Cenzolovka » Vesti dana

https://www.cenzolovka.rs/

Cenzolovka

Snimljeni napadači na kuću novinara u Grockoj

Cenzolovka pre 13 sati
Novinar Žig info portala Milan Jovanović iz Grocke, čija kuća je izgorela u noći između utorka i srede, rekao je da policija ima snimak sa kamere na kući njegovog komšije na kojem se vide dvojica za sada nepoznatih počinilaca kako bacaju Molotovljeve koktele na njegovu garažu i njihov... »

Lažni video-sadržaji: Više ne možemo verovati svojim očima

Cenzolovka pre 10 sati
Razvoj veštačke inteligencije omogućio je pojavu videa za koje je danas i profesionalcima nemoguće da prepoznaju da li su lažni. Posledice mogu biti zastrašujuće: u trenutku kada lažni snimci počnu da se pojavljuju na televizijama, otvoriće se ogroman prostor za predstavljanje istine kao... »

Goran Kozić: Krici i jauci

Cenzolovka pre 11 sati
„Izvinjavam se svima koje sam svojim načinom pisanja uvredio, ili ponizio. Izvinjavam se svojoj porodici, svojoj deci i državnom vrhu. Zaključio sam da je moj pristup uređivanju novina neprihvatljiv“, naveo je Goran Kozić, dojučerašnji savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane... »

RTV dodelio ugovor agenciji koja nije smela da učestvuje na tenderu

Cenzolovka pre 11 sati
Radio-televizija Vojvodine dodelila je 10. decembra ove godine ugovor sa konzorcijumom od tri preduzeća, među kojima je i agencija „Optimum MV-NS“ koja nije smela da učestvuje na tenderu jer je pravosnažno osuđena zbog zapošljavanja radnika na crno! Agencija „Optimum MV-NS“, koja više... »

Odgovor dragoj Saveti

Cenzolovka pre 13 sati
Poštovana g. Vasiljević, draga Saveta, Foto: Cenzolovka bio sam neprijatno izneđen kada sam čuo da Vas Aleksandar Vučić tretira kao džak, a isto misli i za neprevaziđenu Gordanu Uzelac, jerbo je u jutarnjem programu Pinka rekao da je meni lako da udaram u džak, dok je voditeljka čitala moj... »

Brnabić: Mediji u Srbiji su slobodni, svako može da kritikuje vlast

Cenzolovka pre 6 sati
Predsednica Vlade Ana Brnabić ocenila je da su mediji u Srbiji slobodni i da mediji i građani uvek mogu da kritikuju vlast, kao i u svakoj demokratskoj državi. Foto: FoNet, Zoran Mrđa „Struktura vlasništva medija je veoma komplikovana već više od jedne decenije. Ova Vlada radi zajedno sa... »

REM odobrio promenu vlasnika televizija Prva i O2

Cenzolovka pre 6 sati
Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) doneo je rešenje da se promenom vlasničke strukture Prve televizije d.o.o. i Radio-difuznog preduzeća B92 a.d. iz Beograda ne narušava medijski pluralizam, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS). Na sajtu REM-a objavljeno je da su ta... »

Najava događaja: Ko daje naš novac u medijskom sektoru

Cenzolovka pre 11 sati
BIRN Srbija, Nezavisno udruženje novinara Srbije i fondacija „Slavko Ćuruvija“ vas pozivaju na predstavljanje jedinstvene online baze „Medijski eksperti u Srbiji“ i debatu „Ko daje naš novac u medijskom sektoru”. Datum: utorak, 18. decembar 2018. Vreme: 11:30h Mesto: Kulturni Centar... »

Komitet za zaštitu novinara: Vlast u Srbiji mora da garantuje bezbednost Milana Jovanovića

Cenzolovka pre 1 dan
Pozivamo vlasti u Srbiji da brzo i temeljno istraže podmetanje požara u kući novinara Milana Jovanovića i razmotre mogućnost da je njegovo izveštavanje bilo motiv. Jovanovićev rad je u javnom interesu i njegova bezbednost se mora osigurati, izjavila je Gulnoza Said iz Komiteta za zaštitu... »

POZIV Podržimo novinara kome je zapaljena kuća – Milana Jovanovića

Cenzolovka pre 1 dan
Slavko Ćuruvija fondacija poziva novinarske i nevladine organizacije i udruženja, sve druge organizacije i građane, da uplatom dobrotvornog priloga što pre sakupimo pomoć za Milana Jovanovića, novinara portala Žig info, kome su u noći između utorka i srede na kuću bačeni molotovljevi... »

©2018 Netmark d.o.o.