Nacionalna klasa

Električni Renault City K-ZE stiže u Evropu

Nacionalna klasa pre 8 dana
Renaultov mali električni model City K-ZE biće unapređen radi planirane prodaje u Evropi pod značkom Dačije. Renault je saopštio da će ovaj model, adaptiran za Evropu, biti početna tačka mobilnosti sa nultom emisijom gasova. K-ZE je mali SUV iz A… »

Tokio: Nova Honda Jazz

Nacionalna klasa pre 9 dana
Honda je na Sajmu automobila u Tokiju predstavila novu generaciju modela Jazz (u Japanu Fit), koja stiže na tržište samo u hibridnoj varijanti. Japanaska kompanija je saopštila da četvrta generacija ovog superminija “podiže nivo u smislu udobnosti… »

F1: Botas pobednik na VN USA, Hamilton šampion

Nacionalna klasa pre 9 dana
Valteri Botas je uspeo da dođe do pobede na trci u Teksasu, a za pobedu je morao obići na stazi Hamiltona koji je po šesti put postao F1 šampion. Poslednje mesto na podijumu pripalo je Maksu Verštapenu u Red Bul Hondi. Luis Hamilton je morao da… »

Predstavljen Volkswagen Golf osme generacije

Nacionalna klasa pre 10 dana
Ovo je potpuno novi Volkswagen Golf. Osma generacija popularnog hečbeka pokušaće da zadrži dominantnu poziciju u segmentu, po ugledu na svoje prethodnike. Prodaja kreće u februaru 2020. godine, a prve isporuke očekuju se u aprilu. Najveća promena… »

F1: Botas nastavlja niz Mercedesa na kvalifiakcijama za VN USA

Nacionalna klasa pre 10 dana
Valteri Botas nastavio je niz Mercedesa na kvalifikacijama za VN USA. Finac je osigurao još jednu pol poziciju Mercedesu, ovog puta ispred Fetela i Verštapena koji će startovati sa druge i treće pozicije. Već na prvom izlasku u Q3 delu kvalifikacija… »

Tokio: Mazda MX-30

Nacionalna klasa pre 10 dana
Mazda je na Sajmu automobila u Tokiju predstavila MX-30, svoj prvi električni model. Ovaj SUV stiže na tržište početkom 2021. godine, a japanska kompanija je saopštila da je automobil napravljen za vozače koji ne žele da žrtvuju uživanje u… »

Dogovoreno spajanje FCA i PSA grupe

Nacionalna klasa pre 13 dana
PSA grupa i Fiat Chrysler Automobiles (FCA) postigli su dogovor o kombinovanju i zajedničkom korištenju resursa zbog predstojećih izazova u vidu trgovinskih carina, regulativa o emisijama gasova i elektrifikacije. Upravni odbori dve kompanije… »

F1: Hamilton pobednik u Meksiku

Nacionalna klasa pre 15 dana
Luis Hamilton došao je do nove pobede i pored dosta lošeg prvog kruga i kontakta u prvoj krivini sa Verštapenom. Ipak, i pored ove pobede nije još uvek potvrdio titulu i za to će morati da sačeka nedelju dana i trku za VN SAD. Kontakt sa… »

NK TEST: Toyota Corolla 1.8 Hybrid

Nacionalna klasa pre 16 dana
Nova generacija modela Corolla je u potpunosti fokusirana na hibridni pogon, tako da je Toyota Srbija odlučila da nam na test ustupi hibridno pogonjenu limuzinsku varijantu modela Corolla u najbogatijem, Executive, paketu opreme. Skoro 50 miliona… »

F1: Verštapen ipak bez pol pozicije u Meksiku

Nacionalna klasa pre 17 dana
Maks Verštapen je ipak posle kvalifiakcja kažnjen i neće startovati sa pol pozicije na VN Meksika danas. Ignorisanje žutih zastava u poslednjem sektoru i najbrži krug pod tim uslovima su razlog za kaznu od tri mesta na startu. Maks Verštapen je još… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Mercedes potvrdio električnu G klasu

Nacionalna klasa pre 3 sata

Nove skice Kia Optime

Nacionalna klasa pre 1 dan