Mondo

Jezivi detalji udesa: Vozač BMW-a smrti probao telom da zaštiti dete

Mondo pre 18 sati
Rade Novitović (42), koji je u saobraćajnoj nesreći kod Vlade Srbije izgubio dete i suprugu, dok mu je drugo dete povređeno, psihički je jako loše, kažu njegovi rođaci! Rade Novitović (42), koji je u saobraćajnoj nesreći kod Vlade Srbije… »

Džabe se testiraju: Nemačka ne priznaje test na koronu iz ove zemlje

Mondo pre 8 sati
Nemačka je donela odluku da ne priznaje testove na virus kovid-19 urađene na Kosovu. Nemačka je donela odluku da ne priznaje testove na virus kovid-19 urađene na Kosovu. Diplomatsko predstavništvo Prištine u Berlinu saopštila je danas da Nemačka… »

Kosovo na "stolu": Makron dočekao Hotija u Jelisejskoj palati

Mondo pre 10 sati
Predsednik Francuske Emanuel Makron dočekao je danas premijera samoproglašenog Kosova Avdulaha Hotija u Jelisejskoj palati, preneo je Hoti na Tviteru. Predsednik Francuske Emanuel Makron dočekao je danas premijera samoproglašenog Kosova Avdulaha… »

Batut: Navala za testiranje na lični zahtev, a ovo je neophodno (video)

Mondo pre 10 sati
Saznajte gde se obavlja, koliko košta i koji su uslovi da bi vas testirali. Saznajte gde se obavlja, koliko košta i koji su uslovi da bi vas testirali. Testiranje na lični zahtev građana i dalje se obavlja, samo je neophodno unapred zakazati termin… »

Građani Sjenice: "Prokleta slavlja i predizborni skupovi su krivi za sve!"

Mondo pre 11 sati
U Sjenici, jednom od gradova najviše pogođenih epidemijom korona virusa, ulice su puste, a najviše ljudi Tanjug je zatekao ispred Doma zdravlja. U Sjenici, jednom od gradova najviše pogođenih epidemijom korona virusa, ulice su puste, a najviše ljudi… »

Najavljen novi protest studenata: Ovo su njihovi zahtevi

Mondo pre 15 sati
Studenti Univerziteta u Novom Sadu organizovaće sutra novi protest u kampusu univerziteta jer nadležni nisu ispunili njihove zahteve, saopštila je Omladinska studentska asocijacija (OSA). Studenti Univerziteta u Novom Sadu organizovaće sutra novi… »

Ako ste kupili kartu do Grčke a letovi su "zabranjeni"? (video)

Mondo pre 8 sati
Grčka je zatvorila granice za srpske državljane a od danas do 15. jula "ukinut je i aviosaobraćaj", kažu najnovije vesti. Šta sa onima iz Srbije koji su već u Grčkoj, ili su kupili kartu koju sada ne mogu da iskoriste? Grčka je zatvorila granice… »

Ponovo kod kuće: Julski feragosto za kragujevački oružare

Mondo pre 11 sati
Radnici fabrike Zastava Oružje otići će na dvonedeljni kolektivni godišnji odmor u ponedeljak 13. jula, kako bi se izbeglo širenje zaraze. Radnici fabrike Zastava Oružje otići će na dvonedeljni kolektivni godišnji odmor u ponedeljak 13. jula… »

Evo šta je Radoš Bajić poklonio medicinarima u svom selu! (video)

Mondo pre 13 sati
Scenarista, reditelj i glumac poručio da je solidarnost najvažnija u trenucima kada svet potresa pandemija korone! Scenarista, reditelj i glumac poručio da je solidarnost najvažnija u trenucima kada svet potresa pandemija korone! Glumac, režiser i… »

"Imam spuštene gaće, go sam! Ne mogu to da prihvatim"

Mondo pre 14 sati
Frank Riberi zabrinut za bezbednost porodice nakon što su mu lopovi opljačkali kuću. Ne odbacuje mogućnost da napusti Italiju. Frank Riberi zabrinut za bezbednost porodice nakon što su mu lopovi opljačkali kuću. Ne odbacuje mogućnost da napusti… »

Mondo, najnovije vesti »