Mondo

Da li ga prepoznajete, uhapšen lažni kurirski službenik

Mondo pre 2 dana
Policija je u Beogradu uhapsila A. T. (1987) zbog sumnje da se lažno predstavljao kao kurir i zato što je odnosio novac i robu iz trgovina u kojima je bio zaposlen. Policija je u Beogradu uhapsila A. T. (1987) zbog sumnje da se lažno predstavljao kao… »

Srušio se hotel u Nju Orleansu: Drama na ulicama, ima mrtvih i povređenih!

Mondo pre 2 dana
Najmanje jedna osoba je poginula, 18 je povređeno, a tri se vode kao nestale kada se srušio deo hotela u izgradnji u Nju Orleansu, u američkoj saveznoj državi Luizijani. Najmanje jedna osoba je poginula, 18 je povređeno, a tri se vode kao nestale… »

Krvave borbe u Siriji i dalje traju: Turci otvorili vatru na vojnike SAD

Mondo pre 2 dana
Američki vojnici u Siriji našli su se pod artiljerijskom vatrom Turske, u oblasti u kojoj Ankara zna da su prisutni Amerikanci, saopštio je Pentagon. Američki vojnici u Siriji našli su se pod artiljerijskom vatrom Turske, u oblasti u kojoj Ankara zna… »

Ovo se dešava jednom u 60 godina: Razorni tajfun pustoši Japan, ima mrtvih!

Mondo pre 3 dana
Tajfun Hagibis, čiji naleti vetra iznose i 180 kilometara na sat, stigao je jutros do Japana i doneo sa sobom obilne kiše, poplave i odrone, a najmanje dve osobe su poginule i više ljudi je povređeno. Tajfun Hagibis, čiji naleti vetra iznose i 180… »

Kinezi napravili čudo: Izgleda kao nlo, ali to je "super velika bela"! Foto

Mondo pre 2 dana
Kineski borbeni helikopter nazvan "super velika bela ajkula" predstavljen je na izložbi u kineskom gradu Tjanjinu. Kineski borbeni helikopter nazvan "super velika bela ajkula" predstavljen je na izložbi u kineskom gradu Tjanjinu. Model helikoptera liči… »

Zbog “mobilnog slepila“ Hrvati uvode nove semafore za pešake

Mondo pre 2 dana
U Zagrebu novi semafori za pešake osmišljeni posebno za one, koji gledaju u mobilne. U Zagrebu novi semafori za pešake osmišljeni posebno za one, koji gledaju u mobilne. U okviru kampanje Dan bez mobilnih telefona u saobraćaju, u Zagrebu je… »

Otoplili odnosi! Tramp: Hvala Kini, potpisali smo najveći ugovor u istoriji

Mondo pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je s Kinom potpisao "najveći ugovor ikada do sada u istoriji države". Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je s Kinom potpisao "najveći ugovor ikada do sada u istoriji države"… »

Predsednik: Molim taksiste da ne idu u radikalizaciju protesta! (foto)

Mondo pre 2 dana
Predsednik Aleksandar Vučić zamolio je taksiste, koji su najavili radikalizaciju protesta od ponedeljka, da to ne čine, jer to, kako je rekao, ničemu ne vodi. Predsednik Aleksandar Vučić zamolio je taksiste, koji su najavili radikalizaciju protesta… »

Tresla se grčka: Dva zemljotresa pogodila ostrvo Zakintos, turisti u panici

Mondo pre 2 dana
Dva zemljotresa jačine 4,4 i 4,2 stepena pogodila su danas grčko ostrvo Zakintos, što je uznemirilo turiste i lokalno stanovništvo. Dva zemljotresa jačine 4,4 i 4,2 stepena pogodila su danas grčko ostrvo Zakintos, što je uznemirilo turiste i… »

"Građani plaćaju cenu blokade grada, zbog propusta Ministarstva saobraćaja"

Mondo pre 2 dana
Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja ocenio je da građani Beograda plaćaju cenu štrajka taksista, zbog propusta Ministarstva saobraćaja prilikom pisanja Zakona o prevozu putnika. Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja… »

Mondo, najnovije vesti »