Nacionalna klasa

F1: Verštapen ipak bez pol pozicije u Meksiku

Nacionalna klasa pre 18 dana
Maks Verštapen je ipak posle kvalifiakcja kažnjen i neće startovati sa pol pozicije na VN Meksika danas. Ignorisanje žutih zastava u poslednjem sektoru i najbrži krug pod tim uslovima su razlog za kaznu od tri mesta na startu. Maks Verštapen je još… »

F1: Verštapen na pol poziciji u Meksiku

Nacionalna klasa pre 19 dana
Maks Verštapen je došao do svoje druge pol pozicije u karijeri u Meksiku. Vozač Red Bula je bio bolji od dvojca Ferarija, dok su Mercedesi podbacili, Hamilton je četvrti, a Botas je imao udes u poslednjim trenucima kvalifiakcija. Maks Verštapen je… »

Audi A6 plag-in hibrid

Nacionalna klasa pre 19 dana
Audi je predstavio plag-in hibridni A6 55 TFSI e, koji koristi dvolitarski turbo redni benzinski motor i električni agregat koje je integrisan u menjač. Sistem proizvodi 360KS i 500Nm, a pogon je na svim točkovima. Isti pogonski sklop nalazi se u… »

Tokio: Subaru Levorg

Nacionalna klasa pre 20 dana
Osveženi karavan Subaru Levorg stiže na japansko tržište krajem sledeće godine, a potom se očekuje u početak prodaje u ostatku sveta. Nova generacija imala je premijeru na Sajmu automobila u Tokiju. Automobil je prikazan u formi prototipa, ali je… »

PSA najavljuje električne kombije

Nacionalna klasa pre 21 dan
PSA grupa saopštila je da će sledeće godine predstaviti baterijske električne verzije malih komercijalnih kombija, a u ponudi će biti zadržane i verzije sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. Električni kombiji – Peugeot Expert, Opel Vivaro i… »

Aston Matrin DBX – tehnički detalji

Nacionalna klasa pre 22 dana
Aston Martin je objavio dodatne detalje o modelu DBX uoči premijere u decembru. Potvrđeno je da će ovaj SUV imati četvorolitarski V8 benzinski motor sa dva turba. Inicijlani pogon DBX-a biće AMG-ov M177 agregat iz modela DB11 V8 i Vantage, ali… »

Polestar paket za Volvo S60, V60 i XC60

Nacionalna klasa pre 22 dana
Volvo je predstavio sportski Polestar paket za modele S60, V60 i XC90. Unapređenja obuhvataju preradu motora i menjača, izmene na šasiji i seriju kozmetičkih poboljšanja. Polestar Engineerded paket dizajniran je da pruži sportski ugođaj u modelima… »

Nova Honda Jazz samo kao hibrid

Nacionalna klasa pre 24 dana
Honda je objavila fotografiju kojom najavljuje novu generaciju modela Jazz, čija će premijera uslediti uskoro na Sajmu automobila u Tokiju. Japanska kompanija u saopštenju navodi da će četvrta generacija Jazza u Evropi biti ponuđena samo sa… »

Zvanične skice nove Škode Oktavije

Nacionalna klasa pre 24 dana
Škoda je objavila zvanične skice nove generacije Oktavije, koja će biti predstavljena u narednim mesecima. Nova generacije pretrpela je kozmetička i mehanička unapređenja, uključujući dodavanje novih lakih hibridnih pogonskih opcija. Automobil je… »

Toyota Yaris – četvrta generacija

Nacionalna klasa pre 24 dana
Toyota je predstavila četvrtu generaciju modela Yaris, koja stiže na tržište sledećeg leta sa novim hibridnim pogonom. Automobil prelazi na novu verziju Toyotine New Generation arhitekture, koju koriste i nova Corolla, RAV4 i C-HR. Nova šasija je… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Euro NCAP: Vrhunski rezultat Mazde CX-30

Nacionalna klasa pre 22 sata

Mercedes potvrdio električnu G klasu

Nacionalna klasa pre 1 dan