Nacionalna klasa

Toyote Srbija donirala sanitetsko vozilo bolnici u Čačku

Nacionalna klasa 23.09.2019
U saradnji s Fondacijom Nj.K.V. Princeze Katarine, Toyota Srbija donirala je vozilo za prevoz pacijenata na hemoterapiju i hemodijalizu iz Čačka i okoline. Toyota Srbija, u saradnji s Fondacijom Nj.K.V. Princeze Katarine Karađorđević, donirala je… »

Frankfurt: Land Rover Defender

Nacionalna klasa 23.09.2019
Novi Land Rover Defender stiže na tržište sa novom tehnologijom, naprednim mogućnostima u vožnji van puteva i početnom cenom od oko 40 hiljada funti. Novi Defender zasnovan je na svežoj platformi koja je najvećim delom napravljena od aluminijuma… »

Frankfurt: Hyundai 45 koncept

Nacionalna klasa 23.09.2019
Hyundai je predstavio električni koncept sa oznakom 45 na Sajmu automobila u Frankfurtu, čime obeležava osnivanje kompanije pre 45 godina. Koncept najavljuje dizajn budućih električnih modela ove marke. Automobil je posveta istoriji ove marke i… »

Wiesmann najavio novi model

Nacionalna klasa 23.09.2019
Nemački proizvođač ekskluzivnih maloserijskih sportskih automobila Wiesmann najavio je svoj prvi novi model u poslednjih skoro deset godina. Projekat ima radni naziv Gecko i na tržištu se očekuje 2020. godine. Wiesmann je saopštio da će ovo biti… »

Renault predstavio novu, petu, generaciju modela Clio

Nacionalna klasa 23.09.2019
Novi Clio je sada i zvanično predstavljen domaćim medijima iako smo već neko vreme imali dosta informacija koje su stizale od nešto užeg skupa medija koji su imali prilike da novi Clio upoznaju prilikom međunarodne promocije. Usled toga, neka… »

Toyota predstavila novu platformu – GA-B

Nacionalna klasa 23.09.2019
Nova, modularna, platforma pod nazivom GA-B je predstavljena kao još jedno rešenje u okviru nove globalne arhitekture kompanije Toyota (TNGA). Platforma je namenjena vozilima u subkompakt klasi. Zajedno s platformama GA-C i GA-K, nova GA-B platforma… »

Odvezite novi Range Rover Evoque na „QMAX vikend“

Nacionalna klasa 23.09.2019
Kompanije Petrol i British Motors u saradnji sa novim hotelom Fruške terme objavile su nagradni konkurs „ Osvojite Qmax Vikend“. Učesnici nagradnog konkursa imaju priliku da osvoje 6 jedinstvenih QMax vikenda za dve osobe koji obuhvata dva dana… »

F1: Ferarijeva dominacija u Singapuru

Nacionalna klasa 22.09.2019
Ferari je bio gotovo neuhvatljiv na ulicama u Singapuru, ali ovoga puta je pobednik bio Sebastijan Fetel, dok je nezadovoljni Leklerk bio na drugom mestu. Poslednje mesto na podijumu je pripalo Verštapenu u Red Bulu, dok su Mercedesi ostali bez podijuma… »

Novi Volkswagen Golf – špijunski snimci

Nacionalna klasa 22.09.2019
Osma generacija Volkswagen Golfa snimljena je skoro bez ikakve kamuflaže tokom završnih testova pre premijere za nekoliko sedmica. Da bi zadržao Golf na čelu svog tržišnog segmenta, Volkswagen je potpuno redizajnirao novu generaciju spolja i unutra… »

Frankfurt: Byton M-Byte

Nacionalna klasa 22.09.2019
Kineska kompanija Byton prikazala je na Sajmu automobila u Frankfurtu električni SUV model M-Byte, koji stiže na evropsko tržište tokom 2021. godine. Izložena je proizvodna verzija sa autonomijom od 460km. Najupečatljiviji element ovog automobila je… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

2020 Honda Civic

Nacionalna klasa pre 13 sati

Ferrari predstavio model Roma

Nacionalna klasa pre 23 sata