Nacionalna klasa

Predstavljen unikatni Lamborghini SC20

Nacionalna klasa pre 25 dana
Lamborghinijevo odeljenje Squadra Corse predstavilo je unikatni sueprmodel bez krova pod imenom SC20. Automobil je zasnovan na Aventadoru SVJ i koristi njegov 6,5 litarski V12 motor od 770KS i 720Nm. Snaga se prenosi na sve točkove preko sedmostepenog… »

Volkswagen ID.6 – špijunski snimci

Nacionalna klasa pre 26 dana
Ovo su snimci budućeg Volkswagenovog električnog SUV modela ID.6 sa testova na javnim putevima u Skandinaviji. Ovo će biti najveći SUV na MEB platformi. U prodaju u Kini i SAD stiže sledeće godine, a za sada nema potvrde da će se prodavati i u… »

Mercedes gasi proizvodnju automobila u Brazilu

Nacionalna klasa pre 26 dana
Mercedes-Benz će ugasiti proizvodnju automobila u Brazilu i zavotriti fabriku u kojoj su sklapani modeli GLA i C klasa. Ova odluka znači da će biti otpušteno oko 370 radnika. Kompanija je saopštila da je pandemija korona virusa dovela do pada… »

Jaguar Vision Gran Turismo SV koncept

Nacionalna klasa pre 26 dana
Jaguar je prikazao prvi konceptualni automobil posle sedam godina – Vision Gran Turismo SV. Zanimljivo je da je automobil nastao kao deo video igre da bi Jaguar sada napravio kompletan fizički model. U leto 2019. godine prezantaciju je u digitalnom… »

Tržište: Prodaja u novembru manja za 14%

Nacionalna klasa pre 27 dana
Broj registracija novih automobila u novembru u Evropi je bio manji za 14% nego u istom mesecu pre godinu dana nakon što su u velikom broju zemalja ponovo uvedene restrikcije zbog korona virusa. U zemljama Evropske unije, Velikoj Britaniji i državama iz… »

Prvi snimci Škode Enyaq kupe

Nacionalna klasa pre 27 dana
Ovo su do sada najbolji snimci buduće električne Škode Enyaq kupe, sa minimalnom kamuflažom, a napravljeni su tokom testiranja uoči početka prodaje 2022. godine. Novi Škodin električni model biće predstavljen sledeće godine, a na tržištu će… »

Škoda Citigo dobija električnog naslednika

Nacionalna klasa pre 28 dana
Škoda je iz svoje ponude uklonila model Citigo, ali je u planu novi mali električni model, koji bi bio Škodina verzija budućeg Volkswagena ID.1. Volkswagen radi na razvoju manje verzije MEB platforme, a model će verovatno nositi ime ID.1. Novi šef… »

2021 Mitsubishi Space Star

Nacionalna klasa pre 28 dana
Mitsubishi Space Star osvežen je za 2021. godinu novom ponudom motora i opremom. Reč je o modelu koji je na tržištu u ovom obliku od 2014. godine. Novi Space Star moći će da se dobije sa jednolitarskim benzinskim motorom od 71KS i 88Nm i 1,2… »

2021 Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti

Nacionalna klasa pre 29 dana
Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti je nova verzija SUV modela ove marke pojačanih performansi. Novi model moći će da se naruči od januara sledeće godine. Unapređenja u odnosu na standardni Stelvio obuhvataju novi zadnji branik, tamne spoljne oznake, tamna… »

Euro NCAP: Tri zvezdice za Hyundai i10

Nacionalna klasa pre 29 dana
Hyundaijev gradski model i10 ocenjen je sa tri zvezdice od maksimalnih pet u testovima koje je obavio Euro NCAP. Ovaj mali model dobio je solidne ocene za zaštitu odraslih putnika i dece prilikom sudara, ali je podbacio u zaštiti durgih osetljivih… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Renault 5 Prototype

Nacionalna klasa pre 11 sati

Tokio: Honda Jazz Crosstar Custom

Nacionalna klasa pre 12 sati

BMW najavio M5 CS

Nacionalna klasa pre 1 dan

Loran Rosi na čelu marke Alpine

Nacionalna klasa pre 1 dan

2021 Jeep Grand Cherokee

Nacionalna klasa pre 1 dan