Nacionalna klasa

Frankfurt: Ford Puma Titanium X

Nacionalna klasa 26.09.2019
Fordova je na Sajmu automobila u Frankfurtu predstavio kompaktni krosover Puma u najvišoj specifikaciji opreme Titanium X, koja donosi maksimalnu udobnost i mnogo nove tehnologije. Puma među prvim Fordovim modelima dobija sofisticiranu laku hibridnu… »

Frankfurt: SEAT Tarraco FR e

Nacionalna klasa 25.09.2019
SEAT je na Sajmu automobila u Frankfurtu predstavio novu plag-in hibridnu verziju velikog SUV modela Tarraco sa sportskim FR trimom. Kombinacija pod oznakom FR e stiže u prodajne salone tokom 2020. godine, a kupci mogu da odaberu hibridni pogon nezavisno… »

Frankfurt: Volkswagen e-up!

Nacionalna klasa 25.09.2019
Premijeru na aktuelnom Sajmu automobila u Frankfurtu imala je i nova generacija modela Volkswagen e-up!, koja sada sa jednim punjenjem baterije može da pređe 260km. Osveženi model ima prerađeni električni pogon i povećanu autonomiju zahvaljujući… »

Frankfurt: Audi RS 7 Sportback

Nacionalna klasa 24.09.2019
Novi Audi RS 7 Sportback predstavljen je na Sajmu automobila u Frankfurtu sa istim četvorolitarskim V8 motorom iz modela RS 6 Avant i maksimanom brzinom od 300km/h. U odnosu na standardni A7, RS verzija ima nešto širu karoseriju i pomenuti benzinski… »

Frankfurt: Mercedes-Benz GLE kupe

Nacionalna klasa 24.09.2019
Druga generacija modela Mercedes-Benz GLE kupe imala je premijeru na Sajmu automobila u Frankfurtu. Ovim je broj modela u Mercedesovom SUV katalogu povećan na osam, a ovaj sektor čini trećinu globane prodaje ove kompanije. Iako deli osnovu sa… »

Frankfurt: Volkswagen ID.3

Nacionalna klasa 24.09.2019
Dugo najavljivani Volkswagenov električni hečbek ID.3 konačno je predstavljen svetskoj javnosti na Sajmu automobila u Frankfurtu. Automobil stiže u prodaju sa baterijom u tri veličine, a u najvišim specifikacijama autonomija mu se kreće od 390km do… »

Špijunski snimci Hyundaija i30

Nacionalna klasa 23.09.2019
Korejski Hyundai posle premijere novog i10 radi na osveženoj verziji većeg hečbeka i30, koji dobija unapređene motore i novu tehnologiju. Automobil će dobiti kozmetička zatezanja, poboljšane agregate i suštinski bolju tehnologiju da bi ostao… »

Toyote Srbija donirala sanitetsko vozilo bolnici u Čačku

Nacionalna klasa 23.09.2019
U saradnji s Fondacijom Nj.K.V. Princeze Katarine, Toyota Srbija donirala je vozilo za prevoz pacijenata na hemoterapiju i hemodijalizu iz Čačka i okoline. Toyota Srbija, u saradnji s Fondacijom Nj.K.V. Princeze Katarine Karađorđević, donirala je… »

Frankfurt: Land Rover Defender

Nacionalna klasa 23.09.2019
Novi Land Rover Defender stiže na tržište sa novom tehnologijom, naprednim mogućnostima u vožnji van puteva i početnom cenom od oko 40 hiljada funti. Novi Defender zasnovan je na svežoj platformi koja je najvećim delom napravljena od aluminijuma… »

Frankfurt: Hyundai 45 koncept

Nacionalna klasa 23.09.2019
Hyundai je predstavio električni koncept sa oznakom 45 na Sajmu automobila u Frankfurtu, čime obeležava osnivanje kompanije pre 45 godina. Koncept najavljuje dizajn budućih električnih modela ove marke. Automobil je posveta istoriji ove marke i… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Euro NCAP: Vrhunski rezultat Mazde CX-30

Nacionalna klasa pre 22 sata

Mercedes potvrdio električnu G klasu

Nacionalna klasa pre 1 dan