Забава архива вести 24.01.2019

Продат најскупљи пентхаус на Менхетну за 238 милиона долара

РТВ 24.01.2019
ЊУЈОРК - Оснивач хеџ фонда Цитадел, милијардер Кен Грифин, купио је на Менхетну пентхаус за око 238 милиона долара, што је нова рекордна цена такве врсте некретнина на њујоршком тржишту, пише Волстрит Џорнал (ВСЈ)… »

Дара проговорила о порно сликама: Осула паљбу по Врањешу после претњи да ће проћи као Карлеуша!

Ало 24.01.2019
Уплашила се?! И у добру и у злу, и на јави и у сну...Баш овим речима се може описати однос и њене колегинице , којој је недавно опростила све увреде, те су закопале ратне секире! Новосадска певачица стала је у одбрану мале… »

Задруга 2: Драгана Митар све блискија са Ненадом! (ВИДЕО)

Свет плус 24.01.2019
У неким тренуцима у ријалитију "Задруга 2" током емисије ''Питања гледалаца'', репер је стао у њену заштиту. Са осмехом шапутали па заспали једно поред другог! Драгана Митар све блискија са Ненадом! Светла у спаваћој соби су… »

Нови "ударац" за Огњена Врањеша

Вести онлине 24.01.2019
Скандал који је започео када су процуриле информације да је Јелена Карлеуша наводно имала аферу са Огњеном Врањешом Душку иза леђа направио је буру у јавности, а сада је испливала информација о промени у Огњеновој… »

Саса Поповић о наставку Звезда Гранда: Ово су најбоље емисије које смо снимили до сад

Трачара 24.01.2019
Други круг Звезде Гранда почео је да се снима ове недеље, а публика ће прву епизоду премијерно гледати у суботу на Првој телевизији. А судећи по речима Саше Поповића чека нас невиђена забава. Директор Гранда је за медије… »

Ана Севић: Између Дарка и мене веза је нераскидива!

Свет плус 24.01.2019
После тешког периода је проговорила. Певачица Ана Севић је признала шта осећа према Лазићу, па споменула њихову ћеркицу. Између Дарка и мене веза је нераскидива! Певачица Ана Севић после тешког периода кроз који је… »

Софија Милошевић се огласила поводом приче да је у секс шеми са Тошићем, а 20 минута касније уследила је и Карлеушина…

Телеграф 24.01.2019
Манекенка је својом објавом запалила друштвене мреже. Софија Милошевић огласила се поводом навода да је у секс шеми са Душком Тошићем и да јој је чак купио карту како би дошла у Кину, али је план наводно пропао јер је… »

ИЗОПЕРИСАНА, СЕЛО НИКАД НЕЋЕ ИЗАЋИ ИЗ ТЕБЕ! БРУТАЛАН НАПАД на Катарину Живковић!

Свет 24.01.2019
Фолк певачица Катарина Живковић нашла се на мети жестоких прозивки које је овог пута решила да подели јавно на друштвеним мрежама. Наиме Каћи се пре извесног времена обратила девојка, која јој се у поруци представила као… »

Ана Севић је због несреће Дарка Лазића ПРОШЛА КРОЗ АГОНИЈУ, АЛИ ЈЕ ЋЕРКУ САЧУВАЛА: Певачица открила како је све сакрила…

Свет 24.01.2019
Дарко Лазић је ћерку Лорену видео тек када је из бање стигао кући у Брестач, у жељи да са породицом проведе Божић. Његова још увек законита жена Ана Севић није желела да се дете види са оцем док његово стање није… »

"Све је очекивано": Слоба открио шта заправо мисли о бурној вези Луне и Марка, па проговорио о наводној афери

Блиц 24.01.2019
Слоба Радановић је решио да проговори на све актуелне теме, па је открио и шта мисли о Луниној романси са својим цимером Марком Миљковићем. - Марка знам из ријалитија, шта год ја да кажем на ту тему људи ће погрешно да… »