Извор: Телеграф архива вести 24.01.2019

Харадинајев човек поставио ултиматум Србији: Укинућемо таксе две недеље након што Београд призна Косово

Телеграф 24.01.2019
Авни Арифи је позвао Ивицу Дачића да призна независно Косово како би се основало заједничко европско тржиште - наводи приштински портал. Авни Арифи, шеф кабинета премијера тзв. Косова Рамуша Харадинаја, поручио је… »

Звали су га бомбаш из Новгорода: Кошаркаш руског тима, уз звук сирене, са пола терена у необичном стилу! (видео)

Телеграф 24.01.2019
Кошаркаш руског тима постигао је коша уз звук сирене за крајх првог полувремена. Иван Стребков кошаркаш Нижњег Новгорода постигао је необичан кош уз звук сирене за крај првог полувремена на мечу са Ле Маном у Француској… »

Луна до детаља испланирала секс са Марком! Вечерас ће га одвући у ВЦ, а открила је и у ком моменту ће то учинити…

Телеграф 24.01.2019
- Већ данима покушавамо да се сакријемо негде, да одемо у ВЦ или шта год, да имамо односе, и мислим да ће то вечерас да се деси - рекла је Ђоганијева усхићено. Луна Ђогани разговарала је са Дрветом мудрости након играрија… »

Чистачица украла из директорове канцеларије решење о свом отказу: Каже да није ништа урадила и има јак алиби

Телеграф 24.01.2019
Суд у Загребу је наложио мора да се спроведе истрага. Подигнута је оптужница против 43-годишње Сањице, мајке троје деце, коју бивши послодавац терети да је у просторијама компаније прво добровољно потписала споразумни… »

Лажно се представљао као полицијски генерал и узимао људима новац да би им "помогао": Полиција и даље броји преварене

Телеграф 24.01.2019
Полиција позива оштећене који га препознају на фотографији да се јаве на број телефона Полицијске станице Барајево 011 2816005 или на 192. Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду поднели су кривичну пријаву… »

Алек Болдвин признао кривицу због агресивног понашања, ево која казна чека холивудску звезду!

Телеграф 24.01.2019
Славни глумац је у новембру на улици Њујорка ударио човека који му је заузео паркинг место. Глумац Алек Болдвин (60) изјаснио се кривим по другостепеној оптужници за узнемиравање на паркингу у Њујорку који се догодио 2… »

Овај телефон на себи нема ниједно дугме нити порт, али има дизајн који до сада није виђен и читач отиска прста преко целог…

Телеграф 24.01.2019
Чини се да је Виво одлучио да му постане пракса да представља телефоне који као да нису са овог света. Кинеска компанија Виво је први пут померила границу у фебруару 2018. године са моделом Апекс који је имао однос дисплеја… »

Брнабић председавала Саветом за иновационо предузетништво (фото)

Телеграф 24.01.2019
На седници су представљени најважнији реализовани пројекти и планови за наредни период. Председница Владе Србије Ана Брнабић председавала је седници Савета за иновационо предузетништво и информационе технологије, на којој је… »

„Овај је старији од оног“: Чаробни јерменски манастир из КС века има најчуднији назив на свету

Телеграф 24.01.2019
Порекло имена ове хришћанске светиње обавијено је велом тајне и мистерије, макар исто онолико колико и сама Јерменија чијег је наслеђа део. Ипак, постоји претпоставка о чему се ту првобитно радило. Манастир Санахин је… »

Објављено да је развод тежак 460 милиона евра покренут 22. јануара, а онда је испливала права истина о браку Амал и Џорџа…

Телеграф 24.01.2019
Приче о наводном разводу славног пара узнемириле су њихове обожаваоце широм света. Вест која је одјекнула страним медијима јесте да је један од омиљених и најславнијих парова, Амал и Џорџ Клуни, на прагу развода након… »