Nacionalna klasa

Frankfurt: Alpina B3 Touring

Nacionalna klasa 22.09.2019
Alpina je na Sajmu automobila u Frankfurtu predstavila svoju verziju karavanske BMW Serije 3 pod imenom B3 Touring. Automobil stiže sa stilskim izmenama, više snage i prerađenom šasijom. Prodaja kreće početkom sledeće godine, a prve isporuke se… »

F1: Leklerk prvi na startu u Singapuru

Nacionalna klasa 21.09.2019
Leklerk je iznenadio sve u Singapuru i odličnom vožnjom je došao do svoje treće pol pozicije u nizu. Drugi na startu će biti Luis Hamilton, dok je treće startno mesto pripalo Fetelu, koji nije imao drugi pokušaj brzog kruga u Q3 delu kvalifikacija… »

Frankfurt: Audi AI:TRAIL koncept

Nacionalna klasa 21.09.2019
Jedan od konceptualnih automobila koji je svojim izgledom privukao najviše pažnje na Sajmu automobila u Frankfurtu je električni Audi AI:TRAIL quattro, koji nagoveštava budućnost SUV modela ove marke za vožnju van puteva. Koncept je dugačak 4015mm… »

Frankfurt: Cupra predstavila koncept Tavascan

Nacionalna klasa 21.09.2019
Novi Cuprin električni koncept Tavascan promovisan je na Sajmu automobila u Frankfurtu, a u španskoj kompaniji kažu da razmatraju serijsku proizvodnju. Ovo bi bio drugi samostalni model marke koja posluje pod okriljem SEAT-a, posle Formentora. Projekat… »

Frankfurt: Mercedes Vision EQS

Nacionalna klasa 20.09.2019
Električni Mercedes Vision EQS je zasnovan na potpuno novoj platformi za električna vozila, sa autonomijom od 700km. Luksuzni koncept privukao je veliku pažnju na Sajmu auotmobila u Frankfurtu. Sa dugom i elegantnom karoserijom, EQS će, kako kažu u… »

F1: Kubica odustaje od F1, Has ipak zadržava Grožeana

Nacionalna klasa 19.09.2019
Robert Kubica prestaje sa angažmanom u Vilijamsu i povratnik u F1 neće biti među vozačima u F1 karavanu naredne godine. Dodatna vest je da je Has ekipa odlučila da zadrži Grožeana u svojim redovima, čime se Hulkenbergu smanjuje broj opcija. Robert… »

2020 Fiat 500X Sport

Nacionalna klasa 18.09.2019
Fiat je ponudio novu varijantu modela 500X sa oznakom Sport, sa novim stilskim detaljima na eksterijeru, revidiranim ogibljenjem o osveženim enterijerom. Fiat 500X Sport biće ponuđen sa dva benzinska motora. Početni je jednolitarski trocilindrični… »

Frankfurt: Bugatti Chiron Super Sport 300+

Nacionalna klasa 17.09.2019
Bugatti je na Sajamu automobila u Frankfurtu predstavio Chiron Super Sport 300+, model iz ograničene serije koji je u pretproizvodnoj formi oborio brzinski rekord za serijske automobile na stazi u Nemačkoj i dostigao 490km/h. Super Sport 300+ koristi… »

Frankfurt: Opel Corsa i Corsa-e

Nacionalna klasa 17.09.2019
Opel je na Sajmu automobila u Frankfurtu predstavio novu Corsu sa benzinskim, dizelskim i električnim pogonom uoči početka isporuka kupcima u januaru sledeće godine. Nova Corsa je prvi Opelov model razvijen od kada je kompaniju kupila PSA grupa. Novi… »

Frankfurt: Predstavljen hibridni Lamborghini Sian

Nacionalna klasa 16.09.2019
Novi Lambroghini Sian predstavljen je na Sajmu automobila u Frankfurtu kao prvi model ove ekskluzivne marke sa hibridnim pogonom. U ovom modelu iz ograničene serije kombinuju se 6,5 litarski V12 motor iz Aventadora i električni agregat koji radi na 48V… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

F1: Verštapen na pol poziciji u Brazilu

Nacionalna klasa pre 12 sati

FCA ograničio poslovni plan Alfa Romea

Nacionalna klasa pre 1 dan