Извор: Санџак пресс архива вести 14.08.2018

Новчане казне кадровима СДП-а због злоупотребе буџета

Санџак пресс 14.08.2018
Директори Завода за урбанизам и Јавног предузећа за уређивање грађевинског земљишта у Новом Пазару Суат Љајић и Мујо Шаћировић, као и бивша директорка Предшколске установе “Младост” Драгица Личина признали су… »

Нова Варош: Вожњу платили песницама, ауто отиснули низ литицу

Санџак пресс 14.08.2018
Таксисту Владимира Ћирушића (36) из Нове Вароши брутално су претукла двојица суграђана, са иницијалима В.Т. а потом су његово возило “фиат стило” отиснули низ литицу дубоку више од 100 метара. Напад на возача догодио… »

Одсад кућа и правно на жени стоји

Санџак пресс 14.08.2018
Нови закон о поступку уписа у катастар, омогућава аутоматски упис супружника као сувласника над имовином стеченом у току брака, чиме се повећава правна сигурност жена. Примери неколико прибојских села, чије су се жене… »

Саобраћајна несрећа у центру Новог Пазара – Једно лице теже повријеђено

Санџак пресс 14.08.2018
У центру Новог Пазара у улици Стефана Немање јуче око 19 сати дошло је до саобраћајне несреће у којој је једно лице теже повређено. Повређен је возач моторцикла који се кретао улицом Стефана Немање у тренутку када се… »

Четири турске компаније у Топ100 свјетских компања у војној индустрији

Санџак пресс 14.08.2018
Глобални Топ 100 сваке године објављује амерички седмични магазин “Дефенсе Невс”, а листа највећих компанија у области војне индустрије базира се на продаји и оствареној добити у протеклој години Четири турске компаније… »

Турска је цијењена чланица Уједињених нација

Санџак пресс 14.08.2018
Захвални смо турском народу и влади на великодушности. Избјеглицама је осигурана интеграција у друштво, добили су радне дозволе, бесплатно образовање и здравствене услуге. У том смислу, Турска може бити примјер другим… »

ФК Нови Пазар у петак проглашава банкрот?

Санџак пресс 14.08.2018
Како СанџакПРЕСС сазнаје, током данашњег дана, позивани су чланови Скупштине ФК Нови Пазар на сједницу која ће бити одржана у петак 17. августа 2018. године у 18х. Како сазнајемо, на сједници ће бити проглашен банкрот… »

Чавушоглу и Лавров: Наши билатерални односи прате позитиван тренд на сваком нивоу

Санџак пресс 14.08.2018
Чавушоглу је говорио на заједничкој конференцији за новинаре с министром вањских послова Русије Сергејем Ловровом, који у Анкари борави поводом 10. амбасадорске конференције. Министар вањских послова Републике Турске Мевлут… »

Министар одбране Израела: Нови рат у Газзи је само питање времена

Санџак пресс 14.08.2018
Само је питање времена када ће Израел покренути нову офанзиву на Појас Газзе, казао је јучер окупациони министар одбране, Авигдор Лиеберман. “Питање сљедећег круга борбе није ‘хоће ли’ већ ‘када’. Сигуран сам да… »

Пакистански кандидат за премијера: Молимо се за успјех Турске

Санџак пресс 14.08.2018
У понедјељак, у саопћењу, пакистанско министарство вањских послова такођер се супротставило једностраним санкцијама које су Сједињене Америчке Државе наметнуле Турској због хапшења америчког пастора под оптужбама за… »