Nacionalna klasa

Ford EcoSport Active

Nacionalna klasa pre 13 dana
Ford je proširio ponudu modela EcoSport trimom Active, koji se pridružuje postojećim Active verzijama modela Fiesta i Focus. EcoSport Active deli većinu opreme sa trimom Titanium, što podrazumeva srebrne krovne nosače, kameru za pogled unazad… »

2021 Renault Trafic

Nacionalna klasa pre 13 dana
Početkom sledeće godine na tržište stižu osvežene verzije MPV modela Renault Trafic Passenger i SpaceClass. Oba kombija doživela su umereni redizajn spolja i dobili su novu prednju masku, preoblikovani prednji segment karoserije, nove branike i… »

Škoda patentirala osvetljenu kopču pojasa

Nacionalna klasa pre 13 dana
Škoda je prva u svetu patentirala osvetljenu kopču pojasa. Sistem je dizajniran s ciljem da podseti putnike da vežu pojas kada uđu u vozilo. U kopče su ugrađene LED sijalice koje emituju jednu od tri boje u zavisnosti od statusa sedišta. Ako niko… »

Mercedes-AMG GT 63 S – rekord na Nirburgringu

Nacionalna klasa pre 13 dana
Aktuelni Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ postavio je rekordno vreme 7:23.009 na stazi Nirburgring u klasi luksuznih automobila nadmašivši Porsche Panameru i njeno vreme 7:25.04 iz avgusta 2020. godine. Za upravljačem je bio razvojni inženjer AMG-a… »

NK TEST: Mazda 3 G180 – SkyActiv Iks faktor

Nacionalna klasa pre 13 dana
Mazda nastavlja sa opiranjem modnim trendovima u konstrukciji pogonskih agregata. Novi agregat koji donosi primetno više snage, a da pri tome ne koristi mehaničko ubacivanje vazduha, je bio „upakovan“ u limuzinsku karoseriju nove „trojke“… »

Mercedes priprema novu C klasu

Nacionalna klasa pre 13 dana
Prototip nove Mercedesove C klase snimljen je tokom testiranja sa minimalnom kamuflažom. C klasa je temeljno redizajnirana, dobiće efikasne nove hibridne pogone i naprednu tehnologiju za autonomnu vožnju. Mercedes je posvetio veliku pažnju razvoju… »

Toyota očekuje bolje rezultate do kraja godine

Nacionalna klasa pre 15 dana
Toyota je saopštila da do kraja godine očekuje dvostruko veći operativni profit od ranije prognoziranog usled oporavka prodaje automobila u Kini, iako je zarada kompanije u drugom kvartalu zbog pandemije korona virusa bila umanjena za 24%. Najveći… »

Bentley postaje električna marka

Nacionalna klasa pre 14 dana
Bentley će od 2030. godine biti proizvođač isključivo električnih automobila pošto želi da postane ugljenično neutralan do kraja ove decenije, potvrdila je britanska kompanija. Objava je usledila u okviru strategije Beyond100, odnosno za period… »

Auto-Dynamics Charon je tjunirani AMG C63 S

Nacionalna klasa pre 15 dana
Poljska tjunerska kompanija Auto-Dynamics predstavila je svoju verziju modela Mercedes-AMG C63 iz generacije W205. Automobil je iz klase superlimuzina podignut na još viši nivo zahvaljujui velikom povećanju snage. Auto-Dynamic sje povećao snagu V8… »

Hibridni Porsche Cayenne ima novu bateriju

Nacionalna klasa pre 15 dana
Porsche je osvežio svoj duo hibridnih varijanti modela Cayenne dodavanjem veće baterije koja povećava autonomiju na električnu energiju i efikasnost. Cayenne E-Hybird i Turbo S E-Hybrid, koji se mogu dobiti i u stilu kupea, menjaju dosadašnju… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

2021 Audi SQ2

Nacionalna klasa pre 15 sati

Uskoro premijera restilizovanog Compassa

Nacionalna klasa pre 16 sati

2021 Mercedes-Maybach S klasa

Nacionalna klasa pre 1 dan

Predstavljen Ferrari SF90 Spider

Nacionalna klasa pre 1 dan