Nacionalna klasa

Objavljene skice novog Volkswagen Golfa

Nacionalna klasa 11.10.2019
Volkswagen je objavio skice spoljašnosti i unutrašnjosti osme generacije Golfa uoči zvanične premijere 24. oktobra. Nemačka kompanija je objavila da će novi Golf definisati trend kada prodaja počne u decembru. Skice otkrivaju širi branik i uže… »

Audi nagovestio električni model nove generacije

Nacionalna klasa 11.10.2019
Audi je ovom slikom najavio električni model nove genercije, koji će biti napravljen na novoj PPE platformi, koju ovaj proizvođač razvija zajedno sa Porscheom. Vozilo koje za sada nema ime pozicionirano u pozadini je demonstracija Audijevog pristupa… »

Dacia Piknik na Fruškoj gori

Nacionalna klasa 10.10.2019
Na izletištu Letenka, krajem septembra, na Fruškoj gori okupila se najvedrija ekipa – vlasnici vozila Dacia. Na porodičnom Dacia pikniku pod nazivom „Dobra nova vremena“ zajedno su uživali u hrani, zabavi i bogatom programu, a usput se i… »

Jaguar I-Pace predstavljen: električni SUV sa 700Nm!

Nacionalna klasa 10.10.2019
Kompanija British Motors je premijerno predstavila električni SUV model kompanije Jaguar – I-PACE. Promocija prvog premijum poputno električnog SUV modela na našem tržištu je održana u centru Navak. British Motors je u saradnji sa kompanijom ABB… »

2020 Nissan Patrol

Nacionalna klasa 09.10.2019
Nissan je izvršio velik osvežavanje svog SUV modela Patrol za 2020. goidnu, a izmene obuhvataju odatnu tehnologiju i luksuz kako bi putnici bili još bezbedniji, a njihova vožnaj udobnija. Prodaja počinje ove jeseni prvo u zemljama Bliskog istoka… »

Veliko interesovanje za Peugeot e-208

Nacionalna klasa 09.10.2019
Peugeot je planirao da 10% odsto proizvodnje novog 208 bude posvećeno električnoj verziji, ali početno interesovanje za ovaj model sugeriše da bi taj procenat mogao da bude mnogo veći, saopštio je direktor francuske kompanije Žan-Filip Imparato… »

Najbolje od BMW – na Navak-u

Nacionalna klasa 09.10.2019
Delta Motors je iskoristio poslednje lepe dane jeseni kako bi predstavio nove modele serije 1, novi X6 i novi Gran Coupe serije 8. Promocija je bila organizovana u prigodnom ambijentu centra Navak. Prijatelji marke, kupci i poznate ličnosti su tokom… »

Aston Martin DBX sa V8 motorom

Nacionalna klasa 08.10.2019
Aston Martin je saopštio da će njegov budući SUV model DBX koristiti V8 motor sa dva turba od 545KS, što će omogućiti “nivo performansi sportskog automobila”. Četvorolitarski motor je ista jedinica koju Aston koristi u modelima Vantage i DB11… »

Predstavljeni novi BMW X5 M i X6 M

Nacionalna klasa 08.10.2019
BMW je predstavio nove sestrinske modele X5 M i X6 M, najjače varijante treće generacije ovog SUV modela. Automobili će biti premijerno izloženi na predstojećem Sajmu automobila u Los Anđelesu, a prodaja počinje u aprilu 2020. godine. BMW X5 M i X6… »

Potvrđena nova generacija Toyote GT86

Nacionalna klasa 07.10.2019
Toyota i Subaru su objavili detalje o širenju svog zajedničkog rada, uključujuči potvrdu razvoja nove generacije modela Toyota GT86 odnosno Subaru BRZ. Pored zamena za ove sportske kupe modele umerene cene, dodatna saradnja odnosi se na hibridne i… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Predstavljena nova Škoda Octavia

Nacionalna klasa pre 2 sata

Euro NCAP: Vrhunski rezultat Mazde CX-30

Nacionalna klasa pre 1 dan