Mondo

Moćna grdosija se vratila kući: Ruski ledolomac dva dana bio na moru video

Mondo pre 14 sati
Ruski ledolomac "Arktika", na nuklearni pogon, najavljen kao najmoćniji brod te vrste na svetu i simbol ambicija Moskve prema Severnom polu, vratio se u subotu u luku Sankt Peterburga posle dvodnevnog probnog putovanja. Ruski ledolomac "Arktika", na… »

Autobus hrvatske predsednice kosi sve pred sobom, isplivao još jedan udes!

Mondo pre 22 sata
Nakon što je ove nedelje autobus hrvatske predsednice udario u auto jedne mlade žene koja je vozila dete, otkinuvši mu retrovizor, pa produžio bez zaustavljanja, pojavili su se izveštaji o još jednom sličnom incidentu. Nakon što je ove nedelje… »

Evo kolika će biti cena vrtića sledeće godine

Mondo pre 14 sati
Roditelji će i u sledećoj godini plaćati istu cenu za boravak dece u beogradskim predškolskim ustanovama, izjavio je danas gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. Roditelji će i u sledećoj godini plaćati istu cenu za boravak… »

Haradinaj: I Vučića i Miloševića sa Kosova oterali dečki iz OVK

Mondo pre 8 sati
Premijer Kosova u ostavci Ramuš Haraidnaj izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić može da poriče mnogobrojne zločine izvršene na Kosovu, ali da ne može da porekne da ga je sa Kosova oterala Oslobodilačka vojska Kosova. Premijer… »

Havarija na Zlatiboru: Veliki kvar, nema vode!

Mondo pre 19 sati
Zbog pucanja cevi magistralnog cevovoda jutros su bez vode ostali svi potrošači na području opštine Čajetina koji se snabdevaju sa sistema JKP "Vodovod", koji će suvih slavina ostati i danas i sutra. Zbog pucanja cevi magistralnog cevovoda jutros su… »

Uf, ovo je baš bolelo: Igrač nokautirao sudiju (video)

Mondo pre 22 sata
Košarkaš Univerziteta Ilinois zaneo se posle postignutog koša pa je zakačio, i to dobro, pesnicom arbitra. Košarkaš Univerziteta Ilinois zaneo se posle postignutog koša pa je zakačio, i to dobro, pesnicom arbitra Meč košarkaškog koledž… »

Mia Borisavljević ispričala kako je smuvala muža: Nije mogla više da čeka!

Mondo pre 11 sati
"On da se pitao stajao bi još pet godina kao kip" "On da se pitao stajao bi još pet godina kao kip" Pevačica Mia Borisavljević već godinama je u skladnom braku sa kolegom Bojanom Grujićem sa kojim ima kćerku Emu. Mia je danas gostovala u emisiji… »

"Bahati" Biković bez majice u trejleru nove ruske komedije! (video)

Mondo pre 20 sati
Pogledajte trejler filma i saznajte kada stiže u naše bioskope! Pogledajte trejler filma i saznajte kada stiže u naše bioskope! Ruski film "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi stiže kod nas za dve nedelje. U filmu, Biković glumi glavnog… »

Vesić: Nikoli (19) i njegovim maloletnim sestrama stan u Beogradu

Mondo pre 20 sati
Posle priče o Nikoli Petroviću (19) i njegovim maloletnim sestrama, zamenik gradonačelnika Goran Vesić naložio je da se za prvu narednu sednicu Skupštine grada pripremi Izmena i dopuna Odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite. Posle priče o… »

Problem za Srbiju: Bez golmana Milosavljeva na EP

Mondo pre 24 sata
Čuvar mreže Srbije morao je na operaciju, zbog čega je izvesno da neće nastupati na kontinentalnom šampionatu koji počinje 9. januara. Čuvar mreže Srbije morao je na operaciju, zbog čega je izvesno da neće nastupati na kontinentalnom šampionatu… »

Mondo, najnovije vesti »