Извор: Данас/Друштво архива вести 05.09.2018

Шест година потпуног „идиотизовања“ Србије

Данас 05.09.2018
Када сам ономад на плажи читао „Историју западне филозофије“ Бертранда Расела (иначе прилично подебела књига), запазио сам како мама опомиње дечака са којим је шетала да учи на време, а не као овај чика „под старе… »

Зашто је Савез за Србију добар избор за демократе

Данас 05.09.2018
У недељу, 2. септембра, одржана су два форума, временски раздвојена тек неколико сати. На Главном одбору убедљивом већином одлучено је да Демократска странка постане оснивач Савеза са Србију. Потом, у конгресној сали Сава… »

Трећи дан бојкота наставе у ОШ „Јован Јовановић Змај“

Данас 05.09.2018
Поводом треће промене учитеља за три године Трећи дан за редом наставља се бојкот наставе у ОШ Јован Јовановић Змај који су започели родитељи због промене учитеља сваке нове школске године до сада. Док родитељи… »

Пирот: Недостатак стручних кадрова основни проблем

Данас 05.09.2018
Формиран Одбор за индустрију текстила, одеће, коже и обуће Привредне коморе Пирот Основни проблеми у индустрији текстила одеће, коже и обуће на подручју Пиротског округа су недостатак стручних кадрова и пословног простора… »

Владавина страхом

Данас 05.09.2018
Режим је захваљујући гажењу институција и контроли медија успео да изгради потпуно алтернативну стварност. У тој стварности незапосленост пада, плате расту, БДП је највиши у Европи, а у преговорима са Приштином водимо 5:0… »

Ђилас ставио опозицију под контролу

Данас 05.09.2018
У политичко програмском смислу нови савез против СНС-а нема ничега новог Коначно је формиран Савез за Србију који су основали Драган Ђилас, Народна странка, Демократска странка, СНП Двери, Здрава Србија, Левица Србије, Заједно… »

Девети регионални онлајн сајам запошљавања и образовања

Данас 05.09.2018
Девети регионални сајам запошљавања и образовања „Виртуелни дани каријера и знања 2018.“ биће одржан од 3. до 10. октобра, на адреси хттп://данкаријера.цом/РС, наводи се у данашњем саопштењ. Као и претходних година… »

Стеван Дојчиновић одговара 7. септембра на питања на Фејсбуку

Данас 05.09.2018
Нови “Интервју на мрежи” листа Данас Новинар и уредник Мреже за истраживање криминала и корупције КРИК Стеван Дојчиновић одговараће директно на питања грађана на Фејсбук страници Данаса у петак 7. септембра од 15… »

Цена победе

Данас 05.09.2018
Да ли примећујете промене у понашању Српске напредне странке? Можемо ли да уочимо како их власт мења на лош начин претварајући у негативност и понешто што је било добро код напредњака. Добро је било то што су… »

Са Бебом Поповићем сам близак због Сабље

Данас 05.09.2018
Поводом јучерашње колумне Јасмине Лукач "Ђинђић и Вучић" У тексту „Ђинђић и Вучић“ Јасмине Лукач стоји и следеће: „У Вучићево време јавних података о Беби Поповићу нема, сем оних које он сам жели да… »