Извор: ОК радио архива вести 15.06.2017

Осмаци почели полагање математике

ОК радио 15.06.2017
Тестом из математике који је почео у девет часова осмаци у Врању су наставили полагање завршног испита, који траје три дана. У среду су ђаци полагали тест из српског или матерњег језика, док ће у петак осмаци полагати… »

ЕУ укинуле роминг за своје грађане

ОК радио 15.06.2017
Грађани земаља Европске Уније од четвртка немају роминг. Укидање додатне наплате разговора преко мобилних и СМС порука међутим нема никакав утицај на грађане Србије. Ова иницијатива припремана је више од десет година уз… »

Могадиш: Крај талачке кризе, 18 мртвих

ОК радио 15.06.2017
Могадиш -- Рано јутрос окончана опсада популарне пицерије у главном граду Сомалије Могадишу, коју су целу ноћ држали припадници исламске екстремистичке групе Ал-Шабаб. Портпарол владе Мохамед Ахмед Араб је саопштио да је у… »

После Лесковачког лета – Лесковачки карневал

ОК радио 15.06.2017
Етно комплекс Шоп Ђокићеве куће у центру Лесковца, у наредним данима биће идеално место за забаву и дружење јер ће сутра по седамнаести пут свечано бити отворени Лесковачки летњи фестивали, који ће трајати у периоду од… »

Ујела га змија док се спремао за туширање

ОК радио 15.06.2017
Мушкарца из села Подина код Житорађе ујела је змија у ходнику породичне куће док се спремао за туширање. Након примљеног серума против уједа, он је пребачен у прокупачку Општу болницу и његово стање је стабилно. Како… »

Нова шанса за посао у војсци

ОК радио 15.06.2017
Врање - Министарство одбране и Војска Србије отворили су конкурс за пријем још 675 професионалних војника. За службовање у Бујановцу има 35 слободних места, док је за Врање предвиђено 15 места. Подношење пријава, уз… »

Реакције на Вучићев избор мандатара

ОК радио 15.06.2017
БЕОГРАД - Лидер Социјалистичке партије Србије (СПС) и потпредседник Владе Србије Ивица Дачић је изјавио је, поводом избора Ане Брнабић за мандатара, да поштује предлог председника Србије, али да очекује веће учешће СПС-а… »

Марш опозиције ка Истанбулу, хиљаде кренуле из Анкаре

ОК радио 15.06.2017
Истанбул -- На хиљаде присталица главне опозиционе странке у Турској Републиканске народне партије кренуло је пешице, под присмотром полиције, на 425 километара дуг пут. Они иду од престонице Анкаре до затвора у Истанбулу како… »

БГ: Свађа демократа и напредњака, проглашена пауза

ОК радио 15.06.2017
Београд -- На седници градског парламента Београда проглашена је кратка пауза након вербалног инцидента посланика СНС Владимира Орлића и ДС Зорана Алимпића. Расправа се догодила током расправе о гашењу Основне школе Стари… »

Почело спајање моста Врла

ОК радио 15.06.2017
Врање - Спајање леве и десне стране моста “Врла”, који се пружа преко Владичиног Хана и пута за Сурдулицу, на аутопуту јужног крака Коридора 10, одвија се предвиђеном динамиком. То је уједно и најдужи мост на овој… »