Либан

Припадници пешадијске чете спремни за учешће у мисији УН у Либану

ОК радио пре 19 дана
Припадници пешадијске чете из састава Копнене војске спремни су за учешће у мисији Уједињених нација у Либану. Ангажовање пешадијске чете у мисији започело је 2013. године и она задатке извршава као самостална јединица… »

Никола Куга: Аустралија је земља најлепша за живот, али у Либану људи живе за кошарку

Моззарт спорт пре 19 дана
Кошаркашки пустолов истиче да је кошарка у Либану спорт број један где су играчи узори млађим генерацијама. Кошаркашки номад је данашњи гост нашег портала. Човек који је играо кошарку у 25 земаља и на пет континената… »

Бивши шеф Нисана побегао са суђења па сад подучава друге: "Моје искуство биће им узор"

Телеграф пре 20 дана
Некада један од најутицајнијих људи на свету, жели да помогне домовини. Карлос Госн, бивши извршни директор Нисана који је био у центру скандала јер је побегао са суђења у Јапану, покренуо је програм пословне обуке како би… »

Нетаниаху оптужио Хезболлах да складишти ракете усред Бејрута

Ал Јазеера пре 20 дана
Челник Хезболлаха Хассан Насраллах је одговорио да ће допустити медијима да уђу у зграду о којој је говорио израелски премијер, како би цијели свијет видио да лаже. Израелски премијер Бењамин Нетаниаху оптужио је у… »

Нетанијаху: Хезболах складишти оружје у Бејруту

Вечерње новости пре 20 дана
ИЗРАЕЛСКИ премијер Бењамин Нетанијаху оптужио је данас либански Хезболах да складишти оружје у близини компаније за производњу гаса у стамбеном насељу у Бејруту и позвао грађане да одмах реагују и организују протесте. У… »

Премијер израела позива на протесте: Нетањаху: Хезболах складишти оружје у Бејруту, народ треба да реагује

Блиц пре 20 дана
Израелски премијер Бењамин Нетанијаху оптужио је данас либански Хезболах да складишти оружје у близини компаније за производњу гаса у стамбеном насељу у Бејруту и позвао грађане да одмах реагују и организују протесте. У… »

Нетањаху: Хезболах складишти оружје у Бејруту

Б92 пре 20 дана
Израелски премијер Бењамин Нетањаху оптужио је либански Хезболах да складишти оружје у близини компаније за производњу гаса у стамбеном насељу у Бејруту. У обраћању путем видео снимка на Генералној скупштини УН, које је… »

Нетанијаху: Хезболах складишти оружје у Бејруту

Нова пре 20 дана
Израелски премијер Бењамин Нетанијаху оптужио је данас либански Хезболах да складишти оружје у близини компаније за производњу гаса у стамбеном насељу у Бејруту и позвао грађане да одмах реагују и организују протесте. Он је… »

Хезболах складишти оружје у Бејруту? Нетањаху изнео тврдње па позвао Либанце да организују протесте

Србија данас пре 20 дана
Израелски премијер Бењамин Нетанијаху оптужио је данас либански Хезболах да складишти оружје у близини компаније за производњу гаса у стамбеном насељу у Бејруту и позвао грађане да одмах реагују и организују протесте. У… »

Здравствена криза у Либану: "Морам да поделим таблету лека за моје двоје деце“

Б92 пре 21 дан
Недостатак девиза је разлог зашто власти у Либану не могу да суфинансирају набавку неопходних лекова. Привредна криза у Либану изазвала је да се више десетина хиљада људи нађе испод границе сиромаштва, због чега су… »

Вести дана »