Cenzolovka » Vesti dana

https://www.cenzolovka.rs/

Cenzolovka

NUNS ne može da napada integritet novinara

Cenzolovka pre 14 sati
U žestokoj raspravi, koja je oštro podelila učesnike vanredne skupštine NUNS-a, bilo je i zahteva da se glasa o poverenju rukovodstvu zbog prikrivanja pozajmice Dragana Đilasa Medija centru i insinuacija na račun Vladimira Kostića, koji je o toj pozajmici pisao. Predsednik NUNS-a Slaviša... »

Vukosavljević: Policija bila u Ministarstvu, to je normalno

Cenzolovka pre 17 sati
Pripadnici Uprave kriminalističke policije bili su u četvrtak u Ministartvu kulture i informisanja radi prikupljanja podataka o medijskom konkursu iz 2015. zbog postojanja krivične prijave, potvrdio je za N1 resorni ministar Vladan Vukosavljević. On kaže da ne zna detalje slučaja, ali ističe... »

Stotine miliona „budžetskih“ dinara za RTK koja je trebalo da bude privatizovana pre tri godine

Cenzolovka pre 5 sati
Slučaj Radio televizije Kragujevac (RTK), koja je u vlasništvu grada tri godine po isteku zakonskog roka za privatizaciju medija…. …kao i neraspisivanje zakonski obaveznog gradskog konkursa za sufinansiranje medijskih projekata od javnog interesa već četvrtu godinu zaredom, pokazuje... »

Sramno ćutanje RTS-a na Vučićeve prozivke

Cenzolovka pre 5 sati
RTS je večeras, nekoliko sati nakon konferencije za novinare na kojoj je reporter N1 zatražio od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne vrši pritisak na novinare javnog servisa i ne etiketira televiziju N1, skinuo SBB-ovu reklamu za EON, koju na osnovu ugovora već danima emituje, saopštio... »

Kako je Vučić pre tačno 20 godina pokušao da zabrani Danas?

Cenzolovka pre 5 sati
Nakon 16 meseci postojanja, u redakciju Danasa 13. oktobra uveče 1998. godine „upada“ grupa policajaca predvođenih pomoćnikom tadašnjeg ministra za informacije Aleksandra Vučića. Iz arhive Danasa: Izdanja od 15. do 21. oktobra 1998. godine „Pomoćnik ministra Miljkan Karličić doneo je... »

NUNS: Nastavak dijaloga s Vladom, ali uz uslov

Cenzolovka pre 5 sati
NUNS i druga novinarska i medijska udruženja nastaviće dijalog sa Vladom Srbije da bi se unapredilo dramatično stanje prava i sloboda novinara i medija, ali ukoliko do kraja godine ne bude pozitivnih rezultata NUNS zadržava pravo da se povuče iz pregovora i iz izrade nove Medijske strategije,... »

United Grupa i SBB: Sa zvaničnom licencom piraterišemo RTS?

Cenzolovka pre 5 sati
Iznenađeni smo terminom "piraterija RTS kanala", samo zato što SBB preko svojih različitih platformi pruža distribuciju RTS-a građanima Srbije, saopštila je United Grupa. Sa jedne strane, građani Srbije plaćaju postojanje javnog servisa, tj. RTS-a i imaju pravo da ga gledaju, a sa druge... »

Poverljivi podaci sve češće na naslovnicama tabloida

Cenzolovka pre 5 sati
Informacije sa saslušanja bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, koji je dao iskaz SBPOK-u povodom smrti gardista u kasarni na Topčideru, pojavile su se u jednom tabloidu. I to nije prvi put. Poverenik za informacije od javnog značaja smatra da je u pitanju pojava koju je lako razotkriti, ali... »

Bojan Cvejić: Ljudima nedostaju lepe vesti (Video)

Cenzolovka pre 5 sati
Novinar lista Danas Bojan Cvejić kaže da ljudima nedostaju lepe vesti, a ne samo da slušaju i čtaju šta kažu političari. Zato je, kaže, uspeh odbojkašica Srbije, koje su postale prvakinje sveta, bila vest sa najviše komentara i lajkova na sajtu Danasa. Međutim, kako je kaže Cvejić, ima... »

Saudijska Arabija: Kašogi umro nakon tuče, 18 privedenih

Cenzolovka pre 1 dan
Saudijska Arabija saopštila je da je novinar Džamal Kašogi umro nakon tuče u saudijskom konzulatu u Istanbulu. (Izvor: Tanjug/AP/Hasan Jamali, File) Potvrdu o Kašogijevoj smrti juče je prenela državna agencija SPA, uz objavu o smeni dva visoka saudijska funkcionera i hapšenju 18... »

Otvoren 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Vremeplov: Preminuo Bora Stanković

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

Tramp otvara novu trku u naoružanju

Politika  pre 3 sata  još 1 povezana

Umro čovek koji je sprečio naciste da dođu do atomske bombe

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.