Подгорица

Контрамера Србије: Авионима Монтенегро ерлајнса забрањено да слећу на београдски аеродром

Радио 021 пре 4 дана
Авионима црногорског авио-превозника Монтенегро ерлајнса биће ускраћена дозвола за слетање на београдски аеродором "Никола Тесла", потврђено је Тањугу у Директорату цивилног ваздухопловства. Влада у Подгорици у понедељак је… »

Вучић о одлуци Подгорице: Ми у то блато нећемо улазити

РТВ пре 3 дана
СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА - Одлука Црне Горе да од 1. јуна не отвори границе са Србијом је политичка, каже председник Александар Вучић, додајући да Србија своју границу неће затварати. У међувремену је ступила на снагу… »

Љајић: Неће ваљати ако се уђе у спиралу мера и контрамера, треба спустити лопту

Радио 021 пре 4 дана
Министар трговине, туризма и телекомуникација Србије Расим Љајић изјавио је данас да ће сви у региону трпети штете уколико се после одлуке Црне Горе да од 1. јуна не отвори границе за држављане Србије, уђе у спиралу мера и… »

Вучић о одлуци Подгорице: Ми у то блато нећемо улазити

Дневник пре 4 дана
СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА: Председник Александар Вучић нема сумње у то да је одлука Црне Горе да од 1. јуна не отвори границе са Србијом политичка, али истиче да Србија своју границу неће затварати. Ми у то блато нећемо улазити… »

Марковић: Брнабић је могла да позове мене, не затварамо границу

Дневник пре 3 дана
ПОДГОРИЦА: Премијер Црне Горе Душко Марковић рекао је да телефони раде и власти из Србије су могле да назову и питају ако их занимају одлуке Владе Црне Горе да засад неће отворити границу према Србији. "Брнабић је могла да… »

Дачић поручује Подгорици: Срећан вам пут, само не дирајте Србе!

Курир пре 4 дана
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да одлука Директората цивилног ваздухопловства да ускрати дозволу за слетање на београдски аеродром авионима црногорског авио-превозника Монтенегро ерлајнса нема везе са… »

"Радујемо се доласку српских грађана у Црну Гору. Власти из Србије могле да назову и да нас питају"

Телеграф пре 3 дана
Премијер Црне Горе рекао да одлука Подгорице о границама није политичка, већ да се темељи на епидемиолошким стандардима. Одлука Црне Горе о планираном отварању границама са неким државама, међу којима није Србија, изазвала… »

Митрополит Михаило Илариону: СПЦ није црква црногорског народа

РТВ пре 4 дана
ПОДГОРИЦА - Митрополит неканонске Црногорске православне цркве, Михаило, тврди да Српска православна црква није црква црногорског народа и државе, а митрополиту Руске православне цркве Илариону поручује да би боље било да се… »

Кнежевић: Не бих забрањивао слетање Монтенегро ерлајнса него бих црногорске тајкуне протерао из Србије

РТВ пре 3 дана
ПОДГОРИЦА - Демократски фронта нема намеру да преиспитује црногорску независност, али неће дозволити грађење државе на антисрпству и проглашењу СПЦ за агресора, поручио је данас у парламенту опозициони посланик Милан… »

ДПС критиковао председника општине Херцег Нови

РТВ пре 4 дана
ХЕРЦЕГ НОВИ - Општински одбор владајуће странке у Црној Гори Демократске партије социјалиста (ДПС) у Херцег Новом оштро је данас критиковао председника те општине Стевана Катића, који се јавно успротивио одлуци званичне… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
16 ˚C
недеља
Могућа слаба киша
Могућа слаба киша
12˚ / 17˚
понедељак
Повремени пљускови
Повремени пљускови
12˚ / 21˚

Вести дана »