Извор: Телеграф архива вести 24.01.2019

Исповест првог Србина у Динаму: Шта су ми рекли Бед Блу Бојси, а шта Мамић, и како ми је Лука Јовић помогао у невољи…

Телеграф 24.01.2019
Комнен Андрић за Телеграф описао какав је дочек имао када је потписао за тим из Загреба, чиме се Здравку Мамићу се испунила давнашња жеља да дочека Србина у Динаму. Комнен Андрић, 23-годишњи фудбалер који је добро… »

Британку (50) силовали запослени у италијанском хотелу: Њена ћерка (26) испричала како се све одиграло

Телеграф 24.01.2019
Жртва је била у шоку те је полицији испричала што се догодило тек када се вратила кући. У италијанском летовалишту Мета ди Сорренто петорица запослених у хотелу Алимури, у доби од 18 до 21 године, ухапшени су и оптужени за… »

Од јануара веће плате за председника Србије и посланике: Ево за колико су допунили новчанике

Телеграф 24.01.2019
Председник одбора Александар Мартиновић (СНС) објаснио је да ће се у 2019. години повећати плате за седам одсто, почев од плате за јануар ове године. Административни одбор Скупштине Србије данас је донео одлуку о висини… »

Ексклузивно! Звезда узвратила ударац Партизану: Црвено-бели потписују фудбалера вечитог ривала за 10.000 евра!

Телеграф 24.01.2019
Нападач ће оверити сарадњу на три године, а затим бити прослеђен у омладинску селекцију црвено-белих. Фудбалска судбина се није поиграла само са Радивојем Босићем (19), који је у петакј дана стигао у Партизан из редова… »

Ваше тело ће вам послати 9 очајничких сигнала ако му фали магнезијум

Телеграф 24.01.2019
Слушајте ваше тело јер вам оно само може рећи шта му треба да би било здраво. Уколико се осећате уморно и примећујете да имате грчење мишића током дана, онда вам ваше тело поручује да је време да повећате унос… »

Пола сата свађе уживо Мирољуба Петровића и сестре преминулог младића ког је наводно лечио: Жени рекао да ће јој пући…

Телеграф 24.01.2019
У студију се одиграла права свађа, уз претње Мирољуба Петровића сестри преминулог. У Јутарњем програму Прве ТВ јутрос су се у истом студију нашли Биљана Јовановић (32) - сестра преминулог Славчета Петрова (31) и Мирољуб… »

Обрадовић тврди: Двери су под репресијом

Телеграф 24.01.2019
Обрадовић је новинарима у Скупштини Србије навео да неколико државних институција у ванредним контролама испитује финансијско пословање странке. Лидер српског покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је данас да власт покушава… »

Андроид упозорење: Ако сте скинули неку од ових 9 апликација, одмах их обришите

Телеграф 24.01.2019
Власници Андроид телефона добили су веома важно упозорење. Стручњаци за безбеднсот открили су милионе Андроид телефона који су заражени од стране лажних апликација из Гоогле Плаи продавнице. Девет малваре апликација преузети… »

Застрашујући разлози због којих не смете да једете исту храну сваки дан

Телеграф 24.01.2019
Заиста би требало да водите рачуна о томе шта и када уносите у свој организам како бисте избегли веће последице по ваше здравље. Многи људи једу једну те исту храну сваки дан, поготово када су доручак и вечера у питању… »

Да ли је хомосексуална љубавна афера између младог Немца и јеврејског тинејџера покренула Холокауст?

Телеграф 24.01.2019
Хершел Гриншпан, пољски Јеврејин који је као тинејџер илегално живео у Француској без папира, убио је младог немачког дипломату Ернста Едуарда фом Рата у згради немачког посланства у Паризу. То је чињеница. Дуго се… »