Nacionalna klasa

Zvanične skice nove Škode Oktavije

Nacionalna klasa pre 27 dana
Škoda je objavila zvanične skice nove generacije Oktavije, koja će biti predstavljena u narednim mesecima. Nova generacije pretrpela je kozmetička i mehanička unapređenja, uključujući dodavanje novih lakih hibridnih pogonskih opcija. Automobil je… »

Toyota Yaris – četvrta generacija

Nacionalna klasa pre 28 dana
Toyota je predstavila četvrtu generaciju modela Yaris, koja stiže na tržište sledećeg leta sa novim hibridnim pogonom. Automobil prelazi na novu verziju Toyotine New Generation arhitekture, koju koriste i nova Corolla, RAV4 i C-HR. Nova šasija je… »

Toyota LQ koncept

Nacionalna klasa pre 28 dana
Toyota LQ je koncept autonomnog električnog vozila koji će biti predstavljen na specijalnoj izložbi Future Expo tokom predstojećeg Sajma automobila u Tokiju. U vozilo je ugrađen sistem veštačke inteligencije, koji, kako navodi Toyota, gradi… »

2019 Subaru STI S209

Nacionalna klasa pre 29 dana
Subaru je objavio da će žestoki STI S209 koštati 64.880 dolara, što znači da će ovaj model biti najsnažniji i najskuplji STI ikada ponuđen na američkom tržištu. Oznaka S209 podrazumeva da se lestvica podiže još više u odnosu na standardni… »

Toyota RAV4 plag-in hibrid

Nacionalna klasa pre 30 dana
Toyota je pripremila plag-in hibridnu verziju modela RAV4 za Sajam automoibla u Los Anđelesu sledećeg meseca. Peta generacija ovog modela lansirana je krajem prošle godine, a proizvodi se na najnovijoj TNGA platformi. U Evropi se prodaje sa 2,5… »

Porsche predstavio Taycan 4S

Nacionalna klasa pre 31 dan
Porsche je predstavio Taycan 4S, cenovno nešto povoljniju verziju novog sportskog modela u poređenju sa varijantama Turbo i Turbo S. Automobil može da se poruči po početnoj ceni od oko 95.000 EUR. Taycan 4S raspolaže sa 530KS, kapacitet baterije mu… »

Toyota Mirai koncept

Nacionalna klasa 16.10.2019
Toyota je prikazala novi Mirai koncept, koji najavljuje drugu generaciju vozila sa vodoničnom gorivnom ćelijom. Automobil će biti predstavljen na predstojećam Sajmu automobila u Tokiju. Novi koncept opisan je kao “završna faza razvoja druge… »

Abarth 695 za 70. godišnjicu

Nacionalna klasa 15.10.2019
Abarth je napravio specijalnu verziju modela 695 povodom 70 godina svog postojanja. Proizvodnja je ograničena na 1.949 jedinica (referenca na goidnu osnivanja), a početna cena je oko 33.000 EUR. Stilske revizije u odnosu na standardni Abarth 595… »

2020 Chevrolet Corvette kabriolet

Nacionalna klasa 14.10.2019
Nova Chevrolet Corvette dobila je kabriolet verziju sa sklopivim tvrdim krovom. Chevrolet je saopštio da je ovo posveta originalnom modelu iz 1953. godine koji je mogao da se kupi samo bez fiksiranog krova. Prodaja kreće početkom sledeće godine… »

Volkswagen ima novi logo za R liniju

Nacionalna klasa 13.10.2019
Volkswagen je nastavio proces rebrendiranja redizajnom oznake R za svoje modele visokih performansi, posle premijere osveženog izgleda VW oznake na Sajmu automobila u Frankfurtu. Novi R logo koristiće se ubuduće na svim modelima iz ovog odelenja, a… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Ferrari predstavio model Roma

Nacionalna klasa pre 9 sati