Cenzolovka

Aleksandar Obradović: Asanž iz Krušika

Cenzolovka pre 10 sati
Džulijan Asanž ili Edvard Snouden. Prema onome za šta ga vlasti optužuju, pre srpska verzija čuvenog osnivača Vikiliksa, koji je „provaljivao“ strogo čuvane tajne moćnih korporacija i vlada vodećih svetskih sila i zbog toga završio u… »

Ministarstvo o navodima uzbunjivača: Zlonameran napad na Krušik

Cenzolovka pre 11 sati
Ministarstvo odbrane odbacilo je kao netačne i "zlonamerne" navode uzbunjivača iz valjevskog Krušika Aleksandra Obradovića o lošem poslovanju te firme, ocenjujući da im je cilj "uznemiravanje javnosti, radnika tog preduzeća i pomaganje inostranoj… »

Sergejev rečnik

Cenzolovka pre 11 sati
O svom bratu Sergeju Trifunoviću, Branislav retko govori. Ali pre dva dana, njegovu je narav obrazložio slikovitom paralelom: Sergej je kao nevođeni projektil. Ne bira gde udara. Ali je nepotkupljiv. Foto: N1 Nevođeni projektili nemaju svoju volju, pa… »

Oko magazin: Dnevnik uvreda 2019. (VIDEO)

Cenzolovka pre 11 sati
Srpska političko-medijska korida. Kanta sa farbom boje pinka ispred RTS-a, Luksemburg i fantomi, bik Jablan i Petar Kočić – to su neke od slika medija u Srbiji u poslednjih nekoliko dana. Tim slikama treba dodati uvrede na račun novinarke RTS-a… »

Ruski novinari na saslušanju, pretresene im kuće

Cenzolovka pre 11 sati
Najmanje šest ruskih novinara je u roku od dva dana pozvano na saslušanje i njihove kuće policija je pretresla, saopštila je organizacija Reporteri bez granica (RSF) koja je osudila taj „akt zastrašivanja na nacionalnom nivou“. Za manje od 48… »

Dezir osudio incident sa novinarima Televizije N1 u Srbiji

Cenzolovka pre 1 dan
Predstavnik OEBS-a za slobodu medija Arlem Dezir osudio je danas incident u kome su meta bili novinari Televizije N1 u Srbiji, saopšteno je iz njegove kancelarije. Foto: Flickr / Parti socialiste „Snažno osudjujem svaki pokušaj ili akciju koja može… »

Srpska kombinacija Snoudena i Drajfusa

Cenzolovka pre 1 dan
„Ovo je prava istina gospodine predsedniče… Ponavljam sa najvećom žestinom i osudom: istina maršira i ništa je neće sprečiti… Kada je istina zakopana pod zemljom, ona raste i dostiže toliku snagu da jednog dana kada eksplodira nosi sve pred… »

RTS prećutao optužbe protiv Milana Radoičića o prikrivanju zločina

Cenzolovka pre 1 dan
U vesti o hapšenju policajaca na Kosovu, na potalu RTS-a, javni servis svih građana Srbije je od tih istih građana sakrio optužbe na račun potpredsednika Srpske liste, koji se sumnjiči da je vodio kriminalnu grupu koja je opstruirala istrage mnogih… »

Tužilac odbio predlog odbrane, uzbunjivač iz Krušika ostaje u kućnom pritvoru

Cenzolovka pre 1 dan
Postupajući tužilac za visokotehnološki kriminal nije se saglasio sa predlogom branioca radnika "Krušika" Aleksandra Obradovića za ukidanje mere zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor (kućnog pritvora), rečeno je za N1 u Višem sudu u… »

Viši sud: Radniku Krušika sutra ne ističe zabrana napuštanja stana

Cenzolovka pre 1 dan
Povodom zahteva za ukidanje mere zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor (kućni pritvor) koji je danas sudu podneo branilac radnika "Krušika" A. O., Viši sud u Beogradu je ukazao da ova mera može da traje dok za to postoji potreba, a da se… »

Cenzolovka, najnovije vesti »