Mondo

Tragedija na treningu: Mlada gimnastičarka podlegla povredama

Mondo pre 11 sati
Gimnastičarka usled rutinske vežbe zadobila povrede fatalne po život. Gimnastičarka usled rutinske vežbe zadobila povrede fatalne po život. Američka gimnastičarka Melani Kolmen (20) podlegla je povredama zadobijenim posle pada na treningu. Iako je… »

Gostuša - autentična priroda kamenog sela

Mondo pre 11 sati
Meštani kažu da se u selu Gostuša na Staroj planini "gosti duša" i da oni koji jednom dođu obavezno požele da se vrate. Meštani kažu da se u selu Gostuša na Staroj planini "gosti duša" i da oni koji jednom dođu obavezno požele da se vrate… »

Pele za Mesija pričao da ima samo "levu nogu", a sad žali što nisu igrali!

Mondo pre 49 minuta
Do sada ga je uvek kritikovao, ali je iznenada "promenio ploču". Sada misli da je najbolji na svetu... Do sada ga je uvek kritikovao, ali je iznenada "promenio ploču". Sada misli da je najbolji na svetu... "Kako možete da poredite igrača koji dobro… »

Stižu lepe vesti za "orlove": Već poznato, Srbiji kvalifikacioni turnir?

Mondo pre 43 minuta
Odluka bi trebalo da bude doneta sutra, ali su neke informacije već procurele. Odluka bi trebalo da bude doneta sutra, ali su neke informacije već procurele. Nakon nedavno završenog Svetskog prvenstva u košarci, jedan od prioriteta za srpsku košarku… »

Pogledali smo prvu epizodu nove "Star Wars" serije, evo utisaka! (anketa)

Mondo pre 13 minuta
Stigao je "The Mandalorian", da li ste gledali? Stigao je "The Mandalorian", da li ste gledali? Serija "The Mandalorian" okosnica je programa novog Disney+ striming servisa, i predstavlja "poslasticu" za fanove Star Wars univerzuma. U seriji glavne uloge… »

Reklama na koju se čekalo godinu dana: Oduševite se! (video)

Mondo pre 2 sata
Božićna reklama "Džon Luis" je stigla - prihvatite Edgara, baš takvog kakav jeste! Božićna reklama "Džon Luis" je stigla - prihvatite Edgara, baš takvog kakav jeste! Božićne reklame "Džona Luisa" svake godine razneže svet. Priče o magičnim… »

Srpski studenti usred ludila u Hongkongu: Ambasada nema novac za pomoć!

Mondo pre 2 sata
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić potvrdio je danas da se u Hongkongu nalazi 15 studenata iz Srbije i da ambasada u Pekingu nema fond da plati njihov povratak u zemlju, ali da će država intervenisati ako bude potrebe. Šef srpske diplomatije Ivica… »

Moto GP: Veliki šampion Horhe Lorenco rekao zbogom

Mondo pre 2 sata
Trostruki šampion kraljevske klase Moto GP šampionata odlučio je da se povuče u 32. godini. Trostruki šampion kraljevske klase Moto GP šampionata odlučio je da se povuče u 32. godini Horhe Lorenco saopštio je javnosti da završava uspešnu… »

Šumaherov menadžer ljut: Njegova žena Korina skriva istinu od javnosti

Mondo pre 4 sata
Vili Veber godinama je bio uz Mihaela Šumahera, ali od nesreće nije dobrodošao da poseti bivšeg asa Formule 1. Veruje da će se Nemac oporaviti "jer je veliki borac", ali ne odobrava to što svet gotovo ništa ne zna o njegovom stanju. Vili Veber… »

Mondo s prvim čovekom Službe: "Državni službenik" - očekujte neočekivano!

Mondo pre 4 sata
Nebojša Dugalić - "Miloje" otkriva MONDU šta nam donosi druga sezona hit serije "Državni službenik" Nebojša Dugalić - "Miloje" otkriva MONDU šta nam donosi druga sezona hit serije "Državni službenik" Svet intriga, zapleta i hrabrog junaka Lazara… »

Mondo, najnovije vesti »