Повезане вести

Временска прогноза: Ујутру мраз, од уторка опет захлађење, па снег

Вечерње новости 08.12.2019
У Србији ће сутра ујутро и пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и местимично магловито. У Србији ће сутра ујутро и пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и местимично магловито. Средином… »

Временска прогноза - 9. децембар

РТС 08.12.2019
Дан сунчан, током ноћи могућа киша. Дневна температура од 7 до 16 степени. Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве (извор: РХМЗ) 08.12.2019. Недеља: Изнад већег дела земље претежно сунчано. У… »

Сутра магловито, током дана сунчано, до 15 степени

Дневник 08.12.2019
БЕОГРАД: У Србији ће ујутру у већини крајева а у низим пределима и пре подне бити магловито, а током дана претежно сунчано и мало топлије са слабим јузним и југоисточним ветром. Јутарња температура биће од -1 до 4, највиша… »

Нови временски шок најављен за следећу седмицу: Са 14 у плусу опет идемо у минус, а ево кад стиже снег

Курир 08.12.2019
У Србији ће ујутро и пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и местимично магловито, средином дана делимично разведравање. Ветар ће бити слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -3 до 4 Ц, а… »

Из минуса на: +14 и назад Чека нас права температурна вртешка - сунчани почетак недеље, а онда снег!

Блиц 08.12.2019
Након магловитог јутра какво нас је затекло, дан пред нама биће леп и необично топао за ово доба године. Према најавама Републичког хидрометеоролошког завода Србије, после подне биће претежно сунчано, са слабим… »

У Србији сутра сунчано и нешто топлије време

Нови магазин 08.12.2019
У Србији ће сутра бити претежно сунчано и мало топлије време, са слабим јужним и југоисточним ветром, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Јутро у већини крајева магловито. Јутарња температура од минус један… »

У Србији пре подне облачно, током дана претежно сунчано

Нови магазин 08.12.2019
У Србији ће пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и местимично магловито време, а од поднева се очекује делимично разведравање, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Дуваће слаб до умерен… »

Пре подне облачно и суво, по подне разведравање

Глас Западне Србије 08.12.2019
У Србији ће сутра ујутро и пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и местимично магловито. Средином дана делимично разведравање. Ветар ће бити слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -3 до 4 Ц… »

Данас пре подне облачно, суво, по подне разведравање

Вести онлине 08.12.2019
У Србији ће ујутро и пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и местимично магловито. Средином дана делимично разведравање. Ветар ће бити слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -3 до 4 Ц, а… »

Облачно и суво време, температура до 14 степени

Н1 Инфо 08.12.2019
У Србији ће пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и местимично магловито време, а од поднева се очекује делимично разведравање, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Дуваће слаб до умерен… »

Јутро суво, хладно и магловито: Током дана разведравање, максимална температура до 14 степени

Телеграф 08.12.2019
Најнижа температура кретаће се од -3 до 4 степена, а највиша од 7 до 14 степени. У Србији ће данас ујутро и пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и местимично магловито време, док се средином дана очекује… »

Сунчано и пријатно, киша, суснежица и снег од уторка

Мондо 08.12.2019
У Србији ће ујутро и пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и местимично магловито. Средином дана делимично разведравање. У Србији ће ујутро и пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и… »

Прогноза за недељу: Пре подне облачно и суво, по подне разведравање

Блиц 08.12.2019
У Србији ће ујутро и пре подне бити умерено до потпуно облачно, углавном суво и местимично магловито. Средином дана делимично разведравање. Ветар ће бити слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -3 до 4, а… »

Вести дана »