Nacionalna klasa

Škoda najavila Octaviju Vi RS

Nacionalna klasa pre 26 dana
Škoda je ovom slikom najavila premijeru sportski orijentisanog plag-in hibridnog modela Octavia Vi RS na Sajmu automobila u martu u Ženevi. Nakon preemijere benzinske i dizelske verzije Octavije RS i Fabije RS, kao i dizelskog Kodijaka RS, Škoda ovim… »

Vilnerov kožni paket za BMW X7

Nacionalna klasa pre 27 dana
Tjunesrka kuća Vilner, specijalizovana unapređenje enterijera, predstavila je kožni paket za kabinu aktuelnog BMW X7, kojim se menjaju sve tvrde plastične površine u ovom velikom SUV modelu. Šef kompanije Atanas Vilner kaže da je ovo najtvrđa… »

FCA i Suzuki prekršili pravila o emisijama

Nacionalna klasa pre 28 dana
Dizelski modeli Jeep Grand Cherokee iz FCA grupacije i Suzuki Vitara prekršili su regulative o emisijama i moraju biti popravljeni ili će se suočiti sa zabranom prodaje širom Evrope, saopštila je holandska regulatorna agencija RDW. Grand Cherokee i… »

Mercedes priprema restilizovanu E klasu

Nacionalna klasa pre 29 dana
Mercedes je najavio restilizaciju E klase, koja se u sadašnjoj formi prodaje od 2016. godine. Osvežena luksuzna limuzina stiže na evropsko tržište tokom leta sa umerenim stilskim izmenama, dodatnom tehnologijom i serijom hibridnih opcija. Mercedes za… »

Renault Twingo Z.E. stiže ove godine

Nacionalna klasa pre 30 dana
Renault je saopštio da će tokom ove godine u Evropi početi da prodaje električnu verziju modela Twingo, pored serije E-Tech hibridnih i plag-in hibridnih modela. Francuski proizvođač za sada nije objavio detalje o električnom pogonu Twinga Z.E… »

Tržište: Kia prodaja u Evropi premašila pola miliona vozila

Nacionalna klasa pre 30 dana
Kia Motors je po podacima evropskog udruženja proizvođača automobila ACEA prvi put u svojoj istoriji prodala pola miliona vozila godišnje u Evropi, a 11 godina uzastopno beleži rast prodaje i rekordan tržišni udeo (3,2%). Kijina ukupna prodaja u… »

Tržište: Toyota beleži rast prodaje u Evropi

Nacionalna klasa pre 31 dan
Prodaja Toyota i Lexus modela je tokom 2019. povećana za 5,3%, a Toyota je po prvi put prodala više od milion vozila na evropskim triđtima još od 2008. Toyota Motor Europe završila je 2019. godinu sa 1.089.422 Toyota i Lexus vozila, što predstavlja… »

Subaru planira veliki rast prodaje električnih modela

Nacionalna klasa pre 31 dan
Subaru planira da do 2030. godine udeo električnih modela u ukupnoj prodaji ove marke bude 40%. Japanska marka namerava da tokom prve polovine te decenije elektrifikuje svako vozilo u svojoj globalnoj ponudi. Istovremno je prikazana dizajnerska studija… »

Toyota lansira novi SUV u B segmentu

Nacionalna klasa 21.01.2020
Toyota planira još jedan SUV model u gami za evropsko tržište, razvijen na potpuno novoj GA-B arhitekturi. Toyota Motor Europe (TME) planira uvođenje potpuno novog modela u svoju ponudu za evropsko tržište, manjeg SUV-a razvijenog na novoj platformi… »

Ford najavio hibridni S-MAX i Galaxy

Nacionalna klasa 21.01.2020
Ford se uključio u aktuelni trend elektrifikacije objavom da će modeli S-MAX i Galaxy tokom ove godine dobiti hibridne verzije u okviru plana o prezentaciji 14 novih elektrifikovanih modela u 2020. Dva MPV modela koristiće istu pogonsku jedinicu iz… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Polestar najavio koncept Precept

Nacionalna klasa pre 12 sati

Bronzana edicija Audija RS 4 Avant

Nacionalna klasa pre 1 dan