Mondo

Srbija u najjačem sastavu za finale Dejvis kupa: Nole, vodi nas do titule!

Mondo pre 13 sati
"Ne sumnjam da imamo kvalitet da iznenadimo svaku reprezentaciju", poručio je srpski selektor Nenad Zimonjić. "Ne sumnjam da imamo kvalitet da iznenadimo svaku reprezentaciju", poručio je srpski selektor Nenad Zimonjić. Sada je i zvanično! Najbolji… »

Vanredna konferencija u KK Crvena zvezda: Čović izlazi pred medije!

Mondo pre 10 sati
Tomić je najavio "donošenje odluka", a više ćemo u utorak čuti od prvog čoveka kluba. Tomić je najavio "donošenje odluka", a više ćemo u utorak čuti od prvog čoveka kluba. Početak sezone kakav nisu ni mogli da zamisle u Crvenoj zvezdi mts… »

Da li ga se iko u svetu seća? Genocid u Kragujevcu, streljano 3.000 ljudi

Mondo pre 20 sati
Na današnji dan, 21. oktobra 1941. godine obeležavaju se tri krvava dana u kojima su Nemci u Kragujevcu streljali 3.000 ljudi. Među njima bili su i nedužni đaci i profesori. Na današnji dan, 21. oktobra 1941. godine obeležavaju se tri krvava dana u… »

Video: Iznenađenje - i Slaviša Kokeza sa Zvezdom u Londonu!

Mondo pre 16 sati
Prvi čovek srpskog fudbala biće gost Crvene zvezde u loži novog stadiona Totenhema u 3. kolu Lige šampiona. Prvi čovek srpskog fudbala biće gost Crvene zvezde u loži novog stadiona Totenhema u 3. kolu Lige šampiona. Među putnicima za London je i… »

Srbija obara rekord: Skoro sto godina 21. oktobar nije bio ovako topao

Mondo pre 16 sati
Pred nama je najtopliji 21. dan oktobra u poslednje 93 godine, sa temeperaturama do 29 stepeni. Miholjsko leto trajaće do 28. oktobra, nakon čega sledi zahlađenje. Pred nama je najtopliji 21. dan oktobra u poslednje 93 godine, sa temeperaturama do 29… »

"Bežite kao pacovi": Gnevni Kurdi zasuli krompirima američke vojnike (video

Mondo pre 10 sati
Stanovnici većinski kurdskog grada Kamišlija, gnevni zbog povlačenja vojske SAD iz Sirije, gađali su danas krompirom američka vojna vozila dok su prolazila kroz taj grad. Stanovnici većinski kurdskog grada Kamišlija, gnevni zbog povlačenja vojske… »

Bez Matića na Partizan: Igrao je uprkos problemu i odlučio da više ne može!

Mondo pre 14 sati
Menadžer Mančester junajteda kaže da zdravstveni bilten ekipe postaje sve bolji, ali za mnoge fudbalere ne zna precizno kada će se ponovo naći "u stroju". Menadžer Mančester junajteda kaže da zdravstveni bilten ekipe postaje sve bolji, ali za… »

Uprava carina: Nismo pretresali Marka Bastaća do gole kože

Mondo pre 7 sati
Pomoćnik direktora Uprave carina Ivan Ribać demantovao je danas da je Marko Bastać bio pretresen do gole kože na aerodromu i da je maltretiran. Pomoćnik direktora Uprave carina Ivan Ribać demantovao je danas da je Marko Bastać bio pretresen do gole… »

Šta smo sada zgrešili? UEFA kaznila FSS zbog meča protiv Portugala (!?)

Mondo pre 12 sati
Nismo "dugo" bili na tapetu UEFA... Nismo "dugo" bili na tapetu UEFA... Ovo nismo očekivali! Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Srbije (FSS) sa dve utakmice bez publike (druga uslovno), zbog propusta u… »

Netanijahu odustaje od formiranja nove vlade, mandat sad ide Beniju Gancu

Mondo pre 4 sata
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu, a nakon što nije uspeo da obezbedi većinu u parlamentu nakon septembarskih izbora. Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je večeras da… »

Mondo, najnovije vesti »