Извор: Србија данас архива вести 16.01.2018

Државни врх Србије на ногама: Почела седница Савета за националну безбедност

Србија данас 16.01.2018
Председник се хитно вратио у земљу. Због убиства Оливера Ивановића председник Србије Александар Вучић сазвао је данас седницу Савета за националну безбедност, која је управо почела. Обраћање јавности предедника Србије… »

Детаљи убиства Ивановића: Нападач испалио четири хица у лидера косовских Срба

Србија данас 16.01.2018
Напад се догодио испред његове канцеларије у северном делу Косовске Митровице. Лидер грађанске иницијативе СДП Оливер Ивановић убијен је јутрос у Косовској Митровици са четири метка из ватреног оружја. Фото: Тањуг Вест је… »

Шешељ затечен вешћу о убиству Оливера Ивановића: Одмах истражити ко су убице, ово је страшна вест

Србија данас 16.01.2018
Непознати нападачи упуцали су Оливера Ивановића јутрос у Косовској Митровици. Лидер радикала Војислав Шешељ остао је затечен вешћу да је Оливер Ивановић убијен на Косову испред своје странке. - Веома сам запрепашћен и… »

Туга, бол и сузе: Допремљено тело Оливера Ивановића у просторије странке (фото/видео)

Србија данас 16.01.2018
И даље пристижу поштоваоци и пријатељи. Тело убијеног Оливера Ивановића допремљено је данас поподне око 18.30 испред просторија странке, где ће преноћити, а сутра би, како је најављено, требало да буде сахрањен на Новом… »

Проверите да ли сте уписани у бирачки списак

Србија данас 16.01.2018
Локални избори биће 4. марта. Министарство државне управе и локалне самоуправе позвало је све грађане који су пријављени на територији Београда, Аранђеловца и Бора да на време провере да ли су уписани у Јединствени бирачки… »

Србија тражи податке и преузима истрагу од Приштине: Ако Албанци не могу да нађу убице, наћи ћемо их ми!

Србија данас 16.01.2018
Оштра реакција наше земље. Министар одбране Александар Вулин је изјавио данас да Србија тражи од Приштине и међународне заједнице да нам доставе све податке о убиству Оливера Ивановић, од снимака до сведочења и слично… »

Луна очајна, дозива анабелу, тражи да изађе! Завапила кад је видела шта је Слоба урадио: "Мајкооо..."

Србија данас 16.01.2018
Док Кија плаче... У је настао хаос када је Кристина Кија Коцкар сазнала за још једну наводну превару свог супруга. Наиме, појавила се преписка са извесном малолетном Слађом, са којом се Слоба Радановић дописивао док је Кија… »

Десила се велика трагедија: Емисија Огњена Амиџића се неће емитовати!

Србија данас 16.01.2018
Туга. Данашњи дан у Србији обележила је невероватна трагедија која се догодила у јутарњим часовима. Оливер Ивановић, лидер ГИ "Србија, демократија, правда" убијен је јутрос око 8.10 часова у Косовској Митровици, испред… »

Премијерка Ана Брнабић о убиству Оливера Ивановића: Кукавички, терористички чин и велики губитак за грађане Србије

Србија данас 16.01.2018
Упућен телеграм саучешћа породици. Председница Владе Србије Ана Брнабић упутила је телеграм саучешћа породици и супрузи убијеног лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића наводећи да је то губитак за све… »

Државни врх Албаније се огласио поводом убиства Оливера Ивановића

Србија данас 16.01.2018
Реаговали председник и премијер. Непознати нападачи пуцали су јутрос у 8.30 сати на Оливера Ивановића у Косовској Митровици док је улазио у просторије странке. Премијер Албаније Еди Рама огласио се поводом убиства Оливера… »