Nacionalna klasa

Toyota C-HR GR Sport

Nacionalna klasa 19.11.2020
Toyota C-HR je dobila Gazoo Racing tretman, što podrazumeva sportsku restilizaciju, podešavanjе ogibljenja i “oštrije dinamičko ponašanje”. GR odelјenje prethodno je obradilo modele Supra i Yaris. C-HR GR Sport se razlikuje od standardnog… »

Honda najavila redizajnirani Civic

Nacionalna klasa 18.11.2020
Honda za 17. novembar priprema premijeru redizajniranog Civica. Tada će biti prikazan prototip nove limuzine, a u planu je i osvežavanje hečbeka. Novi Civic neće se proizvoditi u formi kupea zbog slabog interesovanja za tu varijantu u aktuelnoj… »

2021 Land Rover Discovery

Nacionalna klasa 18.11.2020
Land Rover je prikazao restilizovani Discovery. Model je dobio seriju kozmetičkih i tehnoloških izmena spolja i unutra uz reviziju ponude hibridnih benzinskih i dizelskih motora. Discovery je spolja dobio nova LED matriks prednja svetla, preoblikovani… »

Hyundai restilizovao električnu Konu

Nacionalna klasa 17.11.2020
Električna Hyundai Kona restilizovana je nakon sestrinskog modela sa benzinskim motorom i dobila je novu tehnologiju u okviru osvežavanja za 2021. godinu. Najveća izmena je uklanjanje prednje rešetke, posle čega električna Kona ima glatku prednju… »

BMW priprema redizajniranu Seriju 2 Active Tourer

Nacionalna klasa 16.11.2020
BMW trenutno testira redizajniranu verziju minivana Serije 2 Active Tourer. Model je imao premijeru 2014. godine kao prvi BMW sa pogonom na prednjim točkovima, a premijera naslednika očekuje se naredne godine. Novi model po veličini je sličan… »

F1: Hamilton pobedom u Turskoj došao do sedme titule

Nacionalna klasa 15.11.2020
Luis Hamilton osvojio je sedmu titulu u F1 karijeri i to na najbolji mogući način, pobedom u teškoj trci za VN Turske. Cela trka je bila konfuzna, a podijum su na kraju kompletirali Perez u Rejsing Point bolidu i Fetel u Ferariju. Konfuzija je počela… »

Mazda zabeležila kvartalni gubitak

Nacionalna klasa 15.11.2020
Mazda je saopštila da je u trećem kvartalu zabeležila neto gubitak od 72 miliona dolara usled pandemije korona virusa. Japanska kompanija je u istom tromesečnom periodu do 30. septembra prošle godine bila u plusu za 178 miliona dolara. U trećem… »

Hyundai postao deo mreže Ionity

Nacionalna klasa 14.11.2020
Hyundai Motor Group je zvanično postao deo mreže Ionity za brzo punjenje baterija električnih automobila. Korejska kompanija će preko svojih marki Hyundai i Kia imati udeo od 20% u evropskoj mreži za brzo punjenje baterija koju su osnovali BMW, Ford… »

Nissan predstavio novu Navaru

Nacionalna klasa 13.11.2020
Nissan je predstavio novu Navaru za globalna tržišta uz obećanje da će pikap imati najbolju tehnologiju u klasi uz seriju Intelligent Mobility bezbednosnih sistema. Nissan je saopštio da novi model uliva poverenje, pruža uživanje u vožnji… »

Ford EcoSport Active

Nacionalna klasa 12.11.2020
Ford je proširio ponudu modela EcoSport trimom Active, koji se pridružuje postojećim Active verzijama modela Fiesta i Focus. EcoSport Active deli većinu opreme sa trimom Titanium, što podrazumeva srebrne krovne nosače, kameru za pogled unazad… »