Фед куп

Олга Даниловић променила тренера

Моззарт спорт 09.02.2019
И то после два месеца сарадње. Талентована српска тенисерка Олга Даниловић одлучила је да после два месеца прекине сарадњу са досадашњим тренером Петром Поповићем и то у дану када је у пару са Александром Крунић изборила… »

Олга Даниловић променила тренера

Вести онлине 09.02.2019
Српска тенисерка неће више сарађивати са Петром Поповићем, после двомесечног пробног ангажмана. Репрезентативка Србије, ових дана активна на ФЕД купу, одлучила је да промени тренера. Бивши тренер Ива Карловића, Андрее… »

Фед куп: Српкиње кренуле лоше. Ивана Јоровић изгубила од Кети Бутлер (фото)

Србија данас 09.02.2019
Ништа још није готово. Тенисерке Велике Британије су повеле са 1:0 против Србије. Наша селекторка Јечменица-Јевтић је неочекивано изоставила Олгу Даниловић и заиграла је Ивана Јоровић која је изгубила од Кети Бутлер са 2:0… »

Фед куп селекција Србије испала из такмичења (фото)

Телеграф 09.02.2019
Наше девојке су играле добро, али нису успеле до следеће фазе такмичења. Женска тениска репрезентација Србије елиминисана је у Фед купу од селекције Велике Британије, пошто је Џоана Конта савладала Александру Крунић са… »

Српске тенисерке изгубиле оба сингла од Велике Британије

Ало 09.02.2019
Србија је изгубила оба сингла у дуелу са Великом Британијом која је домаћин турнира. Женска тениска репрезентација Србије није данас успела да се пласира у плеј-оф за попуну Светске Б групе Фед купа. Србија је изгубила оба… »

Конта боља од Крунићеве, Србија завршила учешће на Фед Купу

РТС 09.02.2019
Женска тениска репрезентација Србије елиминисана је у Фед купу од селекције Велике Британије, пошто је Џоана Конта савладала Александру Крунић са 2:1 у сетовима (7:6,3:6, 6:2). Након више од два и по сата борбе, Џоана… »

Српске тенисерке без плеј-офа, Велика Британија боља

РТВ 09.02.2019
БАТУ - Женска тениска репрезентација Србије није успела да се пласира у плеј-оф за попуну Светске Б групе, пошто је изгубила оба сингла од Велике Британије у Бату у баражу Евро-афричке зоне ФЕД купа. Прво је Ивана Јоровић… »

Ништа од плеј-офа: Српске тенисерке изгубиле од Велике Британије

Курир 09.02.2019
Женска тениска репрезентација Србије није данас успела да се пласира у плеј-оф за попуну Светске Б групе Фед купа. Србија је изгубила оба сингла у дуелу са Великом Британијом која је домаћин турнира. Александра Крунић је у… »

Александра Крунић није успела: Пораз Србије у ФЕД Купу (фото)

Србија данас 09.02.2019
Ништа од преласка у виши ранг. Александра Крунић је изгубила од Јохане Конте са 2:1(7:6, 3:6, 6:2) и Србија није успела да стигне до плеј-офа за попуну Светске групе Б ФЕД Купа. Велика Британија је повела са 2:0, пошто је… »

Британке повеле, Боултер боља од Јоровићеве

РТС 09.02.2019
Кејти Боултер савладала Ивану Јоровић са 2:0 у сетовима и донела вођство Великој Британији против Србије у плеј-офу Фд купа. Боултерова је Јоровићеву савладала за нешто мање од сат и по времена игре, а резултат по сетовима… »

Вести дана »