Nacionalna klasa

2021 Audi SQ5 TDI

Nacionalna klasa 22.11.2020
Audi je osvežio model SQ5 TDI za sledeću godinu. Automobil je dobio oštrije uglove svetlosnih grupa i restilizovanu prednju masku sa naglašenijim linijama u donjem segmentu. Zadnji kraj ima kružne izduvne cevi na obe strane, a digitalna OLED zadnja… »

Mercedes-AMG GT Black Series najbrži na Nirburgringu

Nacionalna klasa 21.11.2020
Mercedes-AMG GT Black Series preuzeo je titulu najbržeg serijskog modela na Nirburgringu. Sportski kupe ekstremnih performansi postigao je vreme 6:43.616 i potukao dosadašnjeg rekordera Lamborghini Aventadora SVJ za više od sekunde. Mercedes je… »

2021 Renault Kangoo

Nacionalna klasa 21.11.2020
Renault je prikazao novu generaciju kombija Kangoo, koji stiže na tržište sledeće godine sa serijom kozmetičkih i tehnoloških poboljšanja. Kangoo je sada po izgledu usklađen sa ostalim aktuelnim modelima francuskog proizvođača, pa tako na njemu… »

BMW predstavio električni iX

Nacionalna klasa 21.11.2020
BMW je predstavio luksuzni električni SUV iX koji ima 500KS, koji je u konceptualnoj formi nosio ime iNext. Planirano je da prodaja počne krajem 2021. godine i ovo će biti tehnološki najnapredniji model proizvođača iz Bavarske. iX je po obliku i… »

Predstavljen novi Subaru BRZ

Nacionalna klasa 20.11.2020
Subaru je predstavio drugu generaciju sportskog modela BRZ sa pogonom na zadnjim točkovima. Prodaja u Japanu i SAD počinje za godinu dana, a evropskim kupcima će biti ponuđena nova verzija sestrinskog modela Toyota GT86. Novi Subaru BRZ doživeo je… »

Honda Civic – prototip nove generacije

Nacionalna klasa 20.11.2020
Honda je predstavila prototip jedanaeste generacije modela Civic, koji stiže na tržište u proleće 2021. godine. Automobil je prikazan u formi limuzine, ali se u Evropi očekuje hečbek varijanta koja će deliti stil sa prikazanim vozilom. Nova Hondina… »

Toyota C-HR GR Sport

Nacionalna klasa 19.11.2020
Toyota C-HR je dobila Gazoo Racing tretman, što podrazumeva sportsku restilizaciju, podešavanjе ogibljenja i “oštrije dinamičko ponašanje”. GR odelјenje prethodno je obradilo modele Supra i Yaris. C-HR GR Sport se razlikuje od standardnog… »

Honda najavila redizajnirani Civic

Nacionalna klasa 18.11.2020
Honda za 17. novembar priprema premijeru redizajniranog Civica. Tada će biti prikazan prototip nove limuzine, a u planu je i osvežavanje hečbeka. Novi Civic neće se proizvoditi u formi kupea zbog slabog interesovanja za tu varijantu u aktuelnoj… »

2021 Land Rover Discovery

Nacionalna klasa 18.11.2020
Land Rover je prikazao restilizovani Discovery. Model je dobio seriju kozmetičkih i tehnoloških izmena spolja i unutra uz reviziju ponude hibridnih benzinskih i dizelskih motora. Discovery je spolja dobio nova LED matriks prednja svetla, preoblikovani… »

Hyundai restilizovao električnu Konu

Nacionalna klasa 17.11.2020
Električna Hyundai Kona restilizovana je nakon sestrinskog modela sa benzinskim motorom i dobila je novu tehnologiju u okviru osvežavanja za 2021. godinu. Najveća izmena je uklanjanje prednje rešetke, posle čega električna Kona ima glatku prednju… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Alpine postaje električna marka

Nacionalna klasa pre 8 sati

2022 NIO ET7

Nacionalna klasa pre 13 sati

Cupra Formentor u verziji ABT Sportsline

Nacionalna klasa pre 12 sati

Dacia Bigster koncept

Nacionalna klasa pre 1 dan