Mondo

Zgrade sravnjene sa zemljom, pojas gaze u plamenu! Savet bezbednosti UN sazvao hitan sastanak zbog stanja u Izraelu

Mondo pre 2 sata
Na obe strane u sukobima izraelske vojske i Palestinaca ima poginulih, ranjenih i pričinjena je velika šteta. Na obe strane u sukobima izraelske vojske i Palestinaca ima poginulih, ranjenih i pričinjena je velika šteta. Savet bezbednosti Ujedinjenih… »

Ležu pare na račune: Danas počinje isplata prvih 30 evra, jedna grupa će ipak dobiti novac sa "zakašnjenjem"

Mondo pre 5 sati
Prijava za pomoć traje do 15. maja. Prijava za pomoć traje do 15. maja. Danas počinje isplata prvih 30 evra za sve punoletne građane koji su se prijavili za ovaj vid pomoći. Kako je najavljeno, isplata prvog dela je od 12. do 20 maja, dok će drugih… »

Preuzmite elektronski dokument o vakcinaciji: Od danas dostupne potvrde za lakše putovanje

Mondo pre 3 sata
Oni koji žele da preuzmu Digitalni zeleni sertifikat potrebno je da se registruju na portalu eUprava. Oni koji žele da preuzmu Digitalni zeleni sertifikat potrebno je da se registruju na portalu eUprava. Potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv virusa… »

Dete (4) na biciklu podletelo pod kombi naočigled majke: Na rukama ga je krvavog odnela do ambulante - tuga u Popovcu!

Mondo pre 4 minuta
Tragedija nadomak Niša. Tragedija nadomak Niša. U teškoj nesreći u selu Popovac kod Niša jutros je poginuo dečak (4). Nesrećno dete je pred majkom H. I. podleteo biciklom pod kombi. Prema prvim informacijama, podlegao je povredama ubrzo nakon… »

Poginulo dete (4): Teška saobraćajna nesreća kod Niša!

Mondo pre 3 sata
Dete ubrzo podleglo povredama. Dete ubrzo podleglo povredama. U teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Popovac kod Niša jutros oko devet sati poginulo je dete (4). Dete je povredama podleglo ubrzo nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros. Na… »

Danas oblačno i pljuskovi širom zemlje: Temperatura u padu, a kiša nikoga ne zaobilazi!

Mondo pre 7 sati
Minimalna temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 19°C u Somboru do 29°C na jugu, u Leskovcu. Minimalna temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 19°C u Somboru do 29°C na jugu, u Leskovcu. Danas naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima… »

Nema opuštanja, priča je daleko od završene! Dr Stevanović iz Kriznog štaba ipak saopštio i dve dobre vesti

Mondo pre 39 minuta
Direktor Infektivne klinike otkrio da dve bolnice izlaze iz kovid režima! Direktor Infektivne klinike otkrio da dve bolnice izlaze iz kovid režima! Kliničko-bolnički centar "Zvezdara" više nema kovid pacijente i prelazi u ne-kovid režim rada, a… »

Neredi u Evropi zbog bombardovanja u izraelu! Haos na ulicama, spaljene sinagoge - policija rasteruje demonstrante!

Mondo pre 2 sata
Sve više raketa na nebu iznad Izraela. Sve više raketa na nebu iznad Izraela. Tenzije sa Bliskog istoka prelile su se i na Stari kontinent. U Nemačkoj su napadnute dve sinagoge, dok su u Londonu protesti protiv Izraela postali nasilni. U Bonu su sinoć… »

Čabarkapa će robijati 13 godina: Sa saučesnicima upao u kuću penzionera, tukao i vezao stanare zbog 300 evra

Mondo pre 1 sat
Aleksandar Čabarkapa uhapšen je u jednom motelu, gde je iznajmio sobu nakon izvršenog krivičnog dela. Aleksandar Čabarkapa uhapšen je u jednom motelu, gde je iznajmio sobu nakon izvršenog krivičnog dela. Aleksandar Čabarkapa, proglašen je krivim… »

Novak besneo, pa na kraju prišao i ispao šmeker: Sudija mu napravio ogroman problem, a Novak se izvinjavao! (video)

Mondo pre 3 sata
Na kraju se ipak izmirio sa sudijom koji mu je napravio velike probleme. Na kraju se ipak izmirio sa sudijom koji mu je napravio velike probleme. Neverovatne scene smo videli u Rimu! Na meču Novaka Đokovića i Tejlora Frica u drugom kolu srpski teniser… »

Mondo, najnovije vesti »