Хроника архива вести 11.10.2017

Афера кантримен! Шок исповест оца Луке Јовановића: Зашто је Снежана Дивац сањала моје дете?

Пресс 11.10.2017
У шокантној исповести за Курир, Бојан Јовановић, отац Луке Јовановића (21), ког је 2014. на Бранковом мосту „кантрименом“ усмртио Марко Милићев, каже да је и дан-данас уверен да је неко, из њему непознатог разлога… »

Појавио се снимак са места несреће! Огласио се и Тони Цетински: Ово ми је најгори дан у животу! (видео)

Пресс 11.10.2017
Суделовао сам у несрећном случају за који нисам одговоран. Сигуран сам како ће полиција то и потврдити након увиђаја, кратко нам је након несреће казао певач Тони Цетински (48). Под точковима његовог мерцедеса у Пустој… »

Хорор у Ровињу: Тони Цетински колима прегазио човека!

Пресс 11.10.2017
Један мушкарац смртно је страдао на коловозу Пусте улице у Ровињу, а за сада се не зна да ли је смрт последица саобраћајне несреће или нечег другог, јавља Глас Истре. Фото: Небојша Мандић Наиме, ровињској је полицији око… »

Мигранти нашли нову руту, кроз шибље до Хрватске

Пресс 11.10.2017
Мигранти у Србији пронашли су нову руту, којом покушавају да се домогну границе са Хрватском. Фото:б92.нет Призоре које смо навикли да виђамо на Хоргошу и у Кањижи, када су мигранти пешачили ка граници са Мађарском, сада… »

Бициклиста који је био осумњичен за убиство певачице, данас жали због једног: Могао сам да спасем Јелену!

Пресс 11.10.2017
- Само да смо тог дана прошли насипом, можда би та жена још била жива - сматра бициклиста. Фото - Илустрација: Телеграф, Пиксабаи Четрдесетогодишњи бициклиста из Борче који свакодневно вози по насипу у Црвенки у једном… »

Суринам и Србија, две пријатељске државе: Дачић изразио захвалност због повлачења одлуке о независности Косова

Пресс 11.10.2017
Министар унутрашњих послова Републике Суринам Мохамед Фајзел Нерсалим казао је да је одлука о повлачењу признања једнострано проглашене независности Косова принципијелна и да је донета након дугих консултација и уз… »

Буум! Ана и Раста се разводе?! Он већ две недеље... Откривени сви детаљи!

Пресс 11.10.2017
Већ је дошло до адвоката! Фото: Србија Данас Певачица Ана Николић и репер Стефан Ђурић Раста ће се, како сазнаје Српски телеграф, наводно, развести! Према писању дневног листа, пар који се у јулу прошле године тајно… »

МУП: „Шкода” је била боља понуда

Политика 11.10.2017
„Фијат 500-Л” био је другопласирана понуда, али смо купујући „шкоду” за исти новац добили више возила, каже Милосав Миличковић, државни секретар у МУП-у. Након што је МУП недавно обавио највећу куповину нових… »

Стравичан судар у Београду! Трудница хитно превезена на вма!

БК ТВ 11.10.2017
Код Плавог моста у правцу Новог Београда, јутрос око 8 и 20 часова, догодила се саобраћајна незгода. Страва и ужас у Лесковцу! Нападнута медицинска сестра! "У судару повређене су три особе, два мушкарца и трудница. Сво троје… »

Тешка саобраћајка код Прокупља, повређен једнаестогодишњак

БК ТВ 11.10.2017
Ужас! Једанаестогодишњи дечак је тешко повређен у саобраћајној несрећи на путу од Прокупља ка насељу Растовница, саопштила је тамошња полиција. Страва и ужас у Лесковцу! Нападнута медицинска сестра! Аутомобил је… »