Извор: Телеграф архива вести 02.10.2017

Британска атлетичарка суспендована због допинга!

Телеграф 02.10.2017
Блер, чији је најбољи резултат 57.44 метра има право да буде саслушана. Британска бацачица копља Џоана Блер оптужена је за кршење атни-допинг правила светске атлетске федерације. Правило се односи на присуство… »

Трећи наставак филма "Секс и град" се неће снимати, а она је главни узрок тога!

Телеграф 02.10.2017
Глумица Ким Катрал оставила је по страни снимање трећег дела овог култног филма, због пројеката на којима тренутно ради. Глумица Ким Катрал поставила је услов да ће снимање трећег дела филма "Секс и град" почети тек када… »

За 2 сата рада та пећи дању - рачун скаче на 70.000 динара

Телеграф 02.10.2017
За грејање просечно изолованог стамбеног простора од 60 квадратних метара на 20 степени, у току 16 сати дневно у целом стану, 180 дана у грејној сезони, потребна је енергија од око 9.000 кВх. Најниже трошкове енергије за… »

Девојка дошла из Португалије како би гледала Партизан (фото)

Телеграф 02.10.2017
Девојка се зове Лаура, и тврди да је навија црно-беле од 2000. године. Један од ретко добрих момената на стадиону у Хумској, док се играо меч Партизан - Чукарички, био је на трибинама. Навијачи су могли да примете девојку са… »

Позната тенисерка умало није погинула током пуцњаве у Лас Вегасу!

Телеграф 02.10.2017
Тешка ноћ за Лауру Робсон. Британска тенисерка Лаура Робсон умало није изгубила живот током пуцњаве у Лас Вегасу, где је убијено око 50 људи. Медији у Британији преносе да је Робсонова била на концерту који се, на крају… »

Људи не разумеју: Калинићу је било страшно тешко што није играо на Еуробаскету

Телеграф 02.10.2017
Кошаркаш Фенербахчеа је хвалио саиграче који су освојили сребро у Турској. Српски кошаркаш Никола Калинић рекао је да му је тешко пало што није играо на Европском првенству у Турској и похвалио саиграче што су упркос… »

Харадинај удара на југ Србије: Решићемо "источно Косово"

Телеграф 02.10.2017
Рамуш Харадинај разговарао је са групом Албанаца са југа Србије, међу којима је био Шефћет Муслију, за којим је расписана потерница због тероризма. Рамуш Харадинај се поново меша у унутрашња питања Србије. Овога пута, у… »

Хју Хефнер сахрањен поред Мерилин Монро, баш како је и желео

Телеграф 02.10.2017
Последњем испраћају Хефнера није присуствовала ниједна лепотица са којом је оснивач "Плејбоја" био протеклих деценија. Легендарни оснивач "Плејбоја" Хју Хефнер сахрањен је у суботу 30. септембра, у подне, на гробљу Вествуд… »

Ален Азарић се жестоком поруком огласио након дисквалификације из Парова!

Телеграф 02.10.2017
- Мој услов да уђем у овај риалити је био да ми дозволе да излазим сваке недеље, како би радио у својој ординацији, јер нисам желео да оставим на цедилу своје пацијенте - каже Ален. Ален Азарић јуче је дисквалификован из… »

Школа почела и за децу миграната у Кикинди: У Прихватном центру наставу прати чак 36. малишане (фото)

Телеграф 02.10.2017
У Прихватном центру у Кикинди који се налази у близини Банатске Тополи тренутно је смештено 178 миграната махом из Авганистана и Пакистана, у мањем броју. Деца миграната који су стационирани у Прихватном центру бившег… »