Нови Пазар

Завршена школа знаковног језика

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
У оквиру пројекта који реализује Удружење глувих и наглувих у Новом Пазару, успешно је завршена школа знаковног језика за полазнике из јавних установа и институција. Циљ је да запослени науче основе гестовног говора, како… »

Даца: Спектакл у Пендику против Партизана (субота, 18.00)

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
Одбојкаш Новог Пазара Бењамин Даца рекао је данас да на домаћем терену очекује спектакл против Партизана, у утакмици 15. кола Суперлиге. “Никада не одустају, могу да играју поен и по минут. Биће тежак дуел, поготово јер… »

Даца: Спектакл у Пендику против Партизана

Радио сто плус пре 3 дана
Одбојкаш Новог Пазара Бењамин Даца рекао је данас да на домаћем терену очекује спектакл против Партизана, у утакмици 15. кола Суперлиге. "Никада не одустају, могу да играју поен и по минут. Биће тежак дуел, поготово јер ће… »

Муратовић: Колубара се појачала, биће тешко

Радио сто плус пре 3 дана
Кошаркаш Новог Пазара Џејлан Муратовић рекао је данас да ће гостовање Колубари ЛА 2003 из Лазаревца, у оквиру 17. кола Кошаркашке лиге Србије, бити изузетно тешко. "Лако смо их добили у првом овосезонском мечу, али… »

Нови Пазар представио осморицу нових фудбалера

Б92 пре 3 дана
Фудбалски клуб Нови Пазар представио је осморицу играча, који су током зимске паузе појачали редове тренутно осмопласираног тима Прве лиге Србије. "Пре одласка на припреме, желели смо и успели да оформимо 90 одсто екипе за… »

НОВИ ПАЗАР: Почиње реконструкција основне школе “Братство”

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Реконструкција Основне школе “Братство” у Новом Пазару требало би да почне за који дан, изјавио је директор ове образовне установе Дејан Кулунџић. Конзорцијум компанија из Новог Сада, на челу са фирмом… »

Почиње реконструкција основне школе “Братство”

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
Реконструкција Основне школе “Братство” у Новом Пазару требало би да почне за који дан, изјавио је директор ове образовне установе Дејан Кулунџић. Конзорцијум компанија из Новог Сада, на челу са фирмом Г.А.Т, победио је… »

Одбојкаши Радничког гостују Младом Раднику

Ритам града Кг пре 3 дана
Одбојкаше Радничког у суботу, 25. јануара, очекује гостовање Младом раднику у Пожаревцу, у утакмици 15. кола БПШ Супер лиге Србије. Крагујевчани су ову годину започели са три „тесна“ пораза, па је гостовање у… »

Спартак представио новајлије - Последње појачање Милановић из Новог Пазара

Спортски журнал пре 3 дана
Ангажујемо перспективне играче, којима ће Спартак бити одскочна даска – рекао је спортски директор Спартака. Спартак Ждрепчева крв полако формира екипу за наставак сезоне. За сада су двојица новајлија потписала уговоре, до… »

БНВ ради на убрзању процеса одобравања уџбеника

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Председница Бошњачког националног већа, др. Јасмина Цурић посетила је издавачку кућу Клетт у Београду и том приликом се сусрела са представницима управе ове куће. На састанку је договорено да ће БНВ и Клетт… »

Временска прогноза »

Нови Пазар »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
3 ˚C
уторак
Делимично облачно
Делимично облачно
0˚ / 8˚
среда
Повремени пљускови
Повремени пљускови
-3˚ / 4˚

Вести дана »