Повезане вести

Интервју: Драган Шутановац: Успех је једино смена Вучићевог режима

Блиц 14.01.2018
Размишљамо о томе да листу назовемо “Листа против Александра Вучића” јер је крајње лицемерно кад Вучић каже да ми не волимо Београд - каже у интервјуу за “Блиц” Драган Шутановац, лидер Демократске странке… »

Шутановац: Развој уместо пропадања

Данас 14.01.2018
Успех је једино смена Вучићевог режима, Малог и Весића, и ми ћемо учинити све да дође то тога, изјавио је за Блиц председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац, поводом београдских избора, и нагласио да "демократе… »

Шутановац о "Листи против Вучића", Брнабић очекује прљаву кампању

Радио 021 14.01.2018
Лидер Демократске странке и кандидат за градоначелника Београда Драган Шутановац изјавио је да се на београдским изборима бира тим који може да направи промене, а не појединац. Шутановац је у интервјуу за Блиц рекао да… »

Шутановац: Можда се будемо звали "Листа против Александра Вучића"

Нови магазин 14.01.2018
Лидер Демократске странке (ДС) и кандидат за градоначелника Београда Драган Шутановац изјавио је да се на београдским изборима бира тим који може да направи промене, а не појединац. Шутановац је у интервјуу за Блиц од недеље… »

Шутановац: Можда се будемо звали "Листа против Вучића"

Н1 Инфо 14.01.2018
Лидер Демократске странке и кандидат за градоначелника Београда Драган Шутановац, изјавио је да се на београдским изборима бира тим који може да направи промене, а не појединац. Шутановац је у интервјуу за Блиц рекао да… »

Вести дана »