Mondo

Nasilni obračun na parkingu ili udes? Evo šta kaže Miloševićev prijatelj

Mondo pre 1 dan
Saša Milošević Mare navodno je završio u Urgentnom centru i to dva puta tokom jedne večeri, javili su prethodno domaći mediji, a sada se oglasio povodom toga i Žika Jakšić. Saša Milošević Mare navodno je završio u Urgentnom centru i to dva… »

Vučić taksistima: Razumite, ako jednom donesemo odluku pod pritiskom ...

Mondo pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić poručio da ozbiljna država ne donosi odluke pod pritiskom i pozvao taksiste na smirivanje strasti i razgovor sa nadležnim organima. Predsednik Aleksandar Vučić poručio da ozbiljna država ne donosi odluke pod pritiskom… »

Kopao grob za ćerku, a ispod zemlje pronašao živu bebu

Mondo pre 1 dan
U severnoj Indiji pronađeno je novorođenče ženskog pola živo zakopano u zemljanom loncu. Na svu sreću nakon što su je pronašli hitno je prebačena u bolnicu gde se oporavlja. U severnoj Indiji pronađeno je novorođenče ženskog pola živo… »

Dejo se na Kosovu poklonio na grobu Partizanove legende Vokrija (video)

Mondo pre 1 dan
"Znam da bi bio veoma srećan zbog uspona reprezentacije Kosova, ali to je život", kazao je Dejan Savićević koji boravi sa Crnom Gorom u Prištini zbog gostovanja u okviru kvalifikacija za EURO2020. "Znam da bi bio veoma srećan zbog uspona… »

Kuće na poklon u vojvodini: Javite se ako nemate kuću ili stan!

Mondo pre 1 dan
Pokrajinski Zavod za ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom supružnicima i vanbračnim partnerima. Pokrajinski Zavod za ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu… »

Svaka čast! Došli u rodni grad i platili sva dugovanja meštana

Mondo pre 1 dan
Bračni par iz Novog Travnika, koji trenutno živi u inostranstvu, platio je sva dugovanja u jednoj apoteci u tom gradu. Bračni par iz Novog Travnika, koji trenutno živi u inostranstvu, platio je sva dugovanja u jednoj apoteci u tom gradu. Apotekarka… »

A, na Instagramu - toples pevačica! "Tooo sestrooo, pokaži nam sve!"

Mondo pre 1 dan
Za manje od sat vremena ova slika je "zaradila" više od 50.000 lajkova. Za manje od sat vremena ova slika je "zaradila" više od 50.000 lajkova Popularna pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, iznenadila je mnoge kada je na društvenim… »

Izabrani finalisti takmičenja Discovered by Coke

Mondo pre 1 dan
Izborom četvoro finalista, prvog online muzičkog takmičenja Discovered by Coke, potraga za muzičkom zvezdom Srbije približava se završnici. Izborom četvoro finalista, prvog online muzičkog takmičenja Discovered by Coke, potraga za muzičkom… »

Milan Kalinić "obrisao" Nikolu i stavio crveno-belo: Shvatam, pogrešio sam

Mondo pre 2 dana
Poznati glumac, navijač Crvene zvezde, naglasio je da ne želi da na bilo koji način "doprinosi podelama među Zvezdašima". Poznati glumac, navijač Crvene zvezde, naglasio je da ne želi da na bilo koji način "doprinosi podelama među Zvezdašima"… »

Tuga za malim Despotom: Ko su, zapravo, "deca leptiri" i koliko ih ima

Mondo pre 1 dan
Ko su "deca leptiri" i šta je bulozna epidermoliza, od koje je bolovao maleni Despot Lazić (12), dečak iz Bajine Bašte koji je preminuo u petak u Beogradu na Institutu za majku i dete. Ko su "deca leptiri" i šta je bulozna epidermoliza, od koje je… »

Mondo, najnovije vesti »