Mondo

Užas u Bruklinu: Albanski imigrant ubo policajca nožem u vrat

Mondo pre 6 sati
Jedan policajac napadnut je sinoć u njujorškoj četvrti Bruklin i uboden nožem u vrat dok je patrolirao ulicama sa zadatkom da spreči pljačke prodavnica. Prema nezvaničnim podacima, ubio ga je albanski imigrant. Jedan policajac napadnut je sinoć u… »

Dok u svetu svetu epidemija jenjava, u Meksiku drama: Ogroman broj žrtava

Mondo pre 17 sati
Čak i u SAD je broj preminulih od kovid-19 u padu... Čak i u SAD je broj preminulih od kovid-19 u padu... Vlasti Meksika registrovale su rekordna 1.092 nova smrtna slučaja od virusa korona u jednom danu, što je prvi put više nego u SAD. Latinska… »

Dačić: Laž, Srbija nije obustavila kampanju povlačenja priznanja

Mondo pre 8 sati
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić demantovao je danas kao "veliku laž" medijske navode da je Srbija obustavila kampanju povlačenja priznanja Kosova. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić demantovao je danas kao "veliku laž" medijske navode da… »

Velika vest za loznicu: Skener za bolnicu do kraja godine (video)

Mondo pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas rekonstruisana odeljenja Opšte bolnice u Loznici. Radovi na rekonstrukciji svih objekata trebalo bi da budu gotovi do proleća sledeće godine. Najavljeno: novi skener u septembru! Predsednik Srbije… »

Uhapšen načelnik na VMA: Osumnjičen da je primao mito od pacijenata

Mondo pre 12 sati
Načelnik nefrologije na VMA Đ.M, koji je i profesor Medicinskog fakulteta, uhapšen je zbog sumnje da je uzimao mito od pacijenata. Načelnik nefrologije na VMA Đ.M, koji je i profesor Medicinskog fakulteta, uhapšen je zbog sumnje da je uzimao mito od… »

Od danas zatvorena kovid bolnica na Sajmu, evo gde prebacuju pacijente

Mondo pre 8 sati
Privremena bolnica na Beogradskom sajmu, koju su pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uredili za prihvat osoba sa lakšim simptomima zaraze korona virusom, od danas je zatvorena za prijem novih pacijenata. Privremena bolnica na Beogradskom… »

PSG predao listu kandidata za narodne poslanike

Mondo pre 8 sati
Pokret slobodnih građana (PSG) predao je danas listu kandidata za narodne poslanike za predstojeće parlamentarne izbore koji će se održati 21. juna. Pokret slobodnih građana (PSG) predao je danas listu kandidata za narodne poslanike za predstojeće… »

Ponovo buknula korona u Novom Sadu, pretnja za celu Vojvodinu?

Mondo pre 8 sati
Taman kada se mislilo da je epidemija korona virusa "ugašena" u Vojvodini, stižu nove informacije. Taman kada se mislilo da je epidemija korona virusa "ugašena" u Vojvodini, stižu nove informacije. Kako RTS nezvanično saznaje, u privatnom domu za… »

Izrešetan pred decom: Rasvetljeno ubistvo Kotoranina na Bežanijskoj kosi!

Mondo pre 12 sati
Policija je saopštila da je rasvetljeno ubistvo Marka Vukovića (41) koji je 17. januara ove godine likvidiran na Bežanijskoj kosi pred decom. Policija je saopštila da je rasvetljeno ubistvo Marka Vukovića (41) koji je 17. januara ove godine… »

Država danas isplaćuje minimalac preduzećima, a radnici novac dobijaju...

Mondo pre 16 sati
Država će danas isplatiti drugi minimalac za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća, kao deo paketa ekonomskih mera za smanjenje efekata korona virusa. Država će danas isplatiti drugi minimalac za preduzetnike, mikro, mala i srednja… »

Mondo, najnovije vesti »