АФП

АФП: У свету од корона вируса умрла 1.313.471 особа

Данас пре 13 дана
У свету од корона вируса умрла је 1.313.471 особа док је заражено 54 милиона и 1.750 људи, пренела је данас агенција Франс прес нови биланс прикупљен до 11.00 (ГМТ). Од укупног броја заражених најмање 34.599.700 људи сматра… »

АФП: Корона однела више од 1,3 милиона живота у свету

Нова пре 13 дана
У свету је одкорона вируса умрла је 1.313.471 особа док је заражено 54 милиона и 1.750 људи, пренела је данас агенција Франс прес нови биланс прикупљен до 11.00 (ГМТ). Од укупног броја заражених најмање 34.599.700 људи… »

У пожару у Румунији погинуло 10 пацијената

Недељник пре 14 дана
Бета/ЗИарПиатраНеамт.ро виа АП (Бета-АФП) – У пожару који је данас избио у одељењу интензивне неге у болници у Пјатра Неамту, на северу Румуније, у којој се лече оболели од корона вируса страдало је десеторо људи, рекли су… »

Белгија има огромну смртност од короне, а сада је и жариште птичијег грипа

Недељник пре 14 дана
Фото Профимедиа (Бета-АФП) – Жариште птичијег грипа идентификовано је у Белгији због чега су власти увеле изолацију птица свима који држе живину, укључујући и домаћинствима, саопштила је Савезна агенција за… »

Видео: Арменци пале своје куће прије предаје територије у Нагорно-Карабаху

Ал Јазеера пре 14 дана
Према споразуму Азербејџан ће повратити велики дио територије који је био под арменском контролом од почетка 1990. године. Бројне куће у селима у Нагорно-Карабаху гдје Азербејџан треба да преузме контролу данас, запалили су… »

Европска агенција за лекове рачуна на дистрибуцију вакцине против короне у јануару

Слободна Европа пре 14 дана
Европска агенција за лекове (ЕМА) предвиђа да ће дати своје одобрење за прву вакцину против корона вируса до краја године са очекиваним почетком дистрибуције од јануара, рекао је у суботу директор агенције, јавља АФП. "Ако… »

Арменија пријавила 2.300 погинулих војника

Ал Јазеера пре 14 дана
Азербејџан је пријавио само цивилне жртве из сукоба око Нагорно-Карабаха, којих је, како тврде, било 93. Арменија је саопштила данас да је више од 2.300 њених војника погинуло у сукобу за контролу над Нагорно-Карабахом… »

Пале куће и беже: На лицима Јермена немоћ, очај и бес након губитка територије: Рањени смо у срце и остављени сами…

Блиц пре 14 дана
Видео-бим на коме су непрекидно приказивани снимци јеременских војника како се боре у Нагорно-Карабаху уклоњен је брзо и тихо. У уторак ујутро објављена је вест о мировном споразуму којим су велики делови спорног региона предати… »

Јермени у Нагорно-Карабаху пале сопствене куће пре предаје територије Азербејџану

Недељник пре 14 дана
(Бета/Тигран Мехрабиан, Армениан Приме Министер Пресс Сервице/ПАН Пхото виа АП) (Бета-АФП) – Бројне куће у селима у Нагорно-Карабаху где Азербејџан треба да преузме контролу горе данас, запалили су их њихови власници пре… »

Прво обраћање од објаве Бајденове победе: Трамп вечерас говори о вакцини против коронавируса

Недељник пре 15 дана
Фото: Профимедиа (Бета-АФП) – Председник САД Доналд Трамп који се такорећи није појављивао на јавним догађајима од председничких избора, говориће већерас о вакцини против ЦОВИД-19, саопштено је из Беле куће. Он ће… »

Вести дана »