Mondo

Evo šta će Dejan Stanković raditi u Interu: Biće "šef" i svojim sinovima

Mondo pre 3 sata
Od utorka će trojica Stankovića biti u trening centru omladinske škole "nerazura". Od utorka će trojica Stankovića biti u trening centru omladinske škole "nerazura". Kao što je u utorak već objavljeno, Dejan Stanković (41) se vratio u Inter, gde… »

U srpskim prodavnicama bombonjere sa deklaracijom "uvoz sa Kosova"

Mondo pre 14 sati
Veliki broj trgovinskih lanaca u Srbiji u svojoj ponudi ima "Kamila" bombonjere, na čijoj deklaraciji je jasno istaknuto da je "uvoz sa Kosova", pišu Večernje novosti. Veliki broj trgovinskih lanaca u Srbiji u svojoj ponudi ima "Kamila" bombonjere, na… »

Tinejdžer preticao auto, pokosio decu na pešačkom, devojčica teže povređena

Mondo pre 6 sati
Tinejdžer iz Rume danas je izazvao saobraćajnu nesreću u tom gradu kada je obilazeći vozilo koje je propuštalo pešak na pešačkom prelazu udario u decu. Tinejdžer iz Rume danas je izazvao saobraćajnu nesreću u tom gradu kada je obilazeći vozilo… »

Evo koliko je migranata smešteno u Srbiji

Mondo pre 3 sata
Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković poručila je na Ministarskom forumu u Skoplju da će Srbija biti pouzdan partner Evropskoj uniji kada je reč o rešavanju problema migracija. Državna sekretarka Ministarstva… »

Skandal na Maldivima: Ministar uzeo 2 miliona $ za priznanje Kosova!

Mondo pre 47 minuta
Bivši ministar spoljnih poslova Maldiva Ahmet Šahed osumnjičen je da je primio mito u iznosu od dva miliona dolara za priznanje nezavisnosti Kosova, prenosi prištinski Zeri. Bivši ministar spoljnih poslova Maldiva Ahmet Šahed osumnjičen je da je… »

Bacao se pod kola i pokušavao da se ubije dva puta u istom danu, ostao živ

Mondo pre 7 sati
Muškarac (37) pokušao je danas dva puta da se baci pod vozila na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, ali zahvaljujući prisebnosti vozača autobusa ostao je živ i prošao bez povreda. Muškarac (37) pokušao je danas dva puta da se baci pod vozila na… »

Teška nesreća kod Avale: Ima mrtvih, najmanje dve osobe povređene!

Mondo pre 1 sat
Jedna osoba je poginula, a najmanje dve su povređene. Jedna osoba je poginula, a najmanje dve su povređene. Nešto posle 15 sati u podavalskom naselju Prnjavor dogodila se teška saobraćajna nesreća. Sudarili su se autobus Laste i putničko vozilo… »

Zato što je malo jedna: Cecina snajka će imati tri venčanice!

Mondo pre 10 sati
Bogdana će poneti čak i venčanicu koju je nosila Svetlana Ceca Ražnatović kada se udavala za Arkana. Bogdana će poneti čak i venčanicu koju je nosila Svetlana Ceca Ražnatović kada se udavala za Arkana Za samo šest dana održaće se venčanje… »

"Dokaz" da su u vezi? Bogdan Bogdanović i Olga Danilović uslikani zajedno!

Mondo pre 11 sati
Proslavljeni košaraš i teniserka Olga Danilović na venčanju zajedničke prijateljice. Proslavljeni košaraš i teniserka Olga Danilović na venčanju zajedničke prijateljice Najbolji srpski košarkaš sa nedavno završenog Mundobasketa Bogdan… »

Kamere na autoputevima neće meriti brzinu, evo čemu one zapravo služe

Mondo pre 12 sati
Kamere postavljene na portalima duž autoputa Beograd-Niš, njih 56, kao i one koje će biti postavljene na drugim putevima u Srbiji neće meriti brzinu, već će samo služiti za nadzor saobraćaja. Kamere postavljene na portalima duž autoputa… »

Mondo, najnovije vesti »