Хроника архива вести 11.10.2017

Тома Фила брутално оплео по убици Јелене Крсмановић!

БК ТВ 11.10.2017
Шта ви мислите о овоме? Последња смртна казна у Србији извршена је 14. фебруара 1992. године. Међутим, према најновијим истраживањима јавног мњења, већина испитаника сматра да треба вратити погубљење. Нови сведок руши… »

Невиђени скандал у Београду! Ученик мучки напао наставницу због овога!

БК ТВ 11.10.2017
У Трговачкој школи, смештеној у самом центру Београда, у Хиландарској улици, данас је обустављена настава због протеста наставника јер је крајем прошлог месеца њихову колегиницу физички напао ученик. Тома Фила брутално… »

Трагедија у Јајинцима: Нађена мртва жена

БК ТВ 11.10.2017
Почивај у миру. Засад непозната женска особа стара око 60 година нађена је мртва у београдској општини Јајинци. Према првим информацијама, жена је извршила самоубиство вешањем. Екипе Хитне помоћи и полиција су брзо стигли… »

Експлозија у Новом Саду! Запаљен аутомобил узбуњивачу који је пријављивао корупцију!

БК ТВ 11.10.2017
Узбуњивачу Зорану Пандурову, заслужном за откривање корупције у инспекцијској служби у Новом Саду, запаљен је аутомобил испред његовог стана у Новом Саду. У експлозији која се догодила у три сата иза поноћи, у ноћи… »

Хапшење у Новом Саду: Педофил (82) напао девојчицу у превозу (фото)

БК ТВ 11.10.2017
Страшно! Мушкарац М. К. (82) ухапшен је у Новом Саду и одређено му је задржавање до 48 сати, због основане сумње да је учинио кривично дело полно узнемиравање. Сумња се да се он, на улици и у градском аутобусу, вербално… »

Посланик Ного повређен у удесу; Двери: Могућа саботажа

Б92 11.10.2017
Народни посланик Двери Срђан Ного имао је саобраћајни удес данас у поподневним часовима у улици Кнеза Милоша у центру Београда. Из до сада не разјашњених разлога аутомобил којим је управљао Ного скренуо је у леву… »

Љубиша Трговчевић проговорио о убиству Јелене Марјановић! Видовњак о Зорану Марјановићу и покојној певачици! А онда је…

Курир 11.10.2017
Љубиша Трговчевић, човек који је себе представљао као видовњака, посебно током деведесетих година проговорио је о случају убиства Јелене Марјановић и открио коначно да ли је рекао да је Зоран Марјановић убио своју… »

(Видео) Тајни рецепт за смрт - овако су земунци убијали: Полицијске ротације и рафална паљба одвеле у смрт највеће босове БГ…

Курир 11.10.2017
Масакр у Интерконтиненталу 15. јануара 2000. године била је само прва кап крви најсуровије године српског подземља! Тога дана, полицајац Добросав Гаврић, пуцач Зорана Ускоковића Сколета, у холу елитног хотела ликвидирао је… »

Јеца желела да Јани подари брата и сестру

Ало 11.10.2017
Јелена Крсмановић Марјановић била је жељна стварања музике после 12 година одсуства са музичке сцене, док је испуњење жеље да роди још деце одложила за касније због породичних трагедија које је доживела. - Није била… »

Цариници запленили екстази шверцован у првој помоћи и апарату за пожар

Јужне вести 11.10.2017
Намеру двојице Нишлија да преко граничног прелаза Градина прошверцују више од 1,5 кг екстазија сакривених у прибору за прву помоћ, као и у апарату за гашење пожара, како кажу у Управи царина, осујетили су цариници и… »