грејање

Н1 Инфо 23.01.2017
Уз увећане рачуне за струју, Нишлије су овог месеца добиле и рачуне за грејање који су двоструку већи у односу на претходни месец. Образложење топлане било је да је проблем велики минус током децембра, а у Удружењу… »

По две године за Љиљанину смрт, мајка каже - нема правде

Н1 Инфо 23.01.2017
Лекарке Вера Миленковић и Гордана Милетић осуђене су на по две године затвора и две године забране рада због несавесног лечења Љиљане Арамбашић, која је 2002. године преминула од последица упале слепог црева. Извор: Н1… »

Свет пажљиво посматра прве Трампове председничке потезе

Н1 Инфо 23.01.2017
Своју прву радну недељу амерички председник Доналд Трамп започео је потписивањем уредбе о повлачењу САД из Транспацифичког трговинског партнерства. Та одлука у складу је с обећањима које је Трамп најављивао током изборне… »

Преговори у Астани тест и за пријатељство Турске и Русије

Н1 Инфо 23.01.2017
У казахстанској престоници Астани почели су мировни преговори о Сирији. Иако су се за истим столом нашли представници Асадовог режима и сиријске опозиције, преговорима још није додат епитет историјски - за то се чека њихов… »

Стратегија спремна, чекају се донације за мигранте у Србији

Н1 Инфо 23.01.2017
Агенција Уједињених нација за избеглице и Међународна организација за избеглице представиле су нову стратегију за помоћ мигрантима у Србији. Осим медијима, план је представљен и потенцијалним донаторима у Женеви и Београду, с… »

Преживели Новосадске рације: Ликвидирали су 56 мојих

Н1 Инфо 23.01.2017
Комеморација поводом 75 година од Новосадске рације, одржана је данас код споменика "Породица" на Кеју жртава рације, одакле су се могле чути осуде фашистичких злочина, али и поруке помирења. Извор: Н1 На овим таблама могло… »

Трамп потписао указ о повлачењу из трговинског споразума

Н1 Инфо 23.01.2017
Председник САД Доналд Трамп потписао је наредбу о повлачењу те земље из Транспацифичког споразума о слободној трговини. ЦНН је раније најавио да ће Трамп данас потписати декрет којм практично укида америчко учешће у… »

Интерпол у августу на Калемегдану

Н1 Инфо 23.01.2017
Њујоршки инди рок бенд Интерпол одржаће 13. августа концерт у рову испод Војног музеја на београдском Калемегдану, у оквиру европске турнеје којом обележава 15 година од изласка деби албума Турн Он тхе Бригхт Лигхтс. Интерпол… »

Божовић: Покушаћемо да доведемо још два-три играча

Н1 Инфо 23.01.2017
Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић најавио је долазак још двојице или тројице играча до краја прелазног рока. Звезда је током зиме већ довела петорицу фудбалера, а ускоро се враћа и Гелор Канга са Купа афричких нација… »