Повезане вести

Посланици о НАТО, Гашићу, статусу руских стручњака, Вокеру...

РТВ 23.05.2017
БЕОГРАД - Скупштина Србије усвојила је данас законе о давању државних гаранција за зајмове ЕПС и ЕМС код Немачке развојне банке КфВ. ЕПС ће се код КфВ задужити за 45 милиона евра за пројекат "Модернизација система за… »

Скупштина Србије: Усвојени закони о давању гаранција за зајамове ЕПС и ЕМС

Блиц 23.05.2017
Скупштина Србије усвојила је данас законе о давању државних гаранција за зајмове ЕПС и ЕМС код Немачке развојне банке КфВ. ЕПС ће се код КфВ задужити за 45 милиона евра за пројекат "Модернизација система за отпепељавање ТЕ… »

Усвојена четири економска закона

Нови магазин 23.05.2017
Посланици Скупштине Србије усвојили су данас четири економска закона.Изгласани су Закон о давању гаранција Србије у корист Немачке развојне банке (КфВ) по задужењу Електропривреде Србије (ЕПС), као и закон којим се дају… »

Усвојено: ЕПС узима кредит

Б92 23.05.2017
Посланици Скупштине Србије усвојили су четири економска закона. Изгласани су Закон о давању гаранција Србије у корист Немачке развојне банке (КфВ) по задужењу Електропривреде Србије (ЕПС), као и закон којим се дају гаранције… »

Усвојена четири економска закона

Бета 23.05.2017
Посланици Скупштине Србије усвојили су данас четири економска закона. Изгласани су Закон о давању гаранција Србије у корист Немачке развојне банке (КфВ) по задужењу Електропривреде Србије (ЕПС), као и закон којим се дају… »

Усвојени закони о давању гаранција за зајмове ЕПС-у и ЕМС-у

РТС 23.05.2017
Скупштина Србије усвојила је законе о давању државних гаранција за зајмове ЕПС-у и ЕМС-у код Немачке развојне банке КфВ. ЕПС ће се код КфВ задужити за 45 милиона евра за пројекат "Модернизација система за отпепељавање ТЕ… »

Завршена расправа о амандманима, гласање у 17 сати

Блиц 23.05.2017
Скупштина Србије завршила је данас по подне расправу о амандманима на давање гаранција за зајам ЕПС и ЕМС, а гласање је заказано за 17 сати. Скупштина ће се тада изјаснити о тим гаранцијама за зајам Немачке развојне банке… »

Скупштина Србије: Чеда за НАТО, Шешељ против! Посланичка питања о НАТО, Гашићу, БИА...

Курир 23.05.2017
БЕОГРАД - Посланици Скупштине Србије данас су на почетку рада поставаљали посланичка питања у вези са НАТО, именовањем Братислава Гашића за директора БИА, те о решавању статуса руских стручњака у руско-српском центру… »

Јовановић: Вучић да питање НАТО стави пред парламент

Данас 23.05.2017
Када ће председник Владе и изабрани председник државе Александар Вучић тему односа Србије према НАТО-у ставити пред парламент Србије како бисмо могли о томе да раговарамо? Каква је судбина друштва које је толико изловано и… »

Опозиција негодовала због гаранција за кредит Немачке развојне банке за ЕМС И ЕПС

Бета 23.05.2017
Посланици опозиције у Скупштини Србије негодовали су данас што држава узима кредите, уместо да пројекте спроводи из сопствених средстава, уколико их већ има.  Они су, такодје, критиковали закон којим се дају гаранције за… »

Вести дана »