Mondo

Šokantan snimak iz Kovid ambulante u Kragujevcu: Ovo nikada neće zaboraviti

Mondo pre 8 sati
Nestvaran snimak koji pokazuje koliki napor ulažu lekari i zdravstveno osoblje Kovid ambulante Kliničkog centra "Kragujevac". Obratite pažnju na čizme koje skida medicinski radnik! Nestvaran snimak koji pokazuje koliki napor ulažu lekari i… »

Tek 6. Na svetu: Izlečen pacijent kojem je korona virus izazvao upalu mozga

Mondo pre 9 sati
Konačno jedna dobra vest! Konačno jedna dobra vest! U Skoplju je izlečen pacijet kojem je korona virus izazvao upalu mozga, što je retkost i tek šesti takav slučaj na svetu, objavio je danas ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče. On je… »

SNS optužuje Đilasa da priziva nerede

Mondo pre 9 sati
Srpska napredna stranka (SNS) optužila je jednog od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragana Đilasa da stoji iza nasilnih napada demonstranata na institucije u glavnom gradu. Srpska napredna stranka (SNS) optužila je jednog od lidera… »

Bukti požar u Grčkoj: Evakuisan dečiji letnji kamp

Mondo pre 14 sati
Letnji kamp za decu i starački dom blizu Atine evakuisani su zbog šumskog požara koji se širi u priobalnom području, saopštile su grčke vlasti. Letnji kamp za decu i starački dom blizu Atine evakuisani su zbog šumskog požara koji se širi u… »

Rusija i Gruzija ratovali zbog teritorija, sad zbog njega - neprihvatljivo!

Mondo pre 14 sati
Sve zbog politike... Sve zbog politike... /piše: Dragan Šutvić, Mondo.ba/ Gruzijanski košarkaš Tornike Šengelija, doskorašnji krilni centar novog španskog šampiona Baskonije, suočio se sa brojnim kritikama zemljaka kada je odlučio da se preseli… »

Ovo je žreb Lige Evrope: Znamo sve, a ne znamo ništa!

Mondo pre 14 sati
UEFA je održala žreb i za njeno drugo takmičenje. UEFA je održala žreb i za njeno drugo takmičenje. Žreb za četvrtfinala i polufinala Lige šampiona je završen, sada je došao red na ono drugo evropsko takmičenje. Poznati su svi parovi… »

Ludilo: Poručila Putinu da zabrani "gej sladoled"

Mondo pre 14 sati
Nekadašnja članica ruskog parlamenta, Ekaterina Lahova, rekla je predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu da bi jedan sladoled u trebalo zabraniti za dobro budućih generacija. Nekadašnja članica ruskog parlamenta, Ekaterina Lahova, rekla je… »

Vozač pokosio mladića na trotinetu u centru Beograda, pa pobegao!

Mondo pre 20 sati
Nepoznati vozač pokosio je mladića, koji je bio na trotinetu, na uglu Ulica kneza Miloša i kralja Milana u centru Beograda, a zatim pobegao sa mesta nesreće. Nepoznati vozač pokosio je mladića, koji je bio na trotinetu, na uglu Ulica kneza Miloša i… »

Hirurg vređao pacijenta na operacionom stolu: G*vnjiv* p*de*u*!

Mondo pre 19 sati
Tokom hirurškog zahvata u bolnici Čitiljo u Varezeu u Lombardiji, primarijus je vređao uspavanog pacijenta na stolu zbog toga što je homoseksualac. Tokom hirurškog zahvata u bolnici Čitiljo u Varezeu u Lombardiji, primarijus je vređao uspavanog… »

Šok u Jadranu: Nemani grdosije iznenadile i meštane i strance (video)

Mondo pre 10 sati
Kraj Korčule osim drugih riba u posetu su došla i dva kita! Kraj Korčule osim drugih riba u posetu su došla i dva kita! Dva kita zalutala su morem i završili na Korčuli ispod starog grada u petak oko 10 sati gde su plivali obalom nekoliko minuta… »

Mondo, najnovije vesti »