Mondo

Novac se štedi kada ga imaš, a kod nas Srba je obrnuto! Profesor sa Ekonomskog dao savet građanima - kako uštedeti!

Mondo pre 5 sati
Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu dr Ljubodrag Savić danas je na televiziji K1 objasnio i šta je dovelo do domaće inflacije. Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu dr Ljubodrag Savić danas je na televiziji K1 objasnio i šta je dovelo do… »

Embargo stupio na snagu - šta to znači za gorivo u Srbiji: "Problem je 5. februar, biće ozbiljan nedostatak dizela"

Mondo pre 3 sata
Prekid dotoka ruske nafte može da utiče na snabdevanje gorivom sledeće godine u Srbiji. Prekid dotoka ruske nafte može da utiče na snabdevanje gorivom sledeće godine u Srbiji. Naftni embargo Evropske unije na rusku naftu koja stiže morskim putem je… »

Vremenski rolerkoster, stiže nam 18 stepeni! Meteorolog otkriva - Danas najtopliji dan, a evo kada će ponovo zahlađenje!

Mondo pre 3 sata
Čuveni meteorolog otkriva koji će biti najsunčaniji, a koji najtopliji dan u nedelji. Čuveni meteorolog otkriva koji će biti najsunčaniji, a koji najtopliji dan u nedelji. Meteorolog Đorđe Đurić objavio je na svom Fejsbuk profilu vremensku… »

Sirene odjekuju kijevom - 100 projektila leti ka Ukrajini! Rusi ispalili salvu raketa: "Ne ignorišite alarm!"

Mondo pre 3 sata
Sirene za vazdušno napad odjekuju širom Kijeva i drugih gradova. Sirene za vazdušno napad odjekuju širom Kijeva i drugih gradova. Ukrajina je saopštila da je Rusija izbacila novu salvu projektila, pošto su vazdušna upozorenja odjeknula u mnogim… »

Piksi podigao ton - zašto nas 25 godina nema nigde? Otkrio sve probleme iz Katara pa poručio: Ako hoćete polufinale...

Mondo pre 1 sat
Dragan Stojković Piksi odgovarao novinarima na pitanja posle ispadanja sa Svetskog prvenstva i dotakao se svih najbitnijih tema kao i analize rezultata na Mundijalu koji se trenutno održava. Dragan Stojković Piksi odgovarao novinarima na pitanja posle… »

Tuga - preminuo jedan od najlegendarnijih ljudi iz sveta tenisa: Srbiji je dao najbolju na svetu, a sada nas je napustio

Mondo pre 10 sati
Velika tuga u svetu tenisa, u 91. godini preminuo je Nik Boletijeri. Velika tuga u svetu tenisa, u 91. godini preminuo je Nik Boletijeri. Strašne vesti dolaze u svetu tenisa jer je sada potvrđeno da je preminuo legendarni teniski trener Nik Boletijeri… »

"Bili su u nokdaunu, Srbija je trebalo da pobedi 6:1!" Selektor Stojković pričao o dominaciji njegovog tima u Kataru!

Mondo pre 3 sata
Selektor Dragan Stojković Piksi je istakao da je njegov tim dominirao u meču sa Kamerunom, ali da su kardinalne greške u odbrani na kraju presudile. Selektor Dragan Stojković Piksi je istakao da je njegov tim dominirao u meču sa Kamerunom, ali da su… »

Ukida se zakazivanje termina kod lekara od 1. Do 5. U mesecu! Oglasila se ministarka zdravlja - Evo kada stupa na snagu

Mondo pre 6 sati
Ministarka zdravlja Danica Grujičić govorila je o promenama koje planira sa kolegama da uvede u zdravstveni sistem. Ministarka zdravlja Danica Grujičić govorila je o promenama koje planira sa kolegama da uvede u zdravstveni sistem. Ministarka zdravlja… »

Stižu plave koverte, vraća se obavezni vojni rok? Važiće i za starije od 30 godina, oglasio se Vučević - "Apsolutno da!"

Mondo pre 7 sati
Ministar odbrane Miloš Vučević najavio je povratak vojnog roka. Ministar odbrane Miloš Vučević najavio je povratak vojnog roka. Ministar odbrane Miloš Vučević je pozvao mlade da iskoriste priliku i odazovu se dobrovoljnom služenju vojnog roka, a… »

Ne smemo da dozvolimo opet da se desi! Šolc zagrmeo, pa uperio prst na Kinu i Rusiju: "Oni su pretnja!"

Mondo pre 8 sati
Nemački kanclear Olaf Šolc je istakao da treba da se izbegne stvaranje novog hladnog rata i podele sveta. Nemački kanclear Olaf Šolc je istakao da treba da se izbegne stvaranje novog hladnog rata i podele sveta. Olaf šolc je upozorio Zapad da… »

Mondo, najnovije vesti »