Mondo

Skandal u turskoj: Kome su Turci salutirali? Vojnicima u Siriji!

Mondo pre 2 dana
Fudbal ne može bez politike... Da vidimo kako će reagovati UEFA. Fudbal ne može bez politike... Da vidimo kako će reagovati UEFA. Reprezentativci Turske su posle postignutog gola u 90. minutu, koji im je doneo pobedu protiv Albanije (1:0) i gotovo… »

Divljanje na autoputu: Opasna trka Nemca, Bosanca i Slovenca

Mondo pre 3 dana
Policijski službenici PU Vinkovci u Hrvatskoj, zatekli su u prekršaju tri strana državljanina koji su se na autoputu kretali brzinom od 245 km/h, 242 km/h i 236 km/h. Policijski službenici PU Vinkovci u Hrvatskoj, zatekli su u prekršaju tri strana… »

Razvalio rekord GTA igre - pogledajte kako čovek igra! (video)

Mondo pre 2 dana
Novi speedrun rekord u GTA: San Andreas je za tri sata “brži” od prethodnog! Novi speedrun rekord u GTA: San Andreas je za tri sata “brži” od prethodnog! Bez obzira na to koliko je godina prošlo od izlaska određenog naslova, on će uvek biti… »

Manćini vratio Italiju gde i pripada, Kepa u 93. otkazao promociju Španaca!

Mondo pre 2 dana
Potencijalni rival Srbije u baražu zaustavio je "furiju" posle šest uzastopnih pobeda u kvalifikacijama, pa su samo "azuri" postali zvanično učesnici EURO 2020 posle zanimljive oktobarske runde. Potencijalni rival Srbije u baražu zaustavio je… »

Donald Tramp želi da iskoristi snagu gejmera - pridružio im se! (video)

Mondo pre 2 dana
Američki predsednik otvorio nalog na poslednjem mestu, na kojem biste pomislili da ćete ga videti - na gejming platformi! Američki predsednik otvorio nalog na poslednjem mestu, na kojem biste pomislili da ćete ga videti - na gejming platformi! Novo… »

Popravljena najveća iPhone mana i iPhone 11 je na vrhu liste najboljih

Mondo pre 2 dana
Apple je uspeo da ubedi gotovo sve inostrane medije da je iPhone 11 serija najbolja serija telefona na tržištu. Apple je uspeo da ubedi gotovo sve inostrane medije da je iPhone 11 serija najbolja serija telefona na tržištu. Već smo pisali o tome da… »

7 nanometara grafičke karte postaju svakodnevica, evo i šta donose (foto)

Mondo pre 2 dana
Radeon RX 5500(M) i Radeon 5700(XT) donose 7 nm proizvodni proces i GDDR6 memoriju za desktop i laptop gejming i radne mašine. Radeon RX 5500(M) i Radeon 5700(XT) donose 7 nm proizvodni proces i GDDR6 memoriju za desktop i laptop gejming i radne mašine… »

Nije ona voditeljka, ona je mama: Preslatki prekid programa! (video)

Mondo pre 2 dana
Pogledajte "muke" u živom prenosu. Pogledajte "muke" u živom prenosu Voditeljka Dnevnika na MSNBC Kortni Kubi, govorila je o aktuelnostima u svetu kada su gledaoci na ekranima ugledali i slatkog, malog dečaka koji se mota iza nje. Dok je ona pričala… »

Bukti rat na ulicama zbog mera štednje: Ogorčena rulja se bori s policijom!

Mondo pre 2 dana
Glavni grad Ekvadora - Kito danas ponovo potresaju neredi, desetog dana protesta protiv mera štednje predsednika Lenina Morena. Glavni grad Ekvadora - Kito danas ponovo potresaju neredi, desetog dana protesta protiv mera štednje predsednika Lenina… »

Video: Lalatović dobio crveni protiv Breše, povukao ekipu, pa je vratio!

Mondo pre 2 dana
Potez Novosađana na prijateljskoj utakmici u Italiji domaći navijači ispratili povicima "cigani, cigani"... Podeli Potez Novosađana na prijateljskoj utakmici u Italiji domaći navijači ispratili povicima "cigani, cigani"... Tagovi… »

Mondo, najnovije vesti »