Nacionalna klasa

Toyota očekuje bolje rezultate do kraja godine

Nacionalna klasa pre 21 dana
Toyota je saopštila da do kraja godine očekuje dvostruko veći operativni profit od ranije prognoziranog usled oporavka prodaje automobila u Kini, iako je zarada kompanije u drugom kvartalu zbog pandemije korona virusa bila umanjena za 24%. Najveći… »

Bentley postaje električna marka

Nacionalna klasa pre 20 dana
Bentley će od 2030. godine biti proizvođač isključivo električnih automobila pošto želi da postane ugljenično neutralan do kraja ove decenije, potvrdila je britanska kompanija. Objava je usledila u okviru strategije Beyond100, odnosno za period… »

Auto-Dynamics Charon je tjunirani AMG C63 S

Nacionalna klasa pre 21 dana
Poljska tjunerska kompanija Auto-Dynamics predstavila je svoju verziju modela Mercedes-AMG C63 iz generacije W205. Automobil je iz klase superlimuzina podignut na još viši nivo zahvaljujui velikom povećanju snage. Auto-Dynamic sje povećao snagu V8… »

Hibridni Porsche Cayenne ima novu bateriju

Nacionalna klasa pre 21 dana
Porsche je osvežio svoj duo hibridnih varijanti modela Cayenne dodavanjem veće baterije koja povećava autonomiju na električnu energiju i efikasnost. Cayenne E-Hybird i Turbo S E-Hybrid, koji se mogu dobiti i u stilu kupea, menjaju dosadašnju… »

Predstavljen novi Volkswagen Golf R

Nacionalna klasa pre 22 dana
Volkswagen je predstavio novi Golf R, najsnažniju verziju ovog hečbeka osme generacije, koja će od početka sledeće godine u prodajnim salonima dopuniti ponudu uz verzije GTI, GTD i GTE. Za pogon je iskorišten dvolitarski turbobenzinski motor… »

PSA u plusu u trećem kvartalu

Nacionalna klasa pre 22 dana
PSA grupa zabeležila je manji pad prodaje u trećem kvartalu, ali je prihod centralnog automobilskog odeljenja ponovo u plusu nakon velikog pada tokom zatvaranja privrednog i javnog života zbog pandemije korona virusa. Prihod od prodaje od jula do… »

Porsche Taycan Cross Turismo – špijunski snimci

Nacionalna klasa pre 23 dana
Porsche Taycan Cross Turismo ulazi u završne faze razvoja, a njegova premijera odgođena je do 2021. godine zbog dobre potražnje za regularnim električnim Taycanom i aktuelne pandemije. Novi špijunski snimci prikazuju vozilo bez ikakve kamuflaže i… »

Uskoro novi Subaru BRZ

Nacionalna klasa pre 23 dana
Subaru je objavio sliku kojom najavljuje restilizovani sportski model BRZ, koji je na tržištu od 2012. godine. Premijera modela sa pogonom na zadnjim točkovima zakazana je za 18. novembar. Za sada nema zvaničnih tehničkih informacija, pa ostaje da se… »

Novo povlačenje svih Polestar 2 limuzina

Nacionalna klasa pre 25 dana
Proizvođač električnih automobila Polestar, koji je u vlasništvu Volva i matične kineske kompanije Zhejiang Geely Holding, ponovo povlači na servis sve primerke modela Polestar 2, drugi put za manje od mesec dana. Kompanija, koja je prethodni opoziv… »

Mercedes A klasa Exclusive Edition

Nacionalna klasa pre 24 dana
Mercedes je proširio ponudu modela A klase sa dva nova nivoa trima, koje je nazvao Exclusive Edition i Exclusive Edition Plus. Oni su zasnovani na postojećim AMG Line Executive i Premium Plus specifikacijama, a prve isporuke očekuju se u novembru… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Volkswagen ID 3 najprodavaniji u oktobru

Nacionalna klasa pre 15 sati

Rolls-Royce modeli u neonskim bojama

Nacionalna klasa pre 16 sati

G-Power GM5 Hurricane RR

Nacionalna klasa pre 1 dan